Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב נו נרים קצת את הפוסט, אז זה הרכב האחרון שלי, כבן 11, עם שנים של שטיפות במוכונות ומטאטא ( מצב נוראיייי)

זה תמונות לאחר טיפול שעשיתי היום (טזיכט 6000, שלייף עם נייר 3000, FG400 עם מגוון פדים, ציפוי של וולף קימיקלאס שנותן שנה של הגנה אבסולוטית מסריטות, ואז קוליינט מעל...

IMG-20150227-WA0003.jpgIMG-20150227-WA0005.jpg

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני רואה רכבים מוזנים ממש חדשים (שריטות,מעיכות,פיצוצי צבע)

כואב הלב. (אני יודע שלהרבה זה א מזיז)

כל הכבוד על ההשקעה. נראה יופי.

* אגב, חבל שלא צילמתי את הרכב שלי לאחר טיפול דיטיילינג לאורך כמה ימים לפני חודש. (יותר ישן משלך)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחרי הגשם של אתמול יצאתי לראות את האוטם צבע בפעולה (בידינג) ודי התאכזבתי. להלן התמונות:

IMG_5257 (800x600).jpgIMG_5258 (800x600).jpgIMG_5262 (800x600).jpgIMG_5264 (800x600).jpg

לדעתי הבידינג לא משהו (אם בכלל) וזה נראה שההגנה שיישמתי כבר חלשה וזקוקה לחידוש.

אני יישמתי את מנזרנה PL לפני חודש וקשה לי לאמין שהאוטם הזה מחזיק רק חודש, ציפיתי לפחות לחודשיים-שלוש, שמעתי שזה אמור להחזיק מעמד כ-4 חודשים. את האוטם יישמתי לאחר הכנה ייסודית (שטיפה עם שמפו Citrus Wash & Gloss בדילול גבוה, פלסטלינה, IPA ).

מה דעתכם, האם זה הבידינג שאמורים לראות אחרי חודש? חייב לציין שהרכב היה די מאובק אחרי השרב ואובך מהסופ"ש האחרון. יכול להיות שהלכלוך (אבק) גרם לתוצאה זו?

שמתי לב שבצדדים, ששם היה הכי פחות אבק התוצאה הייתה הרבה יותר טובה.

IMG_5266 (600x800).jpg

אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה

פורסם

האבק והחול בהחלט מורידים מביצעי הבידינג. אם אתה רוצה לדעת קצת יותר טובב מה מצב ההגנה, תנקה פאנל מאבק ותבצע התזה של רסיסי מים, ותבדוק התנהגות שלהם.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

מצד שני גם על רכב מאובק מופיע בידינג, על רכב שחור למשל זה מעצבן במיוחד.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
רועי, שאלה לא טיפשית.

בגדולה שלג שינוח על הרכב שלך וימס לאיטו, לא יפגע יותר מאשר מי גשמים.

מה שכן פוגע, זה המלח שמפזרים על הכביש כדי למנוע החלקה (אין לי שמץ אם זה נוהל שנהוג גם בארצנו).

מיותר לציין מה מלח עושה למרכב הרכב, ועכב כך הבריטים (למשל) נערכים בהתאם.

יש כאן בפורום לא מעט דוגמאות של פרוייקטים לקראת חורף, אז נכון, אצלנו אין יותר מדי סופות שלגים, אבל רצוי להערך בהתאם, ואחת לעונה (פחות או יותר), לבצע אטימה שתבטיח שקט.

לגבי ווקס ושכבות בחורף, לא הכי מדוייק.

יש רצון להקנות הגנה אמיתית, ארוכה ככל שניתן, אפילו תוך כדי ״הקרבה״ של המראה של הרכב.

בתקופות הללו מרבים להשתמש דווקא באוטמים קלאסים, כמו fk1000 ודומיו.

(שוב, הדוגמאות לקוחות מחו״ל, ובמקומות המועדים לפורענות).

בעניין המלח בארצנו: לא מפזרים בכבישי המרכז. מלח על הכביש נועד להוריד את טמפ' הקפיאה של המים. כך "דוחים" את היווצרות הקרח לטמפרטורות נמוכות יותר וחוסכים בהחלקות רכבים. מלח בדרכים בארצנו היה נפוץ פעם כשהיו דרכי כורכר נפוצות יותר. הייתי מצטרף לאבי בחופשים כשהיה נוהג במיכלית עם מתקן פיזור מים. היינו ממלאים מלח בבריכות מיוחדות באיזור עתלית ונוסעים לפזר ברמלה, חולון, חדרה ועוד. המלח היה מקשה את הכורכר ומאט את השחיקה ע"י צמיגי המכוניות. מלח בכורכר=כן, בכבישים=רק בירושלים, רמת הגולן, צפת וכו'.

• תוכן חדש...