Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז חשבתי שה QD הוריד לגמרי את יכולות הווקס אבל כבר עברו שבועיים מאז שישמתי אותו על הווקס וזה מה שחיכה לי על הבוקר היום, יותר הפתיעה אותי המצלמה של HTC :p

הווקס המיושם הוא FUSSO DARK, מעליו HYBRID V7

IMAG0859.jpg

Opel Adam S 2017

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפרוקליר חומר מעולה, לבנתיים חודש+ על השמשות ויושב מצויין.

ניקו ממש יפה :) לא שמת שום דבר על הפוסו מאז השטיפה?

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב, שום דבר ואני בהלם כל שטיפה מהסילוק מים ומהבידינג,כמו שכבת שמן על האוטו, בתמונה המצב אחרי התזה רצינית של מים ובגשם קל/טל הבידינג עוד יותר יפה...

מצד שני זה האוטם הרציני הראשון שאני השתמשתי בו.

פורסם
טפטוף ראשון לאחר יישום PROKLEAR

צולם בתקריב גבוהה

[ATTACH=CONFIG]408917[/ATTACH]

הפרוקליר חומר מעולה, לבנתיים חודש+ על השמשות ויושב מצויין.

השתמשתם גם ב-Anti Fog של זה? הוא עובד?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

בקצרה: הוא לא עובד.

חבל על הזמן והכסף

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

האנטי פוג? עובד אצלי. השמשה נקייה מאדים, הקטע שצריך להשפריץ אותו על השמשה ולתת לו להתייבש על זה מהנסיון שלי, רק לאחר שהוא מתייבש לנגב את החומר.

ניקו - גם אצלי זה היה ככה בהתחלה, עד ששמתי לאחר שטיפה את ה HYBRID V7 - במריחת הווקס הבאה אני לא אשים את זה כמובן.

Opel Adam S 2017

פורסם

עוד תמונה יפה של בוקר, אמנם הטיפות לא מושלמות אבל זה מה נותן ה V7 של כימיקל, להבא נדע לא ליישם שום דבר מעל ה FUSSO.IMAG0958.jpg

idozound - זה נראה טוב יחסית לטרטל ווקס :)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...