Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפגוע, לא מאמין שפוגע.

אבל כמו כל טופינג כמעט בוודאות הוא משנה את התנהגות המים, בצורה כזו או אחרת.

יהיה מעניין לראות שוב תמונה חוזרת של בידינג על הרכב שלך, אחרי כמה שבועות של שטיפות ותו לא :)

"יאללה בירי".

פורסם

השלג בעקרון יושב לך על הרכב, הצבע אמור להיות עמיד בפני זה והווקסים שאתה מורח גם כן אמורים לספק עמידות, אם שמת ווקס טוב לפני, זה אמור להחזיק בסדר לפחות חודש חודשיים.

ראיתי שבחו"ל - אנשים מורחים בין 2-3 שכבות ווקס שנותן יותר עמידות.

אישית לא ניסיתי עדיין.

Opel Adam S 2017

פורסם

רועי, שאלה לא טיפשית.

בגדולה שלג שינוח על הרכב שלך וימס לאיטו, לא יפגע יותר מאשר מי גשמים.

מה שכן פוגע, זה המלח שמפזרים על הכביש כדי למנוע החלקה (אין לי שמץ אם זה נוהל שנהוג גם בארצנו).

מיותר לציין מה מלח עושה למרכב הרכב, ועכב כך הבריטים (למשל) נערכים בהתאם.

יש כאן בפורום לא מעט דוגמאות של פרוייקטים לקראת חורף, אז נכון, אצלנו אין יותר מדי סופות שלגים, אבל רצוי להערך בהתאם, ואחת לעונה (פחות או יותר), לבצע אטימה שתבטיח שקט.

לגבי ווקס ושכבות בחורף, לא הכי מדוייק.

יש רצון להקנות הגנה אמיתית, ארוכה ככל שניתן, אפילו תוך כדי ״הקרבה״ של המראה של הרכב.

בתקופות הללו מרבים להשתמש דווקא באוטמים קלאסים, כמו fk1000 ודומיו.

(שוב, הדוגמאות לקוחות מחו״ל, ובמקומות המועדים לפורענות).

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)

יפה מאוד , לא רואים סווירלים .

בבקשה

ImageUploadedByTapatalk1421100338.353485.jpg

ImageUploadedByTapatalk1421100465.400319.jpg

עריכה אחרונה על ידי abdsamara911

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

אז טעיתי ,[emoji5]️חשבתי שזה בידינג .

יש דברים בעולם הדיטיילנג שלעולם לא אצליח להבין אותם .

פורסם

יישמת הגנה? כי זה נראה ככה, אבל הבידינג לא מושלם כמו אצלי בכמה עמודים לפני כן שהטיפות לא עגולות אלא דיי מתפרסות, אבל זה תלוי ביכולת של ה QD או האוטם ששמת (אצלי למשל ההייבריד של כימיקל, הוא עושה בידינג טוב בימים הראשונים ולאחר מכן דועך)

Opel Adam S 2017

פורסם

שמתי לב שזה גם קרח נכון? אז יש הגנה אחלה על הרכב. אם אני לא טועה כשהמים נהיים קרחונים על הרכב הבידינג מעט שונה.

Opel Adam S 2017

פורסם

הרכב לא היה מלוכלך , זה היה ביום שישי בשעות המאוחרות של הלילה המד טמפרטורה ברכב מדד 3.5 צלזיוס .

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...