Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I20 1.6 INSPIRE VS SWIFT 1.5 GLX

AlonZy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין 2 הרכבים, שנתון 2010.

תקציב 55-60K.

מחפש רכב שיהיה נעים לנסיעה(בינעירונית, עירונית, עליות וירידות), רכב שהוא לא עגלה, ועלויות לא בשמיים.

הI20 היא לא מאובזרת, אבל יש לה הרבה יותר כוח מכל התת דגמים בשנתון(9.5 ל100 לפי היצרן לעומת 12+ בכל השאר)

לעומת זאת, הסוויפט יותר מאובזרת ויותר נעימה בנסיעה(כך שמעתי) בנוסף לעלויות נמוכות וצריכת דלק מצוינת.

מה ההמלצות שלכם?

פורסם

כוח ל-I20?

הסוזוקי הרבה יותר זריזה ממנה ואם אני לא טועה גם חזקה יותר על הנייר (105 כ"ס מול 100 ביונדאי).

שתיהן לא נוחות במיוחד אבל הסוויפט מחפה על כך עם התנהגות כביש חביבה, ליונדאי הגה מנותק.

תא המטען של הסוויפט קטן יותר ולרוב היא יותר יקרה מהמתחרות.

פורסם

גם אני הייתי מופתע כשראיתי שה1.6 INSPIRE מאיצה ל100 ב9.5 שניות לפי היצרן, לעומת 12 שניות ומעלה בשאר התת דגמים.

לכן אני נורא מתלבט כי כוח(עד כמה שאפשר להגדיר אותו ככה) כן חשוב לי.

פורסם

ה-i20 בגרסת ה-1,600 סמ״ק הגיעה גם ברמות אבזור גבוהות יותר, שהיו נדיבות למדי. אני לא רואה סיבה להתעקש דווקא על רמת הגימור הנמוכה במקרה הזה.

בכל מקרה, אני הייתי מעדיף את ה i20 ברמת הגימור הגבוהה על פני הסוויפט, בעיקר בגלל שהיא נוחה ומרווחת יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
גם אני הייתי מופתע כשראיתי שה1.6 INSPIRE מאיצה ל100 ב9.5 שניות לפי היצרן, לעומת 12 שניות ומעלה בשאר התת דגמים.

לכן אני נורא מתלבט כי כוח(עד כמה שאפשר להגדיר אותו ככה) כן חשוב לי.

נתונים מתוך המפרט הטכני של יונדאי ישראל:

1.6 ידני - 9.5 שניות

1.6 אוטומט - 11.4 שניות

פורסם

I20 INSPIRE אוט' 1.6:

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=24290&Year=2010

I20 SUPREME אוט' 1.6:

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=24289&Year=2010

מבחינת אבזור אין על מה לדבר בכלל, הSUPREME הרבה יותר מפנקת אבל לפי הנתונים עם הרבה פחות כוח.

הכוח זה משהו שנורא תפס אותי בנוסף לזה שיש פה עשירייה פחות במחיר..

פורסם

לא הבנתי למה נתת לי קישורים למחירון יד2 ומה ניסית להגיד בזה.

תבדוק מה מחירי השוק, יתכן שתופתע והפער בפועל קטן משמעותית כי ברור שפערי המחיר האלו לא הגיוניים.

פורסם

התכוונתי שתראה שלפי הנתון שם הINSPIRE מאיצה ב9.5 וSUPREME ב11.4.

ואני לא מתייחס למחירים האלה בכלל, רק לפרופורציה ביניהם..

פורסם

ציטטתי לך נתונים מתוך המפרט הטכני הרשמי שכלמוביל יבואנית יונדאי לישראל פרסמה בזמנו. אם אתה חושב שהקטלוג של יד2 מדויק יותר - אשריך.

specs.pdf

פורסם

טוב אז התשובה שלך הרבה יותר מספקת, לא אתווכח עם עובדות :)

מה אתה אומר על איביזה אוט' של אותה שנה? שווה להתקרב? מבחינת גיר או כל תקלה שהפכה לסטיגמה בשנים האלו?

פורסם

שווה להתקרב, אם אתה מאלו שאוהבים להסתכל על הקנקן ולא על מה שיש בו. במקרה של האיביזה 1.6 ליטר DSG - אין הרבה בתוך הקנקן.

• תוכן חדש...