Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון 10K-12K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב ראשון, יש ברשותי 10K ואפשר אולי לגרד עוד 2000 אם האוטו שווה את זה.

אחרי שהתייעצתי הרבה, פה וגם במקומות אחרים אני עדיין לא יודע מה לעשות :(

הלכתי למוסך של אבא שלי ודיברתי עם המוסכניק הוא ייעץ לי לחפש יפניות או קוראני(יונדאי) או פיגו 206 ידני 1.4 - כדי שהטיפולים והאחזקה יהיו זולים.

אני מעדיף את הפיגו בגלל הצריכת דלק הפחותה ואיך שהוא נראה וגם הידני אבל אני עדיין מתלבט כי ראיתי המון הונדה ויונדאי ואפילו גם לאנטיס ביד 2 בתקציב הזה , מה שחשבתי שלא יהיה.

בגדול הדרישות שלי הם כאלה :

• קל וזול לתחזוקה לאחזקה לטיפולים
  • צריכת דלק לא גבוהה
  • שיראה טוב
  • שלא יהיה ישן מדי, 99+
  • ביצועים פחות חשוב לי , לא מתכוון להגיע ל180 קמ"ש או לנסות להאיץ מ0-100

התקציב :

• 10-12K

אני פשוט ממש מבואס חודש אני מחפש רכב ולא מצליח למצוא בין כל הדגמים השונים והמגוון...ואני חשבתי שבתקציב הזה לא יהיה לי כלכך הרבה מה לבחור.

ניסיתי לחפש את הרכב במצב השמור ביותר - אבל בכל יצרן רכב יש לי איזה בין 10-45 מודעות לרכבים ככה שאני חייב להתמקד איפה שהוא. אני מנסה להתמקד בכמה שיותר טסט ובכמה שפחות קילומטראז אבל זה עדיין לא עוזר כשאני מוצא 13 הודנות 20 מזדה ו40 יונדאי חחח זה פשוט קצת לא הגיוני להתמקד בכולם...

אשמח לעזרה :-)

פורסם
אני רוצה לקנות רכב ראשון, יש ברשותי 10K ואפשר אולי לגרד עוד 2000 אם האוטו שווה את זה.

אחרי שהתייעצתי הרבה, פה וגם במקומות אחרים אני עדיין לא יודע מה לעשות :(

הלכתי למוסך של אבא שלי ודיברתי עם המוסכניק הוא ייעץ לי לחפש יפניות או קוראני(יונדאי) או פיגו 206 ידני 1.4 - כדי שהטיפולים והאחזקה יהיו זולים.

אני מעדיף את הפיגו בגלל הצריכת דלק הפחותה ואיך שהוא נראה וגם הידני אבל אני עדיין מתלבט כי ראיתי המון הונדה ויונדאי ואפילו גם לאנטיס ביד 2 בתקציב הזה , מה שחשבתי שלא יהיה.

בגדול הדרישות שלי הם כאלה :

• קל וזול לתחזוקה לאחזקה לטיפולים
  • צריכת דלק לא גבוהה
  • שיראה טוב
  • שלא יהיה ישן מדי, 99+
  • ביצועים פחות חשוב לי , לא מתכוון להגיע ל180 קמ"ש או לנסות להאיץ מ0-100

התקציב :

• 10-12K

אני פשוט ממש מבואס חודש אני מחפש רכב ולא מצליח למצוא בין כל הדגמים השונים והמגוון...ואני חשבתי שבתקציב הזה לא יהיה לי כלכך הרבה מה לבחור.

ניסיתי לחפש את הרכב במצב השמור ביותר - אבל בכל יצרן רכב יש לי איזה בין 10-45 מודעות לרכבים ככה שאני חייב להתמקד איפה שהוא. אני מנסה להתמקד בכמה שיותר טסט ובכמה שפחות קילומטראז אבל זה עדיין לא עוזר כשאני מוצא 13 הודנות 20 מזדה ו40 יונדאי חחח זה פשוט קצת לא הגיוני להתמקד בכולם...

אשמח לעזרה :-)

אני חושב שאתה שואל כאן שתי שאלות:

האחת- איזה דגם מתאים לצרכים שלי?

השניה - כיצד לסנן בין התוצאות בלוח?

לגבי השאלה הראשונה אני חושב שאני יכול לענות:

206 ידני עונה לכל הצרכים שלך והוא יראה יותר עדכני מכל אוטו אחר בתקציב. אם אתה משנה את הדרישות אפשר להציע לך המון דגמים אחרים בתקציב, אבל אם הבנתי את הדרישות שלך נכון אז הכי מתאים לך 206.

לגבי השאלה השניה יש בדביק מדריכים, ותעבור על שרשורים של אחרים שחיפשו והשוו 206 משומשות.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם
מה לגביי מזדה לנטיס? תחזוקה וטיפולים לא מדי יקרים ורכב אמין מאוד.

שנתון 2000 פלוס.

חשבתי על זה ,דיברתי עם כמה מזדות אבל לא נראלי כי לנטיס שותה 1/8 בעירוני זה חולנייי

אני חושב שאתה שואל כאן שתי שאלות:

האחת- איזה דגם מתאים לצרכים שלי?

השניה - כיצד לסנן בין התוצאות בלוח?

לגבי השאלה הראשונה אני חושב שאני יכול לענות:

206 ידני עונה לכל הצרכים שלך והוא יראה יותר עדכני מכל אוטו אחר בתקציב. אם אתה משנה את הדרישות אפשר להציע לך המון דגמים אחרים בתקציב, אבל אם הבנתי את הדרישות שלך נכון אז הכי מתאים לך 206.

לגבי השאלה השניה יש בדביק מדריכים, ותעבור על שרשורים של אחרים שחיפשו והשוו 206 משומשות.

איזה דרישות אני יכול לשנות ? ואיזה דגמים ?

בדקתי סוזוקי בלנו במחיר הזה שנת 01, זה רכב טוב ? שותה דלק?

פורסם

בלנו רכב מצויין, אבל אחת הדרישות שלך היתה שהאוטו יראה טוב.

חוץ מזה לפחות 9 מכל 10 בלנו בארצנו הן אוטומטיות

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

אם תמצא גטס בתקציב הזה לך על זה , היא אולי פחות חסכונית מה 206 אבל את ההפרש תחסוך בעלויות תחזוקה שאפסיות בגטס.

ב 206 המנוע אמין . אבל כל מה שקשור לחשמל בהחלט עושה צרות לא קטן.

ברכב ראשון לך על רכב קטן זה דעתי .

בתקציב שלך אתה יכול לקנות אחלה פיאסטה מ 2001 אמינה נראת טוב ובטיחותית יחסית.

פורסם

א. בלנו יחסית חסכונית 1:14 דובר רבות על רמת הבטיחות הגרועה שלה.

ב. מצד שני לדעתי רכב ראשון צריך להיות ידני לכן 206,C3 יכולות לתת מענה יחסית טוב.

ג. האם התקציב כולל יושר קו?

ד. גטס אוטומטית היא הכי לא חסכונית שיש בשוק מצד שני היא הכי אמינה הייתי בודק גם דייהטסו YRV.

• תוכן חדש...