Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בתרגום טקסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר צריך לשלוח סחורה לחו"ל. הפעם הוא ביקש עזרה שלי בתרגום לאנגלית אך לא היה מרוצה מן התוצאה ולכן אני פונה לכאן. נדרש תרגום פשוט שכן גם שפת האם של הקורא אינה אנגלית. אשמח לסיוע ולהערות כדי להגיע לטקסט פשוט וברור, תודה.

הנה

אני שולח לך בספינה את הסדין. הוא סדין זול. בספינה יש מטען מלא של סדינים. הסדינים מלאים בכבשים מצוירות באחו, חלקן אוכלות וחלקן מטיילות ומתרוקנות. זה משתפר ככל שהסדין עמוק וחמים יותר. מחקרים מראים שלספור כבשים זה מרדים ומרגיע. זו שינה עמוקה בסדין הזה. זה גם מאוד זול, באמת.

בבקשה שלח לי גליון אלקטרוני שעליו דיברנו קודם: זה יכול להיות משלוח זול בספינה אך אם תרצה לקבל את המשלוח ואת הסדין כל עוד הנושא "חם"הסדין עם הכבשים ישלח במטוס.

בדרך חזרה תוכל לעשות בספינה טיול קטן עם מטען הסדינים. האינפורמציה מצויה גם בצ'יפ לא יקר שאני שולח לך.

אגב, לחבר ברור שמדובר כאן רק בנישה, אך חשוב לו לבדוק מי הם הלקוחות הפוטנציאלים לסדינים שלו. תודה.

פורסם

שובו של פתח סוגר מרובע פנדוב. התגעגעתי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
התגעגענו!

התגעגעתי אז באתי. חסר לכם אידיוט?

תום22 ודיג'יי, אני טיפה מאוכזב מהתרגום שלכם, מזכיר לי את תערוכת החתולים הסובייטית.

פורסם

בטלפון הנוקיה של חמותי, באחד התפריטים (תפריט שן כחולה, אם אני זוכר נכון) היתה תת תפריט בשם המבטיח "שנה מדינה". קצת התאכזבתי לגלות ששתי האפשרויות היחידות בתפריט היו "מופעל" ו"מופסק", שאני לא ממש מכיר על הגלובוס.

:turn-l:
פורסם

נפלת מאיזה מזלט וב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...