Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תזמין מdetailed cleab,משלוח מהיר ומחירים טובים מאשר בארץ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן,הנה מה שהזמנתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?532698-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%9E-DETAILED-CLEAN

למרות המשלוח שהוא לא זול,ניתן לחסןך הרבה כסף.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ראיתי שהם עידכנו אתמול מעלה כמובן את המחירים של המוצרים באתר(למרות שהדולר יורד).:-o

כנראה שלא התאים להם מחיר העיסקה,(ביקשתי עוד הנחה של 5 אחוז ע"ס קופון בפייסבוק-והם הסכימו בהתחלה).

אם יש משהו שקשה לי לקבל זה איך אתרים מרשים לעצמם לא לעדכן מלאים ואפשרות אספקה של מוצרים בצורה גורפת?(לא פיספוס כזה או אחר).

יש אתרים שמציגים מוצרים כאילו הם במלאי, שחסרים במשך חודשים!-אני חושב שזו חוצפה וזילזול בלקוחות!

בחו"ל אתרים כמו detailed clean, וI4D מעדכנים בצורה מסודרת על בסיס קבוע.

זה רק מעיד על חובבנות וחוסר הוגנות המסחר כאן בארץ-ואח"כ סוחרים מתפלאים שהרבה קונים בחו"ל למרות העלויות הנוספות.

פורסם
למרות המשלוח שהוא לא זול,ניתן לחסןך הרבה כסף.

המשלוח הינו כ-90 ש"ח! זה ממש הופך את זה ליקר, למרות שהמוצרים עצמם יותר זולים וניתן למצוא גם קופונים שלהם באינטרנט..

הבעיה היא שכרגע אין כל כך הרבה אלטרנטיבות בארץ..

ממה שהבנתי יש כרגע מחסור ארצי במוצרי Chemical guys, היבואן VIX הקפיא כרגע פעילותו.. מה שמאלץ כן לרכוש מהאתרים בחו"ל, אבל מה עושים עם המשלוחים היקרים?!

פורסם

אם תמצא בארץ את מה שהזמנתי יותר זול או באותו מחיר,אתה תעשה טובה להרבה אנשים,

אבל אני אגיד לך ככה,בדקתי ב vix, אוטוסטור הרבה יותר יקר יוצא.

פורסם

ניתן לרכוש מאיביי וגם לעבור למוצרי מגוויירס, אני משתמש בהם שנתיים ומאוד מרוצה...מה שכן, עשיתי גם שימוש עם חומר הסיכה של CG ואכן חומר מעולה.

פורסם

גם בדקתי,שוב אל תשכחו שהמשלוחים באיבי לא כאלה זולים,ואם רוכשים כמה מוצרים המשלוח גם לא זול כבר.

שלא לדבר על המשלוח המהיר של detailed clean שהגיע תוך שבוע.

פורסם

טוב, 90 ש"ח למשלוח זה מוגזם לגמרי לדעתי...אולי אם אתה מבצע קניה משמעותית וגדולה של מספר רב של מוצרים.

לגבי איביי, נכון שיש משלוחים לא זולים אך זה דורש מחקר שכן לעיתים יש חבר'ה שמוכרים מוצרים יחד עם מחירי משלוח סבירים.

פורסם

וגם אז אתה תקבל בערך אותו מחיר שאני קיבלתי.

שים לב שהמשלוח הוא לכול החבילה שהזמנתי.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

רבותי,ניתן לרכוש בארה״ב את מוצרי מגוויר ולשלוח אותם דרך buy2us. עליכם לפתוח כרטיס באתר שנותן לכם את הכתובת שלו בניו ג׳רזי,כך שמשלוחים שהם free shipping ,לא יעלו לכם ולו דולר אחד! עלות המשלוח לארץ תלויה בגודל ובמשקל החבילה ובאופן השילוח (ימי/אווירי) אני למשל ביצעתי רכישה של 9 מוצרי מגוויר באתר של וולמארט (עלות של כ-65 $)כאשר בארץ היו עולים כ-450ש״ח!!! המשלוח יעלה כ35-38 $ (פחות 10$ קופון הנחה שקיבלתי,מאחר והם התגעגעו אלי:). פער המחירים (ללא עלות המשלוח) בין ארה״ב לישראל כ50% !!!!

• תוכן חדש...