Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה התחיל ביום בהיר אחד, כשגיליתי שכל הרכב שלי מכוסה בשכבה מחוספסת ומעצבנת. לא יודע מאיפה זה הגיע, אולי חניתי מתחת לעץ? אני עושה ווקס לאוטו פעם בחודש, ומשתמש בווקס של מגווירס, ופעם בשבוע שוטף עם תמיסה מיוחדת הכוללת ווקס (פעם כתבתי על זה - Optimum No Rinse Wash & Shine בגירסה הכוללת ווקס), האוטו שלי ממש חלק למגע, אפילו הזבובים מחליקים.

בקיצור, חשבתי בכיוון של פוליש. הלכתי לברר מחירים, מצאתי איזה פחח ערבי שרצה לפחות 350 ש"ח על פוליש, והבנתי שהוא לא דיטיילינגר מקצועי, ולך תדע מה יעשה לי לאוטו. גם המחיר לא מצא חן בעיני. התחלתי כבר לברר מחירים באינטרנט של מכונת פוליש מגווירס, בדקתי בפורום כאן איך עובדים עם זה ואז ראיתי שמישהו כתב שהתהליך כולל פלסטלינה לפני הפוליש.

זה הזכיר לי שיש לי קופסת פלסטלינה שנחה אצלי בארגז הכלים. לקחתי גוש קטן מהפלסטלינה, תרסיס דיטיילנר שהכנתי מהחומר הנ"ל וניגשתי לרכב. אם לא יועיל, לא יזיק. בתוך חצי שעת עבודה, הרכב היה חלק למגע ולא היה שום צורך בפוליש... גם המראה של הרכב היה פשוט חדש.

אז כל הכבוד למי שהמציא את הפלסטלינה...

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

ממליץ לבצע ווקס או אוטם לאחר הפלסטלינה , הפלסטלינה לא מנקה רק מזהמים היא גם מורידה את השכבות של הווקסים למיניהם.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם (נערך)

במקרה הזה השתמשתי בחומר של Optimum No Rinse Wash & Shine שמגיע עם ווקס, אז הסתפקתי במריחת החומר עם ג'ילדה על הרכב. משתמשים עם החומר הזה בסוכנויות רכבים חדשים כדי לתת לרכב מראה חדש, אתה מרסס ומנגב. בחמסין הזה לא היה לי חשק להשקיע גם ווקס. כנראה שבוע הבא אבצע שוב פלסטלינה (חפיף) ואז ווקס כמו שאני אוהב.

בכל מקרה הייתי חייב לייבש את החומר שהתזתי על הרכב תוך כדי ישום הפלסטלינה, כדי שלא ישארו כתמים.

עריכה אחרונה על ידי outlander

פורסם

זה רק ספריי דיטיילר זה לא תחליף לווקס .

[h=1][/h]

פורסם

לא שמעתי על סוכניות רכב ש"מורחות" את החומר הזה על הרכבים שלהם, ואני בטוח שג'ילדה היא לא אמצעי חכם ליישום של שמפו.

בכל מקרה הרכב שלך כרגע לא מוגן וחשוף.

אם השמפו היה נותן הגנה אמיתית, לא חושב שמישהו מאיתנו היה מיישם הגנה כלשהי.

נשמע שאתה אוהב את הרכב שלך, אל תתעצל.

"יאללה בירי".

פורסם

רק להבהיר משהו- מדובר על פלסטלינה לרכב, לא פלסטלינה של ילדים, נכון?

בכול מקרה, הבחור שם וקס של מגס' כל חודש אז לא נראה לי שצריך לדאוג להגנה. ובאותו נושא- לפותח השרשור- תמצא וקס\ אוטם אחרים. הגנה נורמאלית אמורה להחזיק בממוצע חצי שנה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

הווקסים של מגס' לא ידועים בעמידות מיוחדת, אולי ה-ONR הירוק קצת מחזק אותם במקרה שלך, אבל כדאי לך לחפש ווקסים\אוטמים עמידים יותר.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

והרי שוב תשבוחות רבות לפלסטלינה, דובר והוסבר הרבה כאן בפורום שכאשר אתה מרגיש שהפח די מחוספס כשאתה מעביר את האצבע זה אכן מזיקים שנדבקים לפח הרכב ותוכל להסיר אותם באמצעות הפלסטלינה.

חבל שלא שאלת פשוט לפני שהלכת לברר על פוליש :)

בנוסף, כמו שאחרים אמרו פה, לאחר מעבר הפלסטלינה הרכב שלך נשאר חשוף ללא כל הגנה שהיא.

מאוד ממליץ לך ליישם הגנה אם זה אוטם/וקס לבחירתך, יעזור לך גם בשמירה על הצבע וגם במראה יפה.

כמו שאבישי אמר:

זה רק ספריי דיטיילר זה לא תחליף לווקס .

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

אוקיי, אמרתי שאני מתכוון בכל מקרה לעשות ווקס השבוע, מישהו פיספס את זה? :lol:

מוזר לי שכותבים כאן שהווקס של מגווירס לא נותן הגנה טובה, עד עכשיו הוא עשה את העבודה די טוב. הקטע הזה של שיכבת הליכלוך בא לי בהפתעה, זה לא דבר שיגרתי.

בכל מקרה השתמשתי במוצר הזה - גירסת נוזל הדיטיילר בתוספת קרנובה: "נוזל דיטיילר OPT NO-RINSE Wax 8oz - נוזל מרוכז לניקוי הרכב מבית Optimum המכיל גם קרנובה להענקת ברק. החומר מפרק את הלכלוך והופך את השטיפה לקלה יותר. בנוסף מעניק ברק גבוה והגנה לצבע שנשמרת גם לאחר השטיפה".

בעבר כשכתבתי כאן על המוצר, מישהו כתב שסוכנויות רכב משתמשים בזה. אין לי מושג...

פורסם

סוכניות רכב משתמש בספריי לניקוי חלונות ;)

בודדות הסוכנויות שמשתמשות בספריי איכותי.

[h=1][/h]

פורסם

צחוק צחוק בעבר הרחוק (20 שנים ויותר) ניסיתי כמה פעמים להבריק את הרכב עם ספריי חלונות.

היו עוד כמה שיטות...לא נעים להיזכר בהם.

• תוכן חדש...