Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שכחת i20, ריו, פונטו, סוויפט, יאריס וג'אז.

I20 יש לגיסי רכב לא רע בכלל תצרוכת דלק גבוהה יחסית והדגם הנ"ל לפני החלפה לדגם חדיש יותר אז לא נראה לי כל כך שווה להשקיע עליו.

ריו מרגישה גדולה יותר אבל נופלת ברמת האבזור בדגם הידני כמו כן תצרוכת הדלק.

פונטו - לא יודע לא בדקתי לא ניסיתי

סוויפט - דגם ישן יחסית לא בדקתי לא ניסיתי

יאריס- יקר ומצד שני "עני" מאוד באבזור נראה ומרגיש כמו רכב זקנים.

ג'אז - כנ"ל

זו חוות דעתי האישית בלבד על רכבים שראיתי/בדקתי וניסיתי. יכול מאוד להיות שיש שיחלקו על דעתי וזה בסדר גמור ראה הכל בערבון מוגבל כי אין כמו מראה עיניים ותחושת הידיים...

לבחור שמעליי אם הבחור שאל על ה-0.9 ודומיה אז ככל הנראה יש באפשרותו לרכוש אותן בדרך כזו או אחרת...

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש אפשרות להרחיב את התקציב בהנחה שנשארים תחת אותה הקטגוריה של צריכת דלק. דהיינו 1 ל18 (לפחות).

לגבי היאריס- זה לא נושא השרשור, אבל דלה באבזור לא הייתי אומר עליה (לפחות לא לדגם style שברשות אמי)- שליטה מההגה, מערכת שמע מצוינת, aux, usb, מצלמת רוורס, חיישני רוורס, מסך טאצ' , חיישני אור, חישוקי מגנזיום וכ"ו.

פורסם
יש אפשרות להרחיב את התקציב בהנחה שנשארים תחת אותה הקטגוריה של צריכת דלק. דהיינו 1 ל18 (לפחות).

לגבי היאריס- זה לא נושא השרשור, אבל דלה באבזור לא הייתי אומר עליה (לפחות לא לדגם style שברשות אמי)- שליטה מההגה, מערכת שמע מצוינת, aux, usb, מצלמת רוורס, חיישני רוורס, מסך טאצ' , חיישני אור, חישוקי מגנזיום וכ"ו.

אבל ממש לא קרובה למחיר של ה-0.9 ידני וחברותיה הידניות.

שים לב שאני מדבר רק על הידניות בלבד שלרוב היבואנים מביאים אותם כדגמים "מתים" לליסינג

וכדומה .

ולרוב גם אין אפשרות כל כך להוסיף תוספות מקוריות לרכב דרך היבואן.

אני משווה אך ורק לידניות וגם ה-0.9 יקרה יחסית כי ההשוואה הנכונה צריכה להיות מול ה-1.2 אטמוספרית שהיא זולה משמעותית 75,000 כמדומני.

לשמחתינו יש משחק גדול מאוד של מחירים ודגמים לכל יבואן כזה או אחר הכל תלוי בעומק הכיס והצורך של הרוכש ולכן גם את ההשוואות צריך לעשות בהתאם למחיר הסופי של הרכב מול מה שהוא נותן כולל הכל (אביזרים, תצרוכת דלק, אחריות וכו')

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

+1 לפיקנטו.

100 ק"מ ביום עם הפיקנטו לא יהיה כזה ביג דיל גם אם אין לה מנוע עתיר כוח והיא תענה באופן מרצה על הדרישות המבוקשות.

בסה"כ היא מרגישה יציבה על הכביש, תא הנוסעים שלה נעים ואיכותי מהמצופה, היא אמינה, שנתון יחסית מודרני, היא תהיה עדין תחת תקופת האחריות, הוצאות התחזוקה שלה לא יהיו יקרות ובתקציב המדובר היא תעניק תמורה נאותה.

• תוכן חדש...