Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש המלצה לרכב בתקציב של 35-45 אלף ש"ח.

הדרישות:

א. חסכוני בנסיעה בין עירונית (נסיעה חמש פעמים בשבוע שדה בוקר- באר שבע)

ב. קטן

ג. עדיפות לידני

ד. אבזור (aux/bluetooth/מערכת שמע נורמלית)

כמו כן רציתי לדעת האם יש יתרון בקניה מסוכנות להבדיל מקניה באופן פרטי

תודה

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם להוריד את הבקשה לרכב קטן, אז כדאי לחפש רנו מגאן II DCI.

אפשר למצוא כאלו במחיר די נמוך, זה כמובן יבוא בעלויות גבוהות יחסית של יישור קו, אבל לרוב לאחר מכן הרכב ייתן שקט נפשי לתקופה גדולה.

אפשר לנסות לחפש פאביה TDI או קיה ריו CRDI, אם צריך רכב קטן יותר.

אם לא רוצים דיזל אז כל הסופר מיני באות בחשבון. רנו קליאו 2011 ידנית, אולי בחריגה קטנה אפשר לקבל פאביה 2012 או קליאו 2012.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עם כל הכבוד ב40 אלף ש"ח אפשר למצוא רכבים "קצת" יותר מודרנים וחזקים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
אם להוריד את הבקשה לרכב קטן, אז כדאי לחפש רנו מגאן II DCI.

אפשר למצוא כאלו במחיר די נמוך, זה כמובן יבוא בעלויות גבוהות יחסית של יישור קו, אבל לרוב לאחר מכן הרכב ייתן שקט נפשי לתקופה גדולה.

אפשר לנסות לחפש פאביה TDI או קיה ריו CRDI, אם צריך רכב קטן יותר.

אם לא רוצים דיזל אז כל הסופר מיני באות בחשבון. רנו קליאו 2011 ידנית, אולי בחריגה קטנה אפשר לקבל פאביה 2012 או קליאו 2012.

תודה על התגובה. מה היתרון של דגמי הדיזל שציינת לעומת דגמי המיני שנמצאים היום בשוק (פיקנטו/אלטו/C1/I10)?

פורסם

צריכת הדלק שלהם עדיפה, זמינות כוח טובה יותר בהרבה בעקיפות ובתאוצות, לטווח הארוך ובתחזוקה נכונה מכוניות דיזל עמידות יותר ממכוניות בנזין,

בלי קשר - מגאן או פאביה יהיו יותר נוחות ממכוניות מיני, ובמקרה של המגאן היא גם בטיחותית יותר מהן.

פורסם

אני בעלים של פיקנטו ידני שעושה 100 ק"מ ביום בתוואי דרך דומה רק בצפון . בגדול צריכת הדלק היא סביב ה-1/16 יותר מתקרב ל-15 בנסיעה "זריזה".

הרכב דיי נוח תא הנוסעים מרגיש כמו מכונית אמיתית ולא איזה צעצוע.

בנסיעה עם מזגן הרכב מרגיש כבד אבל זה מורגש בעיקר בפתיחה מרמזור או בעליות ארוכות.

לי עד היום 0 תקלות (הרכב עם קרוב ל-90,000 ק"מ) .

אם אין לך בעיית מקום אז זה אחלה אפשרות.

אבל לדעתי החברה פה צודקים באזור שלך יש צורך בעקיפות שם הפיקנטו נופלת מאוד בעיקר עם מזגן.

רכב דיזל כמו הרנו מגאן שמטופל כמו שצריך או לחילופין אחרי יישור קו יתן לך תמורה טובה יותר לכסף וחיסכון טוב יותר בדלק.

לגביי הבטיחות ונוחות הנסיעה אין מה להשוות בכלל הפיקנטו או חברותיה בכלל לא נכנסים למשוואה פה.

תנסה למתוח קצת את התקציב ותחפש רנו פלואנס דיזל רכב מעולה ואמין מאוד.

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

ספלאש אוטו' תצרוך בנהיגה רגועה (110 קמ"ש) 1-16+ ללא בעיה, הידנית תהיה חסכונית יותר אמינות מעולה ומרווחת במפתיע לגודלה החסרון הגדול העדר תא מטען.

פורסם

אולי אני ממש לא בכיוון,

אבל טויוטה קורולה רובוטית שמורה יחסית.

הרכב יחסית לרכב משפחתי הוא מאוד חסכוני(שמעתי 1/14 בכביש פתוח) ונותן לך מרווח ובטיחות.

ומן הסתם הוא אמין,טויוטה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

לדעתי הפשרה הכי טובה היא סופר מיני ידנית סגנון קליאו או פאביה/איביזה.

נכון מגאן דיזל תצרוך כ15 אחוז פחות דלק ותהיה יותר זריזה ונוחה, אבל יהיה יותר קשה למצוא אחת במצב טוב והפוטנציאל לתקלות בכלל, ויקרות בפרט גבוה יותר.

פורסם

תודה על התגובות.

אני לא מבין מדוע ההמלצות הן על רכב גדול יותר (קורולה, I20)- דבר שיעלה לי את הביטוח וצריכת הדלק כאשר אין צורך בכך (אני נהג יחיד).

אני מבין שצריכת הדלק של הקטנות הוא באיזור ה1 ל18 בבין עירוני. בנוסף על כך בתקציב שציינתי ניתן לעלות בשנתון ולקנות רכב בעל קילומטראז' נמוך יותר- רק בגלל שהוא קטן.

הדרך לא מצריכה עקיפות חריגות, מהירות שיוט של 110 תספיק. אני מעדיף רכב קטן, חדש (כמה שיותר) ומינימום תקלות. בקטגוריות המיני, יש רכב שעדיף מבחינת צריכת הדלק/עמידות לנסיעה של 100 ק"מ ביום?

שוב תודה !

פורסם
תודה על התגובות.

אני לא מבין מדוע ההמלצות הן על רכב גדול יותר (קורולה, I20)- דבר שיעלה לי את הביטוח וצריכת הדלק כאשר אין צורך בכך (אני נהג יחיד).

אני מבין שצריכת הדלק של הקטנות הוא באיזור ה1 ל18 בבין עירוני. בנוסף על כך בתקציב שציינתי ניתן לעלות בשנתון ולקנות רכב בעל קילומטראז' נמוך יותר- רק בגלל שהוא קטן.

הדרך לא מצריכה עקיפות חריגות, מהירות שיוט של 110 תספיק. אני מעדיף רכב קטן, חדש (כמה שיותר) ומינימום תקלות. בקטגוריות המיני, יש רכב שעדיף מבחינת צריכת הדלק/עמידות לנסיעה של 100 ק"מ ביום?

שוב תודה !

אם כך אז ללא ספק פיקנטו ידנית שנת 2011 אתה יכול למצוא שמורה עם ק"מ נמוך בסביבות ה-40 אלף ₪ בבנוסף "תרוויח" עוד 4 שנים אחריות מוגבלת ביותר על מנוע וגיר...

בנסיעה רגועה בנעירוני אתה בקלות יכול לעשות 1 ל-16 ויותר.

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

כמו כל דבר בחיים, גם בחירת רכב היא סוג של פשרה.

נכון, מכונית מיני (פיקנטו, 107 וכו') יעמדו במשימה, וכנראה בעלות הנמוכה ביותר.

לדעתי שווה לך ללכת שנה אחורה לקנות סופר מיני (קליאו, פאביה וכו'), לשלם מעט יותר על דלק ולהנות מרכב נוח, חזק ובטוח יותר.

• תוכן חדש...