Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב

לאחר עליה במידת הצמיג (מ185.55.15 ל195.50.15) + החלפת צמיגים מטויו T1R לטויו R1R צריכת הדלק עלתה משמעותית. *מצורפת היסטוריית תדלוקים (הצמיגים הוחלפו בתאריך 8.5.2014).

האם ייתכן הדבר? עליה של 23% בצריכת הדלק???

אודה למגיבים

גיא

Screenshot_2014-06-02-22-17-27.jpg

עריכה אחרונה על ידי גיא .ב
פורסם
בהנחה שהמדידה מדוייקת ונכונה ולחץ האויר בצמיגים תקין - אולי התחלת להפעיל מזגן ברכב במקביל להחלפת הצמיגים ?

לחץ אויר תקין (נבדק אחת לשבועיים), המדידה מדוייקת (חילוק מספר הק"מ במספר הליטרים - בכל תדלוק), ומזגן הופעל גם בחודשים מרץ-אפריל.

זה עדיין לא מצדיק עליה של 23%.

פורסם

אם המדידה מדוייקת- יש עלייה משמעותית בצריכת הדלק אבל קשה לי לזקוף זאת לצמיגים. ממליץ לחפש תקלה במערכות מנוע.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
אם המדידה מדוייקת- יש עלייה משמעותית בצריכת הדלק אבל קשה לי לזקוף זאת לצמיגים. ממליץ לחפש תקלה במערכות מנוע.

יש לך רעיון איזו תקלה במנוע יכולה להשפיע בצורה כזו על צריכת הדלק?

פורסם

מעבר למה שכבר נאמר ומעבר לענין החלפת הצמיגים לאוחזים יותר ורחבים יותר (כשבדר"כ המשמעות היא גם יותר צריכת דלק), נראה כי צריכת הדלק שלך עוד לפני ההחלפה עולה בהדרגה.

האם יתכן כי אתה פשוט "דוחף לקצה" את האוטו יותר ויותר. המעבר לצמיגים אוחזים יותר, אני מניח, השפיע גם על צורת הנהיגה שלך שאולי הפכה לאגרסיבית יותר => יותר דלק.

• תוכן חדש...