Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחירון של קורולה הזוי, קלף שיש לך ביד זה GLI וקילומטרג' נמוך - שחק על זה.

אני מוכר כיום קורולות SUN/SUN פלוס עם נתונים סבירים ב20-25 אחוז הנחה ממחירון (לפעמים אפשר גם ב30 אחוז פחות ולפעמים גם ביותר, תלוי בלקוחות), ומדובר על יוצאי ליסינג מטופלים בעלי היסטוריה והתחייבות שקיפות מלאה וכו'.

נתונים סבירים: יד 00 סביב ה60-120 אלף קילומטר.

מכה מאחור צריך לבדוק, להחליף מכסה תא מטען המון מכוניות עוברות, השאלה מה הולך מתחת למכסה התא (אמבטיה ואזורה).

אני אישית לא מבין את העדר אחרי הרכב הזה, אבל הלקוח הישראלי אוהב ודורש את הרכב ומוכן לשלם יותר רק בגלל שזה טויוטה, זה פשוט המצב.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקטע שהרכב הזה לא מצטיין בכלום, הוא אפילו נחות ממתחרות הקטגורייה בנושא של בטיחות ואבזור.

יש מכוניות אחרות בקטגוריה שלא פחות אמינות ממנה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הוחלף דלת לא מטען- במקורית- הוחלף טמבון ופגוש.

תא המטען עצמו התעקם ולכן יושר קצת ואז הורכב הטמבון.

כמובן במוסך מורשה

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אם עד כה הייתה בתחום האפור, לצערי בתגובה האחרונה, הגבול נחצה.

כשתא מטען מתעקם מדובר על מכה רצינית בשלדה.

ניסיון היישר מציג את הכסת"ח שעשו על גבך.

דברים כאלה לא מתקנים ולא מיישרים.

השמאי היה חייב להוריד את הרכב מהכביש. אין לי מושג למה הדבר לא נעשה.

אני ממליץ להודיע על כך מראש ולהראות את הדו"ח שמאי לכל מתעניין ברכב,

במידה והדבר יתגלה בדיעבד בבדיקה תעמוד במצב מאד לא נעים.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם (נערך)

מאיפה הבאת את זה?

מורידים רכב מהכביש כאשר התיקון עובר אחוז מסוים מערך הרכב. כאן זה לא המקרה, בטח לא כאשר מחיר המחירון בשמיים.

כן מתקנים ומיישרים שלדות. לא כל רכב שקיבל פגיעה בשלדה יורד מהכביש. הרוב ממשיכים לנוע בכבישים.

יתרה מכך - גם חלק מהרכבים שכן קיבלו טוטל לוס ממשיכים להימכר (אלה שירדו בסעיף אובדן להלכה).

הרכב הקודם של קרובי המשפחה (מגאן 2003) קיבל כזאת מכה מאחור, שהגלגלים האחוריים נתקעו .

הכל תוקן, הבגאז' הולחם, נקבעה ירידת ערך של 12%, והרכב לאחר 6 שנים נמכר בטרייד אין לקרסו בפחות מחצי מחיר מחירון.

רק מה - 12% במעמד התאונה היו שווים יותר ממה שקרסו הורידו בטרייד אין לאחר 6 שנים.

אני לא יודע, מה הסיבה שמוכרים את הקורולה המדוברת. יכול להיות שהמכירה לא תהיה כלכלית .

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם עד כה הייתה בתחום האפור, לצערי בתגובה האחרונה, הגבול נחצה.

כשתא מטען מתעקם מדובר על מכה רצינית בשלדה.

ניסיון היישר מציג את הכסת"ח שעשו על גבך.

דברים כאלה לא מתקנים ולא מיישרים.

השמאי היה חייב להוריד את הרכב מהכביש. אין לי מושג למה הדבר לא נעשה.

אני ממליץ להודיע על כך מראש ולהראות את הדו"ח שמאי לכל מתעניין ברכב,

במידה והדבר יתגלה בדיעבד בבדיקה תעמוד במצב מאד לא נעים.

איזה שטויות אתה כותב בכזה בטחון, לא היה חייב להוריד את הרכב, לפי מה שהבחור רשם אין דרך לדעת עדיין את חומרת הפגיעה, יש הבדל בין מתיחת/ריתוח קורה לבין יישור ושיחוק פחחות סביב הבגג', בכל מקרה גם במצב הקיצוני ביותר בפגיעה כזאת הרכב לא יורד מהכביש - לפני שאתה מגיב שטויות כאלו לך תלמד שמאות.

מי יוריד קורולה חדשה מהכביש על פגיעה מאחור ? יחברו עוד אחת לפני שיורידו מהכביש, המחירון של הרכב גבוה יחסית והרכב סחיר גם מפוצץ.

פורסם

ראיתי במו עיני בדיקות רכבים שונים ע"י מכונים שונים שבהם החלפה קומפלט של תא מטען הוגדרה כמשמעות נמוכה.

כנראה שלא בכל רכב זה תופס משמעות גבוהה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני לא מבין על מה כל הרעש, זו כולה האמבטיה של הגלגל ספייר.

כל עוד לא נפגעו המתלים זה די שטויות.

ראיתי רכבים שהוחלפו אמבטיות כאלו קומפלט.

לצורך העניין בגלל שפריבטים הם שלדה אחודה אז כל דבר שלא מתפרק ממנה בברגים נחשב מכת שלדה בתכלס, גם מכה בכנף האחורית.

אישית לא הייתי קונה כזה רכב כי זה לא רכב נדיר ויש כאלו במצב טוב יותר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בדיוק מה שאריק אמר.

יש טעם ללכת למגרש?

פורסם

מגרש צריך להרוויח והוא עושה זאת בשתי דרכים:

1. קונה רכבים במחירים נמוכים משמעותית ממחיר המחירון.

2. מנסה למקסם את הרווח במחיר המכירה.

במקרה שלך תקבל חצי ממחיר המחירון בגלל הפגיעה ה"קטסטרופלית" ברכב (כי זה מה שהסוחר והחבר שלו במכון הבדיקה יגידו לך, והוא גם יגיד לך שהוא עושה לך טובה שהוא קונה אותו ממך והוא עוד יפסיד עליו כסף, הוא עושה את זה מתוך מצווה, צדיק) והוא ימכור את הרכב במחירון +10% לאיזה פראייר שלא יקח אותה לבדיקה ויוקסם מהקילומטרז'.

נראה לך משתלם?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נקודה שלא הוזכרה כאן - אם שמאי קבע 6.5 אחוז ירידת ערך, סביר להניח שהיא קיבלה את הסכום הנ"ל מהביטוח. מה שאומר שאם תורידו 6.5 אחוז מהמחירון אתם עדיין לא ב"הפסד", אלה רק מעל 6.5.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

ישראלים.

פורסם

נראה לי מופרך לגמרי.

אתמול הציעו לאבא שלי בסוכנות טרייד על הסובארו B4 שלו שעלתה בסוף 2009 על הכביש (מודל 2010) 70K ש"ח.

ומדובר בגיסרא המפוארת יותר שנסע בקושי 38K.

בהצלחה..

HONDA CIVIC hatchback-RED

• תוכן חדש...