Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נא לא ללכלך על הקורולה. קנינו אחת בשנה שעברה מליסינג. עשתה אצלנו כבר 32 אלף ק"מ ב 14 חדשים. אני הגעתי עם ציפיות נמוכות והופתעתי לטובה.

יש דבר אחד שהיא מצטיינת בו בקטגוריה, וזו הסיבה שבחרנו בה, והוא רוחב המושב האחורי. יש לנו שלשה ילדים גדולים ובפוקוס סטיישן המתחרה הם היו צריכים לשבת אחד על השני :mm_nah:.

צריכת הדלק ממש הפתיעה אותי לטובה, נוחות השיוט הבין עירוני קצת הפתיעה אותי לטובה (רעש הרוח מזכיר לי שזו עדיין משפחתומטית בסיסית) אפילו אחיזת הכביש הפתיעה אותי לטובה. האוטו נמרץ יותר ממה שציפיתי.

האמינות בינתיים כמו שמספרים על טויוטה (טפו טפו)

לא חשבתי שאני אגיד את זה על קורולה- אוטו לא רע בכלל.

הטענות שלי הן על דברים מינוריים וצפויים- אין שקע חשמל שני עבור היושבים מאחור, המושב לא תומך (האוטו גימור נמוך מליסינג), חסר מומנט בסיבובי מנוע נמוכים עד בינוניים, ההגה לא מתקשר (סליחה, זה משפחתומטית).

בקיצור - האוטו ענה ועלה על הצפיות שלי, ועוד יש לו בשרוול את האס של שמירת ערך.

It's life, Jim, but not as we know it

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נא לא ללכלך על הקורולה. קנינו אחת בשנה שעברה מליסינג. עשתה אצלנו כבר 32 אלף ק"מ ב 14 חדשים. אני הגעתי עם ציפיות נמוכות והופתעתי לטובה.

יש דבר אחד שהיא מצטיינת בו בקטגוריה, וזו הסיבה שבחרנו בה, והוא רוחב המושב האחורי. יש לנו שלשה ילדים גדולים ובפוקוס סטיישן המתחרה הם היו צריכים לשבת אחד על השני :mm_nah:.

צריכת הדלק ממש הפתיעה אותי לטובה, נוחות השיוט הבין עירוני קצת הפתיעה אותי לטובה (רעש הרוח מזכיר לי שזו עדיין משפחתומטית בסיסית) אפילו אחיזת הכביש הפתיעה אותי לטובה. האוטו נמרץ יותר ממה שציפיתי.

האמינות בינתיים כמו שמספרים על טויוטה (טפו טפו)

לא חשבתי שאני אגיד את זה על קורולה- אוטו לא רע בכלל.

הטענות שלי הן על דברים מינוריים וצפויים- אין שקע חשמל שני עבור היושבים מאחור, המושב לא תומך (האוטו גימור נמוך מליסינג), חסר מומנט בסיבובי מנוע נמוכים עד בינוניים, ההגה לא מתקשר (סליחה, זה משפחתומטית).

בקיצור - האוטו ענה ועלה על הצפיות שלי, ועוד יש לו בשרוול את האס של שמירת ערך.

אוטו מצויין, אבל בקורולת הישנות יש יותר איבזור מקורולה SUN (לא החדשה) בשנת 2012 היבואן החדיר לה 7 כריות אוויר, מערכת מולטימדיה ועוד כמה פיצ'רים שאני לא זוכר. אבל כבר יש קורולה 13...

פורסם

קיים נוסח מומלץ לזיכרון דברים למי שרוצה לנהוג על האוטו?

לא בא לי שהוא ירסק אותו על עמוד ויברח.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
אני ממש לא מסכים עם קודמיי.

כאשר אני מוכר את הרכבים שבבעלותי אני יורד עם קלסר שבו מצורף ההיסטוריה המלאה של הבעלים לפניי (לא רוכש רכבים בלי היסטוריה מסודרת), טופס בדיקה כאשר רכשתי את הרכב (לא רוכש בלי בדיקה) ופירוט טיפולים בבעלותי.

כל פעם שאני בא לרכוש רכב אני רק מתפלל למצוא בנאדם שמתנהג כמוני.

כשאני רוכש רכב ואני תופס את המוכר על הקטנת ראש או פרט שהוסתר ממני אני חותך מייד. מי יודע איזה עוד שפנים הוא מחזיק בשרוול.

גם אני ככה.

שקיפות מלאה. והלוואי שכולם יהיו ככה. לשמחתי רכשתי עכשיו רכב ממישהו כזה.

אנשים יודעים להעריך את זה ומי שלא יודע להעריך ומנצל לרעה , עדיף שלא למכור לו את הרכב.

ולעניינינו , תזין בלוי יצחק את הקילומטרז' , היד יחד עם ירידת הערך ותראה מה יוצא...

אני הייתי מתחיל ממחירון /מחירון משוקלל - הגבוה מבין השניים.

תתפלא אבל יש אנשים שיעשו הכל בשביל קורולה פרטית GLI... זה מדהים אותי כל פעם מחדש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שנת 2009 עם 10 אלף ק"מ? כלומר האוטו נסע בממוצע פחות מ 2,500 ק"מ בשנה :shock:..

Don't be shocked

הרכב המשני שלנו שיושב בחניה עובר 1000-1500 קמ בשנה.

פעם ראשונה שתדלקנו קרתה 3.5 חודשים אחרי שקנינו אותו.

פעם אחת ברישוי שנתי הבוחן חשד שהק״מ זוייף כי הוא היה שונה ב1200 מהשנה הקודמת (ממוצע 100 קמ לחודש, עכשיו תהיי shocked!)

ככה זה שאת כל הנסיעות והסידורים עושים עם הרכב של העבודה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...