Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת טיימינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם קניתי אוטו מסוכנות רכב 2004 אחרי בדיקה הכל היה בסדר(אחרי שמתעלמים מכל החרטות שרושמים שם) חוץ מנזילה שהמוסך סידר לי, אבל אמר לי לבדוק מתי החליפו טיימניג...עדיין לא בדקתי, אבל נגיד ולא ידעו בסוכנות מתי פעם אחרונה החליפו, איך אני יכול לדעת אם החליפו או אם צריך להחליף בכלל?

פורסם (נערך)

מדובר בטויוטה קורולה- צריך לבדוק ראשית במוסך מורשה טויוטה האם ברכב הזה יש חגורה או שרשרת טיימינג.

אם חגורה ולא יודעים מתי הוחלפה- עדיף להחליף בהתאם+מותחן+משאבת מים כיוון שקריעת הרצועה עלולנ לגרום נזק כבד למנוע.

אם מדובר בשרשרת- בד"כ לא מחליפים למעט מקרה של התארכות השרשרת מבלאי וגם במקרה הזה אי טיפול בזמן עלול לגרום נזק.

לפחות לפי השרשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?198775-קפיצת-רצועת-תיזמון-בקורולה-2003-ואוברול-מנוע-מי-יעזור

מדובר בשרשרת תזמון אבל זהירות- כדאי לבדוק במוסך מורשה/מתמחה בדגם את עניין המותחן ולהקפיד על שימוש בשמן מנוע איכותי כי גם שרשרת תזמון צריכה תחזוקה נאותה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בקורולה 1.6 2004 יש שרשרת תיזמון שלא דורשת החלפה יזומה.

משאבת מים בקורולה 2004 מונעת על ידי רצועת אביזרים ולא על ידי שרשרת תיזמון.

מוזר לי מאוד מה שכתוב בהודעה הראשונה.

מוסכניק שטיפל ברכב שלח לבדוק מתי החליפו טיימינג? הוא לא יודע שיש ברכב הזה שרשרת?

פותח השירשור, חובה לציין דגם רכב בכותרת בכל שאלה.

פורסם
בקורולה 1.6 2004 יש שרשרת תיזמון שלא דורשת החלפה יזומה.

משאבת מים בקורולה 2004 מונעת על ידי רצועת אביזרים ולא על ידי שרשרת תיזמון.

.

בוקי,שנינו לא יודעים מתי הוחלפה רצועת האביזרים (שעשוייה מגומי ) ומשאבת מים ברכב בן 10 שההסטוריה שלו לא ידועה- לא שויים את הסיכון לנזק גדול למנוע.

הקורולות האלו 2003-4,שיוצרו בטורקיה גם כך היו רגישות ביותר והוחלפו בהרבה רכבים מנוע בגלל כשל במנועים שנגרם מהצטברות בוצה (וזה נכון גם ברכבים שטופלו במורשה לפי הספר).

מכיוון שההסטוריה של הרכב אינה ידועה (לא לנו ולא לפותח/ת הנושא) והיות ופותח/ת הנושא קנה/קנתה אותו ממגרש מכוניות עלום שם-לדעתי,כדאי להשקיע כמה מאות שקלים ולא לבכות בעוד מקסימום חודש ולפתוח שרשור שכותרתו -טויוטה קורולה הלך מנוע. פשוט חבל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...