Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בעלים של לאון 1.8 שנת 2010 .

כבר כמה חודשים אני מרגיש שלפעמים כשנותנים גז האוטו לא נוסע חלק אלא יש ניתוקים מאוד קטנים אך אני מרגיש אותם.

בהתחלה חשבתי זה קלצ כי היה עייף, החלפתי לחדש במורשה אך הבעיה עדיין קיימת. יש לציין שהאוטו עובר טיפולים בזמן ורק במורשה.

יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ? האם יתכן והמצתים עייפים והם גורמים לזיופים ? לפי הספר מחליפים אותם רק ב 90000 ק"מ ואני עדיין עומד על 72000.

תודה מראש

פורסם (נערך)
יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ? האם יתכן והמצתים עייפים והם גורמים לזיופים ? לפי הספר מחליפים אותם רק ב 90000 ק"מ ואני עדיין עומד על 72000.

מצתים כל 90K ?

נשמע גבוהה למצתים, מדובר על מצתי אירידיום?

שי.

היתה ברשותי לאון 1.8 (ידנית, מה שלך?) משנת 2009 ולאבי יש כרגע, כזו משנת 2011. בשתיהן הוחלפו מצתים ב-60K (בזו משנת 2011 התבצע בפברואר האחרון). למיטב זכרוני זה גם כתוב בספר הרכב כך.

אגב, בלאון 2009 שלי לא הגעתי ל-15K כל שנה ולכן טיפלתי שנתית. לפיכך, יצא שטיפול 60K בוצע ב-52K ובמוסך המרכזי בחיפה (טופל שם עקב טיפול חינם שהיה לי אחרת לא הייתי נכנס לשם) ניסו לשכנע אותי שבגלל שנכנסתי לטיפול הרביעיל פני 60K אז לא צריך להחליף פלאגים, אלא ב-90K (וכאן זה אולי מתחבר אליך) ואם הייתי מגיע ל-60K אז כן היה צריך להחליף. מאחר ובאותה נשימה הקריצו לי שבאוטו הזה אין מסנן דלק נפרד מהמשאבה (WTF??ׂ) התעקשי והוחלפו כאמור.

בקיצור, להבנתי פלאגים צריך להחליף ב-60K ברכב הזה. יחד עם זאת, ובלי קשר, הייתי מציע לך להחליף פלאגים, מהתיאור שלך קשה לדעת אם זו הבעיה. כנס למוסך מתמחה (לאו דווקא מורשה, אולי רון), תאר את הבעיה ובצע סריקת תקלות.

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כל 60K צריך להחליף. וגם אם הנסיעות הן עירוניות והרכב עומד בפקקים ורמזורים אז ה 72K ק"מ שתיארת הם הרבה יותר מ 72K. תחליף פלאגים ותעדכן.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

מהמר שזה פלגים. אצלי בסוזוקי ויטרה אחרי 80000 ק"מ הפלגים היו שרופים לגמרי (אירידיום מקוריים)

פורסם (נערך)

פעולה ראשונה ,יש לבדוק את מצב הפלגים .( כטיפול שגרתי רגיל )

במנועים הללו הייתה בעיה גם בסלילי ההצתה + חוטי ההצתה .

יש לבדוק גם את משאבת הדלק אשר לפעמים לא בונה לחץ טוב - התקלה פחות נפוצה .

אם הבעיה בהם , לפעמים החברה/ היבואן VAG , מתקן ללא חיוב .

ולפעמים בהשתתפות עצמית נמוכה .

כדאי להכנס למוסך יבואן לבדיקה .

אייל .

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: הוזמנו סט של פלגים אירידיום מחו״ל והותקנו היום... הבעיה נפתרה והאוטו נוסע הרבה יותר טוב!

תודה לכולם

• תוכן חדש...