Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
חברת האופטיקה הייתה בוחרת איזה עדשות להרכיב לפי המלאי שלהם. אני זוכר שרוב העדשות היו מיוצרות ביפן. יש לי גם צילום של שם החברה אם זה מעניין אותך.

העניין הוא שזה גם מה שמקבלים במקום אחר בכל משקפיים סטנרטיים שתקנה, כי גם החנויות האחרות עובדות עם אותם הספקים.

מה זה משקפיים סטנדרטיים?

לצורך העיניין בחרתי משקפיים ובחרתי עדשות (רודנשטוק לדוגמא) אפשר לזהות לפי סימון הR על העדשה.

בחברה שבה עבדת אולי עבדו אם הספק שמייצג את רודנשטוק אבל לא נראה לי שמה שמכרת במשקפיים של 300 שקל זה רודנשטוק

עריכה אחרונה על ידי firebirdrc
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
מנצל שרשור ברשותכם.

יש לי צילנדר גבוה - 5.5. המחירים שמבקשים ממני עבור זוג משקפיים נע בין 1,200-2,000 ש"ח בטענה (ככל הנראה מוצדקת) שהעדשות מאוד יקרות בגלל הצילנדר הגבוה.

יש למישהו הצעה כיצד ניתן להפחית את העלויות והיכן לרכוש משקפיים?

המחיר כולל מסגרת?

אם המחיר לא כולל מסגרת, נשמע כיקר.

אם המחיר כולל מסגרת, אזי יש מסגרות יקרות להפליא...

ממני בקשו בסביבות 500 ש"ח +- 50 ש"ח, עבור צמד עדשות במספר 6~ עם צילנדר, רמת דחיסות של העדשות (אחת מהן 1.67 והשניה 1.74)

בצעתי סקר במגון חנויות: אופטיקנה, הלפרין, בליסמה, חניות פרטיות, המחיר כאמור היה דיי זהה בכלום ןבסוף בחרתי לפי המסגרת שמצאה חן בעיניי.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם
המחיר כולל מסגרת?

אם המחיר לא כולל מסגרת, נשמע כיקר.

אם המחיר כולל מסגרת, אזי יש מסגרות יקרות להפליא...

ממני בקשו בסביבות 500 ש"ח +- 50 ש"ח, עבור צמד עדשות במספר 6~ עם צילנדר, רמת דחיסות של העדשות (אחת מהן 1.67 והשניה 1.74)

בצעתי סקר במגון חנויות: אופטיקנה, הלפרין, בליסמה, חניות פרטיות, המחיר כאמור היה דיי זהה בכלום ןבסוף בחרתי לפי המסגרת שמצאה חן בעיניי.

המחיר לא כולל מסגרת. מצאתי מסגרת דאהבתי בסופר פארם בחמש מאות שקלים.

פורסם
מה זה משקפיים סטנדרטיים?

לצורך העיניין בחרתי משקפיים ובחרתי עדשות (רודנשטוק לדוגמא) אפשר לזהות לפי סימון הR על העדשה.

בחברה שבה עבדת אולי עבדו אם הספק שמייצג את רודנשטוק אבל לא נראה לי שמה שמכרת במשקפיים של 300 שקל זה רודנשטוק

חברת האופטיקה תמיד הייתה שולחת את העטיפות של העדשות שהורכבו בכל מסגרת, מעולם לא קיבלתי עטיפה של צייס או רודנשטוק. גם לא טענתי כך.

ב-300 ש"ח מקבלים בקרולינה עדשות 1.5 או 1.56 (לפי המסגרת שנבחרה) עם ציפוי AR וציפוי קשיח, ומסגרת מאצטייט.

ללקוח אין אפשרות לבחור את יצרן העדשות. אך כל העדשות בקרולינה מגיעות מהחברות סגם ושמיר, שהן הספקיות של רוב חנויות המשקפיים, כך אדם מן הישוב שניגש לכל אחת מהאופטיקות הפזורות סביבו יקבל את אותו הדבר בדיוק, במחיר אחר.

מנצל שרשור ברשותכם.

יש לי צילנדר גבוה - 5.5. המחירים שמבקשים ממני עבור זוג משקפיים נע בין 1,200-2,000 ש"ח בטענה (ככל הנראה מוצדקת) שהעדשות מאוד יקרות בגלל הצילנדר הגבוה.

יש למישהו הצעה כיצד ניתן להפחית את העלויות והיכן לרכוש משקפיים?

טרונצ'ו, לדעתי החבר לא בירר בקרולינה, השתמע שהבנת כך.

תוספת תשלום עבור צילינדר קיימת רק עד צילינדר -4 בעדשות מינוס, אגב, בעדשות 1.74 המחיר לתוספת גבוה יותר. כנראה שהצילינדר שם לא עבר את -2 אצלך.

במדף לא קיימות עדשות מעל צילינדר -4 בעדשות מינוס, לכן יש צורך בעדשות ייצור.

אני לא זוכר מה העלויות במדויק, אבל בקרולינה כל המחירים כוללים מסגרת, ולמיטב זכרוני הזוג הכי יקר שניתן לקנות עולה 1500 ש"ח.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לא רק שיכולים, מבלי שתבקש תקבל את פרטי המרשם שלך בטופס ההזמנה. כולל את כל המידע המועתק: מספר, צילינדר, זוויות ומרחק בין אישונים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...