Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעלי המוסכים והאנשים בדרגות הניהול לא לומדים איך להתנהל מול ציבור הלקוחות ?

כל יום שעובר הם רק מפסידים עוד ועוד לקוחות .

מכוניות בעיתיות , מחירי חלפים וטיפולים מרקיעי שחקים ובנוסף התנהלות מוזרה מול הלקוחות שמפרנסים אותם .

פורסם
בעלי המוסכים והאנשים בדרגות הניהול לא לומדים איך להתנהל מול ציבור הלקוחות ?

כל יום שעובר הם רק מפסידים עוד ועוד לקוחות .

מכוניות בעיתיות , מחירי חלפים וטיפולים מרקיעי שחקים ובנוסף התנהלות מוזרה מול הלקוחות שמפרנסים אותם .

מצד שני, כניראה שגם הלקוחות של צ'מפיון הם מהסוג של מצא מין את מינו :-).

פורסם

שופט רחמן.

היה צריך לקרוע את צ'מפיון. למען יראו וירעו.

שהיבואנים יתחילו להתייחס ללקוחות כאל בני אדם. ולא כאל ארנק מהלך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

השופט אכן ריחם על צ'מפיון. היה יכול להחמיר במקצת.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם (נערך)
מצד שני, כניראה שגם הלקוחות של צ'מפיון הם מהסוג של מצא מין את מינו :-).

באמת לקוח מעניין (גם יכל וגם רצה להתמודד איתם משפטית ע"י עורכי דין קרובי משפחה, דבר שלא כל אחד יכול ורוצה וגם היה מוכן כעיקרון להשאיר את הרכב שלו במוסך כל אותו זמן ולא לחתום עם הסכם הוויתור).

היה ניתן אולי לשחרר את הרכב ולתבוע אותם אח"כ בבית משפט אם הנושא עקרוני (אבל כנראה שהרכב לא היה דחוף ללקוח שגם היה בחו"ל חלק מהזמן...).

גם אני סבור שהשופט היה רחמן מדיי ושצ'מפיון עושים כמעט הכל ע"מ להפסיד לקוחות (פשוט לא נראה לי שנהגו שם בחוכמה יתרה עם לקוח שנראה קצת "בעייתי").

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם

מצדיע לבן אדם הזה. מצדיע. אורך רוח וסבלנות של פיל זה בטוח יש לו.

90 אחוז מהישראלים לא היו מעיזים.היו מורידים את הראש כמו כלב נגוע משלמים ויוצאים.

הכל מתחיל בזה שאנשי השירות במוסכים,ובישראל בכלל מגיעים עם 6 טון של גאווה לתפקיד.

הלקוח נעלם,שירות לא קיים!! התנהלות מקצועית? בעל דוכן נקניקיות ביום העצמאות שירותי יותר.

מוסכים מפוארים ושמות מפוצצים,כל זה רק קוסמטיקה.

ג'ובני

פורסם

במקום לשבור את הראש היכן לאחסן את הרכב במשך שהותו בחו"ל מצא פתרון מקורי..

גם שמרו לו עליו וגם קיבל על כך תשלום...:lol:

צ'מפיון צ'מפיון... מתי תלמדו?

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

יש סיבה כן לקנות מהם רכב?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

צחוק צחוק, רק בגלל כל מעללי צ'מפיון (רק מקריאה ברשת, לא חוויתי), ויתרנו על לקנות איביזה/פולו חדשה לגברת, לא שתיכננו לקנות איזה חווית נהיגה פסיכית (שגם שם אין), אבל מראש ויתרנו על צמפיון.

שבוע הבא אוטו חדש!

SCANSPEAK

פורסם

גם אני רציתי סיאט, או סקודה. אולי אפילו פולקסוואגן. אבל שנתיים אחריות? יבואן כמו צ'מפיון שרק להתחיל לכתוב את השם שלו בגוגל גורם לפי אלף תוצאות שליליות מאשר יבואנים אחרים?

בחיים לא הייתי סולח לעצמי אם הייתי הולך על צ'מפיון. הם מוכרים זהב, אבל גובים מחיר מלא ואז עוד דורשים שתוסיף כסף כשהזהב מסתבר כלא טהור.

פורסם

" יבואנית סיאט דרשה מלקוח לחתום על כתב ויתור כתנאי להוצאת רכבו מתיקון. הוא סירב, ובית המשפט פסק שצ'מפיון מוטורס תשחרר את רכבו ותשלם לו 15 אלף שקל והוצאות משפט "

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4524790,00.html

איך אנשים עוד רוכשים רכב מהיבואן הביזיוני הזה ?

פורסם

הכתבה מ-ynet זו אותה פרשה. יפה שלא ויתר, פס"ד מעולה לצרכנים, פאדיחה גדולה לצ׳מפיון.

מה חדש תחת השמש.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...