Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם יש לי שאלה קטנה אצל חבר שלי יש פג'ו 306 שיש לה בעיות בפנסים האחוריים בעיה היא כזאת כשהוא מדליק אורות ונוסע רגיל בכביש המנורות האדומות עובדות בסדר! אבל איך שהוא לוחץ על הברקס המנורות האחוריות נדלקות חזק יותר אבל יחד איתן נדלקים באופן חלש גם הפנס של האיתות שמאלי!

 

מה הפיתרון לכך?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יש בעיה הארקה בפנס.

יש לנקות את מגעי בתי הנורות, לודא שחוט הארקה מחובר היטב למרכב(לפח).

 

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

 

פורסם

הייתה לי בעייה דומה ב-306 שלי:

חוט הארקה היה מחובר היטב לשלדה, יש לו בורג די גדול שמחזיק אותו.

הבעייה אצלי הייתה שהפלאג (מחבר) של המינוס המחובר לפנס עצמו החל להנמס (ככה אומרים?..) והאחיזה שלו התרופפה. מה שעשיתי היה לעקם מעט את הברז שבתוך הפלאג, כך שהוא תפוס ע"י מתח מסויים ועד עכשיו הכל תקין.

חיבור ההארקה לפנסים נעשה בפנס שמאל (צידו של הנהג).

×
×
  • תוכן חדש...