Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי קדחתי את הפורום מכל כיוון אפשרי מלירן עד אור מפיט סטופ עד e&a את האמת שמעתי דברים מעולים על לירן וגם על אור אבל קצת מפחיד אותי עניין הבנייה , וגם אני מעוניין בדאון פייפ צנרת ודוד אחורי זה עניין של 3 ימים ואין לי זמן לזה , התקשרתי לפיטסטופ לגבי הדאון פייפ של apr ששמעתי עליו דברים טובים ואזל במלאי , בסופו של דבר יצא לי לדבר עם אלי שלמען האמת נתן תשובות מפורטות והכי נכונות , הומלץ לי על דאון פייפ וצנרת של emotor יש פה מישהו שביצע התקנה שלהם ? מומלץ לא מומלץ , חבר אחד כבר סגר התקנה אשמח לשמוע עצות והמלצות לפני , תודה מראש.

יכול להיות שנסחתי לא נכון אשמח לתיקון אם דרוש

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

עניין הבנייה לא צריך להפחיד אותך כלל. לכל בנייה יש אחריות.

ממליץ מאוד על דאון פייפ של לירן.

פורסם

מדובר על שלושה ימים של עבודה דבר שמהווה בעיה בשבילי בעיקר בשל המרחק נסיעה אליו , מה לגביה emotor שהמליצו לי ? זה חברה ששמעו עלייה , או חברה סינית?

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אני שבוע שעבר סיימתי בניה אצל OR FAB, מבסוט מאוד מאיכות הבניה והירידה לפרטים.

גם המחיר ידידותי יותר.

אם אתה רוצה אני מניח שאפשר לחלק את הבניה לכמה שלבים, שלב הדאון פייפ, שלב הביניים, ושלב הדוד, להתחיל מהדוד וללכת קדימה.

לבסוף לעשות תוכנה ולסיים את הטיונינג.

פורסם

דיברתי איתו אני אחת לחודש פנוי ביום שלישי רציתי להגיע מחר לבחור אין זמן עד שבוע הבא מה גם שסיבך אותו העיניין של הכול בשלבים ממש רציתי לעשות אצלו , נראה לי אני הולך על דאון פייפ של מילטק בסוף

• תוכן חדש...