Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הובטח לי לא פעם אחת כי לא אראה שום שריטה ואף פגיעה מאבנים בשום מקום וכי האוטו יהיה כמו חדש מהחברה.

הסווירלס נעלמו והאוטו מבריק ומזה אני מאוד מרוצה, אך כניראה שלכל אחד יש הגדרה שונה לאיך רכב אמור לצאת מהחברה כי יש המון שריטות ופגעים מאבנים שממש לא ירדו.

תקרא מה שכתבת שוב, האם מה שרשמת מדויק או לא?

במידה וזה מה שהובטח לך ולא קיבלת את מלוא מבוקשך, הבעיה בדיטיילר.

במידה ואתה לא הבנת את הדיטיילר אז הבעיה היא שלך.

אכן נעשתה עבודה מקיפה על הרכב שלך.

פנים:ריפודים+פלסטיקה+שטיחים.

חוץ:עבודת pdr+פוליש רב שלבי+שלייף מקומי.

ניקוי תא מנוע, עבודה יסודית על הגאנטים.

נשמע שאכן שילמת על מה שקיבלת, רק חבל שזה בעלות של צביעה כללית. אין לי שום בעיה עם המחיר כאשר הוא תואם לעבודה שסוכמה מראש. כנראה שכך היה ואתה כבר לא סגור על עצמך.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
I.G, יש הבדל גדול מאוד לבין ערכת צבע ב-200 ש"ח מאיביי לעומת מה שפחח (שאמור לדעת מה הוא עושה) יכול לעשות.

הערכה ממלאת בצבע ובלכה רק את האיזור שנותר ללא צבע/לכה וכתוצאה מזה נותר עדיין "כתם" מסביב לצביעה ואפשר לראות בבירור שנעשה תיקון במכחול/ערכה.

פחח לעומת זאת, סוג של ממזג אם תרצה את הצביעה החדשה לישנה וככה אין שום זכר קטן לאיזור הפגוע.

איך בדיוק הפחח ממזג?

והערכה עולה 95 ש"ח (ועוד 30 משלוח)

כשהצבע במצב טוב והיישום טוב (בלי הרבה עודפים) גם הצבע בערכה יעשה עבודה טובה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם (נערך)

Dani.E - הוא הוריד בערך 80% מהשריטות ושאר הפגיעות או יותר, בגלל שלא הצליח 100% הוא ניקה את האגזוזים ועוד כמה דברים.

הייתי מאוד בהתלהבות מאיך שהאוטו ייראה אחר כך. יכול להיות שהוא לא אמר את המילה "מבטיח", מה שכן הוא ניסה מאוד, הוא שייף את כל מכסה המנוע ויישם לכה מחדש:

10303446_10203958450825387_3881651283866197986_n.jpg

אחרי לכה:

10368390_10203958473985966_316529315516552050_n.jpg

10177506_10203958484106219_3003055209748007454_n.jpg

I.G - פחח צובע את כל הפאנל ולא נקודתית ובגלל זה לא נשאר זכר. כל הערכות שניסיתי או כאלה שראיתי בסרטונים לא נתנו תוצאה מושלמת לגמרי כמו שאני מחפש, תמיד היה איזה זכר לתיקון.

עריכה אחרונה על ידי MeTaLhAmMeR
פורסם

תשמע,

ככל שאתה מספר יותר ויותר, העבודה אכן תואמת את המחיר.

נראה שאלטר עשה את מירב המאמצים בשביל להוציא רכב ברמה גבוהה.

מה שבאמת היה חסר זה המילוי הנקודתי שכנראה לא סגרת את זה איתו או לא הבנת בדיוק את האדון.

נראה שאכן הושקעה עבודה מקיפה ברכב, אמנם לא יצא לשביעות רצונך המלאה אבל בהחלט עבודה בקנה מידה גדול עם המון משתנים.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

אני לא יודע איך מגיעים לסכומים האלה , אני יש לי ניסיון רב עם בעלי מקצוע מהתחום , אף פעם לא שמעתי על טיפול כזה במחיר כל כך מופרז , אני מתכוון לטיפול כמו שעשה פותח השרשור , ואם כבר מגיעים לסכום כזה אז לפחות לקבל רכב מושלם לא פחות מזה , בכל מקרה , אני אישית היה ניסיון לא יפה עם הסדנה הזאת .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם (נערך)

טוב בוצעה כאן עבודה הרבה מעבר לטיפול רגיל ואני לא חושב שהתמחור מוגזם פה. יש דברים שיכול להיות שציפית להם אבל הם פשוט לא יכולים לקרות. יכול להיות שהוא נתן לך הרגשה כזו שהרכב יצא ללא שריטה, יש פורפורציות למה שגם הדיטלר הכי טוב בעולם יכול לעשות. אורי לגבי התמחור של העבודה שביקשת לשמוע אני הייתי גובה על עבודה כזו סביב ה 1000 עד 1300 שקלים בהנחה וזה כל מה שכתבת. והכל מאוד תלוי במצב הצבע וכמה זמן עבודה יש לי.

עריכה אחרונה על ידי dudi d

שיפוצים..

פורסם

וכשכל זה נאמר, ופדאנט ככל שאדם יהיה, מדובר בסכום מופקע שלא שווה לטעמי את ההשקעה. האם פותה״ש סגור על עצמו באשר למה שהובטח או שפתאום נאמר ״שישתדל״, זה כבר משהו אחר.

איחלתי לחייל בהצלחה,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

פותח השרשור אתה מוכן בבקשה להגיד כמה זמן הרכב היה בעבודה ?

ובנוסף מה עלות המשוערת לדיטיילר מקצועי לשעה ?

מצטער קצת לקטול אבל לדעתי בשרשור חסרים דברים מעבר , לפני כמה שבועות הגעתי וראיתי סיאט מי חדשה לא יתפלא אם שייכת לאחד מהמשתמשים בפורום

לאחר סגירה מול יעקב (רכב חדש מחברה היה צורך בנאנו בלבד) הלקוח השאיר את הרכב ויעקב התחיל בשטיפה ראשונית , לאחר השטיפה התגלה שבסוכנות מילאו את הרכב בגלייז שהעלים את כל השריטות והרכב היה נראה במצב קטסטרופה .

בעל הרכב הבין וקיבל ובסוף המחיר היה יותר גבוה!

פותח השרשור אני מבין אותך וקודם כל תיהיה בטוח שצביעה ב6 אלף שקל לא תיתן לך רכב חדש מחברה אתה תקבל רכב עם צבע חדש ולקה תפוזית עם סווירלים

ממכונת פוליש .

אני מאמין שבסוף תיסדר עם יעקב לגבי העבודה העיקר שתיהיה מרוצה.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אצלי רק מהדהד כל הזמן בראש 6600 ש''ח,זה בלאט המון כסף.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני בחיים לא שמעתי על טיפול דיטיילינג שעולה 6600 שקלים, אני די בטוח שאם הייתי הולך לדיטיילר (ורציתי ללכת, ואני מאמין שאלך בעתיד) והוא יגיד לי כזה סכום אני יקרע מצחוק, ויצחק הרבה, אני לא צוחק עכשיו מול המסך רק כי הסיטואציה באמת מעציבה אותי, מישהו שילם סכום מטורף לדעתי - ועוד יצא לא מרוצה.

לא רוצה להגיד את דעתי על יעקב אלטר \ על העבודה שעשה מהסיבה הפשוטה - אין טיפול דיטיילינג ששווה סכום כזה לדעתי, אפשר להגיע עם רכב למצב של חדש מהחברה בסכום הרבה יותר קטן (אלא אם כן יש המון שריטות עמוקות ואז צריך פחחות וצבע וזה נושא אחר.)

פורסם
אצלי רק מהדהד כל הזמן בראש 6600 ש''ח,זה בלאט המון כסף.

אתה ממש לא לבד.

הסיפור/סכום הזה לא יוצא לי מהראש כל היום.

"יאללה בירי".

פורסם

אבישי, על סמך מה אתה טוען שצביעה בכמעט 7k היא לא ברמה גבוהה?

ראית עבודות ב6k? 7k? 8K?

אני באמת שואל.

זה סכום יפה מאוד, שמבטיח עבודה ברמה גבוהה.

לסווירלים אין קשר לרמת הצביעה.

ובסכום כזה בעל המקצוע ידאג גם לשלייף.

אין לי ספק שה"קשר" שלך והקרבה שלך לאלטר משנה לך קצת את הפורפורציות כרגע.

"יאללה בירי".

פורסם

חלק לא קטן מהמוסכי פחחות במרכז היו בעבר הספקים שלי אני מכיר את העבודה בארץ מקרוב מאוד שיפופו אתה בארץ ישראל הספקתי כבר לראות מוסכים שאפילו עושים פוליש עם צמר גפן .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אין בעיה עם פוליש עם צמר גפן.

זה פשוט לוקח המון זמן (אבל גם התוצאה ממש טובה אם לא מחפפים)

ככה עושים פוליש לחופות של מטוסים.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...