Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לקחתי את רכבי לאחת הסדנאות בארץ לטיפול דיטיילינג חיצוני של העלמת סווירלס, הסרה של כל מיני שריטות שטחיות ועמוקות, פגיעות מאבנים על מכסה המנוע והדלתות בין היתר. הובטח לי לא פעם אחת כי לא אראה שום שריטה ואף פגיעה מאבנים בשום מקום וכי האוטו יהיה כמו חדש מהחברה.

הסווירלס נעלמו והאוטו מבריק ומזה אני מאוד מרוצה, אך כניראה שלכל אחד יש הגדרה שונה לאיך רכב אמור לצאת מהחברה כי יש המון שריטות ופגעים מאבנים שממש לא ירדו.

אציין כי לפני שמסרתי את הרכב עברנו ביחד וסימנו את האיזורים שיש לתקן (שריטות וכ'ו) ונאמר לי שאין שום בעיה ושהם יתוקנו ואפילו התבקשתי להביא צבע לפי קוד על מנת לתקן את השריטות כמו שצריך.

כשבאתי לאסוף את הרכב והראיתי את השריטות והפגעים למי שביצע את העבודה, נאמר לי שהשריטות/פגיעות מאבנים עברו את שכבת הצבע והגיעו למתכת וכי אין מה לעשות עם זה ושהרכב שלי ניראה כאילו שהוא יוצא מהחברה. הדרך היחידה שבא כן אוכל להעלים את השריטות היא ע"י צביעה אצל פחח.

כאן ניתן לראות שריטה על אחת הדלתות:

image.jpg

how to print screen on pc

על הטמבון הקדמי:

image.jpg

forum image hosting

image.jpg

host image online

על הכנף הימני האחורי:

image.jpg

uploading images

פגיעות מאבנים על מכסה המנוע:

IMG_6909.jpg

free image uploading

IMG_6910.jpg

image url

פגיעה מפתיחת דלת (יש המון כאלו לכל אורך הדלתות):

IMG_6911.jpg

image post

שילמתי לא מעט עבור העבודה הנ"ל (כמה אלפים טובים) מכיוון שרציתי שלא תישאר שריטה אחת ולא פגיעה אחת מאבן או מפתיחה של דלת והתוצאה מתסכלת אותי כי נעשה שימוש במכחול על השריטות ואת זה גם אני יכול לעשות. יכולתי לצבוע את כל הרכב ב-2500 ש"ח ולקבל תוצאה טובה יותר בפחות כסף.

ממש רציתי לפתוח פוסט השווצה והמלצה על אותו מקום אך במקום אני פותח פוסט שבו אני לא ממש מרוצה מהתמורה.

אז מה דעתכם? איך להמשיך?

עריכה אחרונה על ידי MeTaLhAmMeR
  • תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממה שאני רואה אין מה לעשות מלבד צביעה , אפילו המילוי של השריטות לא משהו , ונראה לי שאני יודע באיזה סדנה מדובר , אני עברתי את אותו הסרט , עם כל הכבוד אני לא אוהב בעלי מקצוע שאומרים שהם הכל יכול ובסוף מתגלה שהם לא יודעים ולוקחים כסף , מקווה שלא לקח ממך כסף על תיקון שריטות .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

הדיטיילר צדק , אין שום דרך להעלים את הפגיעות האלה אלא בעזרת עבודת פחחות, הפגיעות השאירו ממש שקע, איך חשבת שאפשר לתקן את זה?

אם היית צובע ב 2500 , חוץ מזה שהצבע היה כנראה תפוזי ולא נראה כמו עכשיו , גם חצץ היה מקלף אותו, אין צביעה איכותית ב 2500 שקל, הפחח חוסך פה במשהו, באיכות או בשכבות.

לסיכום : תעלה תמונות של הרכב כדי שנראה את העבודה (אם אפשר לפני ואחרי), ככה נוכל לתת ביקורת על העבודה.

משאר הבחינות, כל דבר אחר היה עולה לך יותר יקר מאשר עבודת דיטיילינג , כדי לצבוע בצורה מקצועית נקודה פגועה צריך לצבוע את כל החלק (לדוגמא, קילוף או שקע במכסה המנוע מצריך מילוי וצביעת כל מכסה המנוע).

אני ממליץ להשאיר ככה ולהנות ממראה הרכב כעת.

Miata ND2

פורסם (נערך)

911 - אני גם לא אוהב במיוחד שמורחים אותי, במקום זה היה צריך להגיד לי: זו שריטה עמוקה מידי ואי אפשר יהיה להעלים אותה לגמרי, אוכל למלא אותה עם מכחול אבל עדיין יישאר סימן ממנה.

אור - גם אני יודע שאי אפשר להעלים דברים שריטות עמוקות ממוכנת פוליש, חשבתי שאפשר להוריד לגמרי את השריטות כי זה מה שהדיטיילר עצמו אמר לי וגם ראיתי עבודות שלו שהשאירו אותי המום! אבל לא לזה ציפיתי.

אותו פחח שהציע לי לצבוע את כל הרכב ב-2500 ש"ח עשה עבודה נהדרת על אחד הפאנלים ברכב שלי בעבר שניסיתי לתקן בעצמי אז אני מאמין שאפשר יהיה לסמוך עליו, בינתיים עברה חצי שנה אחרי והצבע נשאר אותו דבר בלי פיצוצים או סימנים מוזרים.

אין טעם להעלות תמונות של לפני/אחרי כי הרכב היה מפוצץ בסווירלס והכל ירד, מהבחינה הזו הוא עשה עבודה נהדרת אבל מה שמאוד מפריע לי הוא שהובטח לי שכל הפגעים והשריטות ייעלמו אבל בפועל הן לא. הוא עבר עם מכונה על השריטות והפגיעות מאבנים ומה שירד ירד, מה שלא פשוט מילא עם מכחול והשאיר ככה.

עריכה אחרונה על ידי MeTaLhAmMeR
פורסם

סיפרת לו שאתה לא מרוצה?

התייעצת איתו מה עושים הלאה, לאחר שהובטח לך משהו שלא קיבלת?

או שהתנער ממך/מהבטחתו?

"יאללה בירי".

פורסם

כמו שקודמי כתבו - טיפול דייטילינג לאו דווקא "מוחק" את כל השריטות

ועם מכות אין מה לעשות...זה לעשות פחחות.

הייתי שמח לדעת מי הוא בעל העסק ואיך נסגר האי נעימות.

פורסם
סיפרת לו שאתה לא מרוצה?

התייעצת איתו מה עושים הלאה, לאחר שהובטח לך משהו שלא קיבלת?

או שהתנער ממך/מהבטחתו?

אמרתי לו שאני לא מרוצה והוא אמר שאי אפשר להעלים את השריטות/פגעים לגמרי ושהוא מאוד השתדל אבל מאחר והשריטה/פגיעה חדרה את שכבת הצבע הוא לא יכול לעשות כלום. בקיצור דיי התנער.

אני מעדיף שלא לחשוף את בעל העסק כי אני לא רוצה לפגוע בו, רק הייתי רוצה שידייק יותר ושיהיה הגון יותר לפני שהוא מבטיח הבטחות באוויר.

פורסם

כל המפגעים שהעלת כאן, לא ניתן "להוריד" אלא ניתן רק למלא אותם.

אני מבין שאתה לא מרוצה, במיוחד כששילמת סכום כה מכובד, אך אשאל כמה שאלות,

האם סיכמתם מה העבודה תכלול בתוכה?

-אילו שלבים ומה כל אחד מהם יתן, האם סוכם על מילוי שריטות? שלייף כלשהו?

כל עוד אתה לא משמיץ את הדיטיילר, אני לא רואה סיבה שתסתיר את שמו. ישנם לקוחות מרוצים יותר וישנם פחות. לא תמיד אפשר לרצות 100% מהלקוחות וזה בסדר גמור לדעתי. רשמת שמבחינת שריטות, הרכב נראה טוב ואתה מרוצה בפינה הזאת. אפשר גם לרשום חוות דעת פושרת.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

כן, בזמן המסירה של הרכב סיכמנו על העלמת סווירלס מכל הרכב וכמו כן העלמה מוחלטת (לא תיקון ולא נסיונות לתיקון) של כל הפגעים והשריטות. הוא חזר ואמר:"אין בעיה, לא תהיה שום שריטה על הרכב והוא יהיה כמו חדש!" אז לזה ציפיתי.

לא סיכמתי על סוג עבודה כלשהו כי אני לא יודע איזה סוג יתאים יותר טוב לשריטות/פגעים שיש לי ועם כל הכבוד אני לא אמור להתמצא בזה כי לשם כך לקחתי את הרכב למישהו שאמור לדעת איך לטפל בזה.

רשמתי שהרכב ניראה טוב כי הוא הצליח להעלים את הסווירלס אבל השריטות והפגעים מאבנים נשארו ומזה אני מאוד לא מרוצה.

יכלתי לקחת את הרכב לסדנה אחרת אם הייתי מעוניין רק בהעלמת סווירלס, אבל ניגשתי לאותה סדנה כי ידעתי שניתן להעלים שריטות עמוקות ופגיעות מאבנים בגלל שראיתי שזה מה שמבצעים שם.

פורסם

אפשר למלא את הפגיעות האלה (חלקן לפחות) בעוד כמה שכבות של צבע ואז ללטש?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אני חושב שאם סיכמתכם על העלמה מלאה של כל השריטות (גם אם זה לא הגיוני לבצע זאת בעזרת מכונה), העבודה שלו לא הסתיימה.

הבטחת לאחר סיכום? קיבלת לתשלום? תקיים.

לא תקיים? תמצא דרך לספק את הלקוח שלך ולרצות אותו, את ליבו וגם את ארנקו.

הייתי פונה אל בעל העסק שוב, מסביר לו היטב את הרגשה שנותרת איתה, כמה ימים לאחר תום העבודה.

אם לבעל העסק איכפת מהשירות שהוא נותן, אני מאמין שתצליחו לגשר על הפער בין הציפיה שלך לתכלס.

אם הוא שוב יתנער, אל תחשוב פעמיים, פרסם את שמו, שנדע מה לצפות (או לא לצפות), מכישוריו והבטחותיו של נותן השירות.

אגב ח"ח שאתה שומר על שפה יפה ומכובדת גם כשאתה לא מבסוט, יפה שלאורך כל השרשור אתה משתדל לא להכפיש לרגע (לפעמים זה קשה).

"יאללה בירי".

פורסם

חובבנות, איש מקצוע אמיתי עובר על הרכב ליפני ומיידע מראש מה ניתן להעלים\לטשטש\לתקן.. ומה יישאר. כניראה שלא עשיתם תיאום ציפיות. ליפני שהוא התחייב להעלים לך את הכל הוא בכלל מדד את הצבע? גם שריטה מאוד שטחית קשה להסיר כשאין מספיק מיקרונים. נ.ב על איזה רכב מדובר? וכמה כסף עלה לך אותו הטיפול?

פורסם

בעל מקצוע מנוסה והגון, היה מראש אומר ואף מחתים אותך, את אלה ואלה לא ניתן יהיה להוריד, לכל היותר למלא בצבע, בחומר, לא חשוב מה. אם זה לא מה שנעשה אתך ואתה לא רוצה לחשוף את שמו, אז או שאתה לא מדייק, או שאתה סתם טרחן, בשביל מה פתחת פוסט.

נהג מנוסה
:roll:

• תוכן חדש...