Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובקיצור: יש גבול לכל תעלול. בכל הכבוד לתאוצה המבורכת שצובר עולם הדיטיילינג, היא אינה מצדיקה את הסכום הבלתי מבוטל הזה (או אפילו קרוב אליו), קל וחומר כאשר בעל הרכב לא יוצא מגדרו לאחר העבודה (וגם אז).

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבישי, אתה לוקח מקרים קיצוניים ועבודות של חאפרים והופך את זה לכלל.

לי זה נשמע כמו אותם עסקים שכשמישהו מחפש צביעה חאפרית בזול, מפנים אותם אליהם.

לא בהם עסקינן.

"יאללה בירי".

פורסם

פות"ש יקר! ראיתי את הרכב שלך כשהגעתי לשם לעשות ציפוי נאנו לרכב שלי (שבקרוב אעלה עליו סקירה).

האמת שממש הלהבתי מהרכב שלך, הוא נראה מהמם! וגם לראות גולף שכזאת תמיד מחמם את הלב.

לא ראיתי את הרכב לפני העבודה של יעקב אבל מהחוויה שלי איתו אני מאוד מרוצה. בסך הכל הוא עשה עבודה מאוד מקצועית , מצויינת - אצלי ברכב...

הוא גם סידר לי דברים שידעתי שקיימים ולא לקח לי על זה אקסטרה כסף...

מההיכרות שלי איתו אני יכול להגיד שהוא מאוד אמין.

שוב, לא ראיתי את הרכב שלך לפני ואני לא יודע להשוות אבל כשהייתי שם בסדנא הייתי בשוק מכמה יפה הרכב שלך נראה.

דבר איתו, אני בטוח שניתן להגיע לעמק השווה, הוא בן אדם ממש טוב.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

חברים יקרים, תודה על הדאגה, התגובות והפירגונים :)

למי שדילג על כל העמודים, הגעתי עם יעקב להסכמה והבנה. מכיוון שלא כל השריטות ירדו (חלק גדול מאוד כן) יעקב תיקן עוד כמה מכות אקסטרה ב-PDR מעבר למה שסיכנתי איתו בחינם, חידש ג׳אנטים, חידש אגזוזים ועוד כמה דברים. יהיה חדש בהמשך, אבל ייקח זמן עד שאעדכן כאן מכיוון שלצערי/שמחתי אני עסוק יותר מידי עם העבודה שלא מאפשרת לי להתפנות לנושא הזה.

שוב תודה לכולכם!

• תוכן חדש...