Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק וזה סיכון שאני לוקח.

הבררת מחדל שלי ברכבים ישנים היא לעשות את המינמום הנדרש בשיפוץ ראש מאשר לעשות כללי ואז לגלוש לשיפוץ מנוע /החלפה ,ולזאת הלקוח לא התכונן.

הדילמות האלה ,זה החלק הקשה במקצוע.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באיכות העבודה אנני גורע,אמנם המנוע אינו חוזר לנעוריו אך הוא ממשיך בתפקוד תקין עד אחרית ימיו.ולגבי הדילמות...אני בספק אם נצליח להגיע לעמק השווה בשרשור זה,אין טעם לסטות מהנושא.

פורסם (נערך)

צריך לבדוק האם בכלל בלוק המנוע תקין כי ייתכן, שהסדק הוא בבלוק עצמו ולא בראש.(קורה גם במגוון מכוניות צרפתיות כמו 309,לי אישית קרה מקרה זהה).

ב- 309 שהחזקתי לפני כ-13 שנים,הרכב איבד נוזל קירור,לא היה מתחמם וכל מי שבדק,לא מצא נזילות,הכל היה תקין .

כאשר נבדק הרכב ע"י הקונה שהגיע,התוצאות הראו,שיש סדק קטן בבלוק,שעתיד להתרחב ולגרום נזק בהמשך.מכרתי את הרכב בכמה אלפים פחות כי לא רציתי להיכנס לסיפור הזה.

במקרה כזה,אין ברירה,אלא להחליף מנוע וכל דבר אחר יהיה ברכה לבטלה /אחיזת עינייים של המוסך כלפי הלקוח.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)
חשבתי כמוך פעם וחסכתי ואז אכלתי אותה עם עבודה חוזרת של ראש מנוע

תוך כמה זמן בערך הלקוח חזר?

למה קרה לי מקרה דומה פעם, ואם אני זוכר נכון, בהפרש של שנה חזרה הפריצה בין ציל׳ 1 ו2.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

הראש כרגע אצל החרט, אין סדקים לפי בדיקת לחץ.

נעשה מילוי של 11 נקודות בראש וכרגע מחכה להשחזה:

314x92e.jpg

פורסם

הרכבנו את הראש וכל המסביב ונגמרה העבודה על הרכב.

הראש לאחר השחזה:

s3zkeg.jpg

פירוק משאבת המים לקח לנו כמעט 3 שעות, אין כמעט גישה לאף בורג.

oi9nkh.jpg

משאבה ישנה מול חדשה:

2rro2hi.jpg

2jb2mb9.jpg

הכל כמעט מורכב:

2j1kfpu.jpg

מורכב:

1040138.jpg

הרכב סוחב כמו סוס פרא כרגע.

בהנעה, היה תקתוק חזק מאוד מאזור השסתום הראשון. אחרי כמה זמן ונסיעת מבחן הרעש נרגע יחסית אך עדיין קיים.

יש מצב שצריך לכוון עוד פעם את השסתומים, מרווח כוסיות וזה למרות שהרעש נחלש באופן משמעותי.

האם יכול להעלם בכלל?

אחרי 4 ימים מתישים:

14aahip.jpg

פורסם

סוחב כמו סוס פרא?

אתה מודע לכך שצריך ליהיות עדין ורק אחרי חיזוק הברגים (500 קמ אחרי סגירת הראש) אפשר לנהוג כרגיל?

שמור עליה, די נדירה בארץ הקודש.

• תוכן חדש...