Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה בינואר נגמר לי ״הנהג חדש״ ולסבא שלי יש מאזדה 3 שנת 2009 והביטוח הכי זול שמצאנו בשבילי הוא 8000 שקל האם זה הגיוני? ואם אפשר הסבר למה המחיר כל כך משוגע? במחיר הזה אפשר לקנות אוטו וביטוח

פורסם

זה כי אתה נהג צעיר, ואתה תמשיך להיות נהג צעיר עד גיל 24.

אתה יכול להשיג ביטוח ביותר זול, תעשה סקר שוק.

לא מאמין שתרד מ6500.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זה המחיר.

לי נגמר חודש אחרייך ואני משלם 8000 ש״ח חובה ומקיף,זה לאחר חיפושים ממושכים וקשרים (רוב חברות הביטוח רצו מעל 10 אלף או לא לבטח בכלל).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

חסר לך העדר תביעות. 8000 זה מה שאני שילמתי על ביטוח חובה ומקיף ביחד על רכב חדש דנדש. (גם אני הייתי אז נהג צעיר ועדיין עם סימני וואקום על השמשה האחורית של אבא. היום אני עדיין נהג צעיר דרך אגב)

אני השגתי העדר תביעות כי נהגתי ברכב של אבא שלי בדרך קבע במשך 3 שנים שאבא היה מבוטח עם כיסוי עליי. אם יש לך כיסוי ביטוחי של 3 שנים אחורה שהייתי חלק מביטוח של מישהו, זה תופס. אתה משיג את העדר התביעות שלהם ואת הפוליסה שמאשרת שאתה נהגת, מאשר שאתה נהגת ברכב בדרך קבע לפחות פעמיים בשבוע או משהו כזה, ויש לך העדר תביעות שתופס עלייך. יכול להיות שאתה צריך להכניס את בעל ההעדר עצמו לפוליסה גם כן בשביל שזה יתפוס.

תחשוב על זה ככה. יש סיכוי שזה יותר זול לבטח את אבא שלך כנהג ראשי ואותך כנהג נוסך, מאשר לבטח רק אותך כנהג יחיד, רק בזכות העדר התביעות שאבא מביא איתו.

עריכה אחרונה על ידי Yanlin
פורסם

ברגע שיהיה לך עבר ביטוחי מחירים יהיו שפויים יותר.

אני שילמתי 6.5 אלף לפני חמש שנים.. על מקיף וחובה.. וזאת הייתה חתיכת הוצאה!

אתה תראה שלאט לאט המחירים ירדו .. בגיל 24 כבר תתחיל לשלם כמו בן אדם :)

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

בכללי בישראל אתה לא בן אדם בתור נהג עד שאתה מגיע לגיל 24. בן 23 ו364 ימים? אתה נהג מסוכן שעושה תאונות על ימין ועל שמאל! אי אפשר לסמוך עלייך! אתה רק רוצה לקחת אוטו כדיי לרסק אותו על הקיר! אתה רק רוצה לדרבן את האח הקטן שלך להתגרזן עם היונדאי אטוס שלו ולעשות הרג עם המוני בכבישים כדיי להרשים כמה פרחות! ...יום למחרת, אתה אדם מבוגר רגיל לכל דבר שרק רוצה לבטח את הרכב שלו, שרק רוצה לחדש רשיון, שרק רוצה לעשות טסט, שרק רוצה להיות נהג מלווה לאח הקטן שלו.

פורסם
.

תחשוב על זה ככה. יש סיכוי שזה יותר זול לבטח את אבא שלך כנהג ראשי ואותך כנהג נוסך, מאשר לבטח רק אותך כנהג יחיד, רק בזכות העדר התביעות שאבא מביא איתו.

זה לא קשור, אתה לא משלם פר בן אדם, אתה משלם פרמיית סיכון על נהג חדש בנוסף לעלות הביטוח המקובלת.

בכללי בישראל אתה לא בן אדם בתור נהג עד שאתה מגיע לגיל 24. בן 23 ו364 ימים? אתה נהג מסוכן שעושה תאונות על ימין ועל שמאל! אי אפשר לסמוך עלייך! אתה רק רוצה לקחת אוטו כדיי לרסק אותו על הקיר! אתה רק רוצה לדרבן את האח הקטן שלך להתגרזן עם היונדאי אטוס שלו ולעשות הרג עם המוני בכבישים כדיי להרשים כמה פרחות! ...יום למחרת, אתה אדם מבוגר רגיל לכל דבר שרק רוצה לבטח את הרכב שלו, שרק רוצה לחדש רשיון, שרק רוצה לעשות טסט, שרק רוצה להיות נהג מלווה לאח הקטן שלו.

אתה טועה ובגדול. מ'מרום' גילי (30+) אני יכול להעיד על ההבדל הגדול בשיקול הדעת שלי בנהיגה היום ולפני עשר שנים, בכל מה שקשור בלקיחת סיכונים על הכביש וגם על נהיגה + אלכוהול.

מה גם שסטטיסטית לדעתי רוב התאונות הקטלניות הם באשמת נהגים צעירים.

ו

וגם אם אתה נהג זהיר, וילד טוב , זה מצוין. אבל מה לעשות שלא כולם כמוך.

פורסם

אני חושב שלא הבנת נכון. אני לא אמרתי שנהגים צעירים הם בסדר כמו נהגים מבוגרים. הם חראות ויש שרשור טרי בפורום הזה שמוכיח שנהגים צעירים זה חרא. :lol:

רק ציינתי את העובדה שלא משנה מי אתה, מבחינת מדינת ישראל וחברות הביטוח, אתה לא בן אדם עד שאתה בן 24.

אגב, מה שאתה אומר, סטיסטית לדעתך, אתה מוכן אולי לגבות את זה עם איזה הוכחה?

לגבי עניין הלשלם יותר, אני מדבר מנסיון. לאבא שלי עלה פחות כסף לבטח אותי כנהג נוסף מאשר לבטח אותי כנהג ראשי ואותו כנהג נוסף. איך זה עובד? נהג ראשי זה הנהג שהפוליסה מצפה שינהג כל הזמן באוטו, והנהגים האחרים פחות.

פורסם

הדיכוטומיה הזו לא נכונה.

יש כמה וכמה מדרגות, לא רק בגיל 24.

בגיל 21 כבר משלמים משמעותית פחות מאשר בגיל 20 ו-11 חודשים.

וגם בגיל 30 יש מדרגה נוספת. ויש עוד אחת בגיל 35/45 תלוי בחברת הביטוח.

הפרמיות שמציעים לך משקפות את הערכת האקטואר של חברת הביטוח לגבי הסיכון שאתה מהווה.

לא מתאים לך - אל תעשה מקיף, אף אחד לא הכריח אותך. סע עם חובה+צד ג' וזהו.

ואם אתה פוחד שהרכב ייגנב אז קיימת פוליסה של צד ג'+גניבה (או "מקיף ללא תאונה") יותר זולה ממקיף רגיל. בוודאות קיים בחברת הפניקס וכנראה גם בעוד חברות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

[quote=Yanlin;4360635:lol:

רק ציינתי את העובדה שלא משנה מי אתה, מבחינת מדינת ישראל וחברות הביטוח, אתה לא בן אדם עד שאתה בן 24.

אגב, מה שאתה אומר, סטיסטית לדעתך, אתה מוכן אולי לגבות את זה עם איזה הוכחה?

.

אין צורך לגבות זאת בשום מחקר או הוכחה.

חברת הביטוח באה לעשות עסק ולהרוויח ( אין לזה שום קשר למדינת ישראל )

והיא על סמך הניסיון שלה מדרגת את הנהגים על פי גיל כמדד ראשוני!! ונכון שיש "שרירות" בכל קביעה כמו גיל, כאילו עוד יום פחות יום עושה את ההבדל.

אם יהיה נהג בן 40 עם וותק של תאונות רבות גם הוא ישלם ימבה כסף!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אכן.

ברור שהחלוקה במדרגות ולא בפונקציה רציפה היא עיוות. פשוט יותר נוח לאקטוארים לקבוע 4-5 מדרגות מחיר מאשר מחיר אישי לכל אחד לפי גיל מדוייק בימים.

פורסם

אין הרבה מה לעשות..המחירים היום של חברות הביטוח לנהגים הצעירים הם אסטרונומיים, וכמו שחלק כבר אמרו כאן- זה עניין רווחי נטו של חברות הביטוח.

תצטרך להתאזר בסבלנות עד שימלאו לך 24, ולאחר מכן המחירים יהיו שפויים יותר.

פורסם
אכן.

ברור שהחלוקה במדרגות ולא בפונקציה רציפה היא עיוות. פשוט יותר נוח לאקטוארים לקבוע 4-5 מדרגות מחיר מאשר מחיר אישי לכל אחד לפי גיל מדוייק בימים.

זה לא ממש עניין של נוחות לאקטוארים, זה עניין של פשוט יותרקל להסביר את זה ללקוח. (יש היום מספיק סטארט אפים שמפתחים תוכנות עם נתונים סטטיסטיים לחברות ביטוח).

קביעת המדרגות המדוייקות נועד כדי למנוע מה שנקרא 'מדרון חלקלק', כלומר אם נותנים למישהו מחיר יותר זול בגיל 23 ו 11 חודשים, אז למה לא בגיל 23 וחצי ואם 23 וחצי למה לא ב 23 ו4 חודשים, וכך הלאה...

פורסם

זה לא מדרון חלקלק. אין בעיה חישובית לקבוע מחיר אחר לכל גיל. אם ההבדל בין גיל 21 ל24 הוא נניח אלפיים שקל אז פשוט הביטוח יהיה יותר זול ב90 ומשהו אגורות עבור כל יום מעבר ל21.

אבל יש עם זה בעיות אחרות - אם חברה אחת תעשה ככה היא תמשוך אליה את כל הנהגים בני 22-24 ולא בטוח שזה מה שהם רוצים.

פורסם

תיקון טעות חישוב - בערך 1.83 ₪ לכל יום מעבר לגיל 21.

• תוכן חדש...