Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלקים כיום:

סט 6*9 שך JBL GTO938

סט קדמי של MB QUART 6.5" לא זוכר את הדגם המדויק

מגבר פשוט של PULSE AUDIO BA2900

רדיו של PANASONIC גם לא זוכר את הדגם במדויק, אם אני לא טועה יציאה אחת למגבר.

כמו שאתם רואים, מערכת פשוטה מאוד.

נניח שהתקציב הוא 800-1000 ש"ח, מה הייתם מוסיפים?

אישית לי חסר באס מאוד, אשמח לאופציות בנושא. אני לא אוהב באס מפוצץ מדי, חסרה לי רק הנוכחות למרות שה-JBL מנסים לתקן את זה.

אם ממש קריטי אפשר לשאול את המשפחה מארה"ב אולי תוכל להביא לי חלק אחד משם אם זה עוזר.

פורסם

רדיו דיסק איכותית בטוח ישפר משהו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

שלום

במסגרת המערכת הקיימת אין לך שום אלמנט שייצר לך תדר נמוך בעוצמה גבוהה שתספק אותך.מומלץ להוסיף סאב וופר החל מ 8 אינצ' ומעלה עם תיבה מותאמת, ואז עיי" תאום נכון של המערכת וכיוונה תוכל להגיע לתוצאה טובה שבה כל גלי הקול בכל התדרים יגיעו לדשבורד הרכב ומצד אל צד ,כך שתשמע נכון בלי יכולת להבחין במיקום הפיזי של כל הרמקולים ברכב.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי Sound Knowledge
  • תוכן חדש...