Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות קרח יבש.

לא הרבה, אבל גם לא מעט.

האם אתם מכירים בבקשה באיזור המרכז, בית חרושת לקרח שמוכר גם "ליחידים" ?

תודה.

alfa 156 2.5.

פורסם

הזכרת לי את ילדותי שהיינו קונים קרח יבש לצידנית לפני פיקניק בכניסה לרמלה, שעד היום אני קורא לה "צומת ביח"ר לקרח"

היום 40 שקל ל 4 קילו, קונים במקסימה או בש.ק.י

http://www.dryice.co.il

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש בראשון לציון בכניסה מצומת בת דגן את החברה שמיצרת את השקיות שמוכרים בכל הקיוסקים אני לא יודע אם הוא עובד עם פרטיים אבל שהייתי בצבא לקחנו ממנו 2 משטחים.

פורסם
תזמין קניות משופרסל באינטרנט, תקבל את כל הארגזים עם מוצרי החלב יחד עם קרח יבש.

עם המחירים שלהם הוא יוכל לקנות מכונת קרח חדשה דנדשה ועדיין ישאר לו עודף...:lol:

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אתה גרזן, אתה...

מוח ישראלי במיטבו :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

גם אני לא, או שאני מזמין מסין או שקונה בחנויות הקטנות של אנשים פרטיים, להם הכסף שלנו חשוב יותר מאשר הטייקונים החזיריים.

והקדמת אותי בתגובה ואני התייחסתי לאלעד :-).

תזמין קניות משופרסל באינטרנט, תקבל את כל הארגזים עם מוצרי החלב יחד עם קרח יבש.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תגיד לי כמה אתה צריך, בבסיס שלי יש מכונה שמרוקנים ממנה עשרות ק"ג של קרח כל בוקר מרוב שאין מה לעשות איתם :lol:

פורסם

קרח רגיל או יבש?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כל תחנת דלק מוכרת שקים של mister-ice וגם בשופרסל (בסניפים גדולים) אפשר למצוא.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...