Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון בדיקה באזור חיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הולך לראות רכב באזור חיפה- קריות.

אשמח לדעת לאיזה מכון בדיקה מומלץ לקחת את הרכב לבדיקה.

לא מכיר את האזור (אני מירושלים) לכן אשמח לשמוע ולקבל המלצות על מכונים טובים ואמינים.

פורסם

יצא לי לבדוק בצ'קפוינט, בסה"כ הייתי די מרוצה מהיחס והמקצועיות.

יש אפילו קופון ל₪100 הנחה באתר שלהם; http://www.check-point.co.il/Coupon/index.html

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לחיוב: יש דיינו כדי לבדוק הספק מנוע, בהמון מכונים אחרים שהייתי לא היה דיינו וניחשו הספק ע"י בדיקת קופמרסיה

לשלילה: אין סריקת שלדה דיגיטלית

התוצאות היו מה שציפיתי, בלי שטויות מיותרות.

עלות אחרי קופון ₪400

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

עשיתי בדיקה ב-מממ, לא הייתי מרוצה - הרגשתי שמדובר בסוג של חירטוט, בקושי יש מכשור, לא בודקים בולמ"ז - ולוקחים על זה מלא כסף.

לעומת זאת, מי שקנה ממני את הפונטו שלי לקח למכון בשם סופר טסט ושם נתנו לו בדיקה מאוד מפורטת וגילו שם בדיוק את כל מה שידעתי שיש לרכב והעברתי למוכר. לא היה אפילו פיפס של כסת"ח, וזה על רכב בן 7 עם 170 אלף ק"מ.

פורסם

לפני כ 5-6 שנים מכרתי רכב והקונה לקח אותה לבדיקה בקומפיוטסט בצ'ק פוסט בחיפה.

לדעתי עשו בדיקה מאד מעמיקה וטובה, לא פספסו שום בעיה שידעתי שיש.

כמוכר הרכב אינני יכול לומר שיצאתי מרוצה חח :)

פורסם

הלכתי לראות רכב- סקודה אוקטביה 2007 דיזל אוטומט ו...

חיצונית ופנימית הוא לא נראה שמור כלל- הרבה פגיעות פח לפחות 3 (כנראה נהוג ע"י אישה)

נקודות חלודה בצבע, פגושים שרוטים ולא מוחזקים טוב על הרכב.

מבפנים הריפודים המקוריים נראים מלוכלכים, יש חור בכיסוי "סקאי" שבצד הדלת, מוט הילוכים ללא כיסוי פלסטיק מלא וללא רישום DSG, רפלקטור פנס קדמי התפרק ומשוחרר חופשי בתוך הבקלית.

נראה כאילו עבר עליו הרבה.

פתיחת מכסה מנוע והכל נראה נקי ומטופל.

היום עבר טסט, נאמר כי לפני מס' חודשים הוחלפו סטרטר, מיכל מי קירור, גל מניע- לא יודע במה מדובר.

טיפולים גדולים התבצעו במוסך מורשה כל שהוא וטיפולים קטנים ע"י בעל הרכב- שמן ופילטרים.

הצמיגים לא איכותיים כלל ואף בחלקם יש "פנסים" וקרעים.

בעל הרכב רוצה 48 אש"ח לפני בדיקה אך לא יודע כמה מוכן לרדת.

אמר כי אם יש בעיות מכאניות מוכן לשלם חצי עבור טיפול/החלפה והחצי השני על חשבוני.

לא לקחתי לבדיקה כיוון שרוצה להתייעץ עמכם קודם.

אשמח לקבל חוות דעת מקצועית מחברי הפורום.

תודה ושבת שלום.

פורסם
עשיתי בדיקה ב-מממ, לא הייתי מרוצה - הרגשתי שמדובר בסוג של חירטוט, בקושי יש מכשור, לא בודקים בולמ"ז - ולוקחים על זה מלא כסף.

לעומת זאת, מי שקנה ממני את הפונטו שלי לקח למכון בשם סופר טסט ושם נתנו לו בדיקה מאוד מפורטת וגילו שם בדיוק את כל מה שידעתי שיש לרכב והעברתי למוכר. לא היה אפילו פיפס של כסת"ח, וזה על רכב בן 7 עם 170 אלף ק"מ.

+1

סתם יקרנים, וגם לא עלו על תקלה מהותית (אמנם בגיר שאין עליו אחריות בבדיקה, אבל בכל זאת) כשבדקתי שם רכב.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

למה אתה מתקדם בכלל עם רכב כזה שבור?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...