Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בהרץ- גרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני טס לגרמניה למס' ימים בתחילת יוני. בעקרון ראיתי הצעה שמתאימה לי לשכירת פורד מונדאו אוט' בנמ"ת מינכן.

מישהו יכול לשפוך אור איזה שנתונים הרץ משכירה? לא בא לי לנסוע על רכב שקרעו אותו:-(

כמו כן כיצד אני יכול לברר איזה נפח, ומה ההספק של המונדאו האוטומטיות של הרץ, האם מדובר על 2300 והספק של 150-160 כ"ס או כבר על הדגמים החדשים יותר? הרכב יהיה יחסית עמוס, ולא בא לי לנהוג על סוס ועגלה...

במוקד של הרץ בארץ לא ידעו מה נפלתי עליהם ומה אני רוצה מהם.:wink:

תודה לעוזרים.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

הסר דאגה מליבך, הרץ חברה רצינית, השכרתי אצלם שני רכבים.

שניהם היו ללא דופי. נקיים, מתוחזקים ואמינים.

גירסאות הליסינג הם בדרך כלל הגירסאות הכי נחותות, במונדאו זה אכן 2300 סמ"ק.

צפה לקבל מונדאו 2011~2010 במצב טוב.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

יש לי ניסיון טוב עם הרץ,אומנם בארהב ,השירות היה מעולה ,אנושי וחביב הרכבים תמיד היו מתוקתקים,כך בחשבון שאם אתה מקבל רכב שלא תואם את הציפיות שלך ,הרץ ישמחו לשדרג/להחליף לך את הרכב. אני קיבלתי מודלים חדישים (2013/2014) קשה להאמין שתקבל משהו ישן מזה.

Porsche 944 turbo

פורסם (נערך)
הסר דאגה מליבך, הרץ חברה רצינית, השכרתי אצלם שני רכבים.

שניהם היו ללא דופי. נקיים, מתוחזקים ואמינים.

גירסאות הליסינג הם בדרך כלל הגירסאות הכי נחותות, במונדאו זה אכן 2300 סמ"ק.

צפה לקבל מונדאו 2011~2010 במצב טוב.

אתה מדבר מנסיון? כי אם כן זה ממש לא מעודד.... תמיד שכרתי באויס ואף פעם לא נפלתי, פעם ראונה אני מתכנן על הרץ. 2010-2011 זה BIG NO NO מבחינתי, זה כבר רכב ממש מרוט...

עריכה: אני רואה שששכרת אצלם...מה שאתה אומר לגבי המונדאו זה מיידע ספציפי או הערכה?

עריכה אחרונה על ידי eransh1

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

יצא לי לשכור כמה פעמים רכב מהרץ בגרמניה גם בפרנקפורט וגם בשטוטגרט , הם כמעט תמיד נותנים לך לבחור בין כמה רכבים שיש להם במלאי . הרכב הכי ישן שקיבלתי היה עם 20000 קילומטר הכי חדש היה עם 30 אבל בדרך כלל אחרי 45000 אלף הם מוכרים את הרכבים האלו . אבל הרץ חברה מעולה , מעולם לא קיבלתי מהם רכב בעייתי או מוזנח .

בהצלחה

פורסם

טוב יאללה, נלך עם הרץ. בקטגוריה שאני בדקתי הם הכי משתלמים, וסה"כ ברור לי שמדובר על חברה מובילה בתחום.

אני מקווה שאם יהיו הפתעות, הן יהיו רק לטובה:wink:

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תראה אני ממש לא מציע לך לשכור רכב בהרץ בחול.

ממה שידוע לי בארץ מדובר בסוכן ולא באמת בהרץ.

מהניסיון שלי הזמנתי רכב בהולנד בקטגוריה מסויימת הביאו לי רכב אחר והתעקשו שזה באותה קטגוריה למרות שגם מוסר הרכבים וגם באתר שלהם הוא מופיע בקטגוריה אחרת.

שחזרתי ארצה דיברתי עם הסוכן בארץ והוא טען שאני צודק הבטיח לחזור ולעדכן התחלה לא חזרו אלי כלל , לאחר מכן אמרו לי שמחכים לתשובה מחול, מה שלקח כמעט חודש וחצי, לאחר מכן אמרו שאני טועה הפנתי אותם לנציג שלהם וגם לאתר שלהם ואמר שצריכים לבדוק את זה.

לאחר כחודשיים של כן נחזור ולא חוזרים, אמרו שלפנים משורת הדין יזכו אותי על ההפרש וישלחו לי צק, מיותר לציין שמאותו רגע הם נעלמו לחלוטין.

לבסוף לאחר כחצי שנה קיבלתי מהם את הצק.

פורסם

אני בכל זאת רוצה להאמין שבמקרה שלך מדובר על משהו חריג, כי בכל זאת הרץ נחשבת לחברה טובה מאד. מה שעוד אני מקווה שמצמצם את הפתח לטעויות זה שני דברים נוספים, האחד הוא שאני אוסף את הרכב מנמל התעופה במינכן, שנחשב סופר מרכזי באירופה, ואני מאמין שכמו אויס, גם הרץ מחזיקה שם מגרש ענק של רכבים, ושנית שבחרתי בקטגוריה אוטומטית ואני משלם עליה בהתאם, וכמו שאתה יודע פה אין המון מקום לטעויות כי ידני אני לא אקח כמובן, והם לא יכולים לתת לי

גולף/ פוקוס וכו' באותה קטגוריה. אני מאמין שגם אם תהיה טעות או לא יודע מה, תמיד זה יהיה שדרוג למעלה לדגמים אוט' אחרים ויקרים יותר שיש להם כגון פאסאט, מרצדס (יש לי חבר ששידרגו אותו קיץ שעבר באויס מפוקוס אוט' למרצדס סדרה E :shock:) , אין המון מבחר של אוטומטיות כפי שאתה בוודאי יודע.

רוצה להאמין שיהיה בסדר ויותר מזה:lol:

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

איני מכיר את הצי של הרץ, אבל בפעם האחרונה שבה שכרתי במינכן (סיקסט) קיבלתי דגם מאובזר להפליא, נדמה לי שדיזל (לא בטוח, בכל זאת חלפו מאז כמה שנים). הבעיה היתה שאחת מחגורות הבטיחות היתה תקולה, ובסופו של דבר הרכב הוחלף לפיז'ו 5008.

שים לב שאתה מזמין רכב לפי קבוצה, לא לפי דגם - בהחלט יתכן שלא תקבל בכלל פורד אלה משהו אחר (כדוגמת פאסאט או רכב אחר שנמצא באותה קבוצה באותה חברת השכרה). לכן השאלות שאתה שואל לחלוטין לא רלוונטיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממקום העבודה שלי טסים לגרמניה הרבה, ובפרט למינכן. תמיד שוכרים הרץ כי הם זולים יחסית

1)צפה לרכב דיזל, ידני. עם לא בקשת אחרת

2) הרכבים באים מאובזרים היטב אבל ללא GPS ( זה בתשלום נוסף)

3) הרכבים במצב טוב מאוד, מתוחזקים ונקיים.

פעם אחת נאלצתי להמתין כשעה עד שהרכב יצא מניקוי אבל פרט לזה לא היו לי בעיות איתם

שים לב לתנאים שבהם אתה נדרש להחזיר את האוטו, זה עלול להפוך השכרה משתלמת למאוד יקרה. החזר את האוטו או עם מיכל מלא או מיכל ריק (דורש תיאום מראש במעמד ההשכרה). ישנה תחנת דלק כ ק"מ 1 משדה התעופה הכי טוב למלא שם ולהחזיר את האוטו עם מיכל מלא.

• לא ניתן לקבל זיכוי על דלק שנישאר במיכל במידה ובחרת להחזיר עם מיכל ריק.
  • ישנו חיוב גבוה מאוד על כל ליטר שחסר (הם פשוט ממלאים אצלם בתחנה עד שאוטומט קופץ ומחייבים אותך בכמה שנכנס מעבר לליטר או שניים)

שווה לעשות מראש באינטרנט את ה GOLD שלהם. זה חינם ויפתור אותך מלהמתין בתור לקבלת הרכב בשדה (וזה יכול לקחת לא מעט זמן)

סה"כ מאוד מרוצים

פורסם

תודה על העצות, למרות ששכרתי בחיי רכב אחד או שניים בחו"ל...:wink:, ההזמה היא לא לידני אלא לאוט' אז לא יהיה כנראה דיזל ידני, אולי דיזל אוט'...

נכון מאד מה שנאמר פה ע"י SPERIAL לגבי הקבוצה. אבל שוב, אני יודע שאין המון אופציות אוט', אלא אם הן מקבוצות גבוהות יותר.

בכל מקרה הרלוונטיות היתה בפתיחת השרשור כדי להבין ממי שמכיר את רמת הרכבים והשנתונים של הרץ, מאחר ועד היום שכרתי באויס, ובעבר הרחוק יותר בSIXT.

אף פעם לא הייתי מאוכזב, תמיד היו אחלה רכבים ואפילו מפוארים מעבר למה שציפיתי.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

לא שמתי לב לנושא התיבה האוטומטית. האם היא כה חיונית? עד כמה שאני זוכר במרבית מדינות אירופה התיבה האוטומטית מעלה עת עלות השכירות בעשרות אחוזים, לעתים אפילו מכפילה אותה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספר לי על זה....:-(, חיונית חיונית...אשתי היקרה שתחיה לא יודעת , ולא רוצה לדעת מה זה נהיגה על גיר רגיל. גם לא אבא שלי שבגיל 60 כבר לא אשנה אותו כנראה. המחיר לא כפול, אבל בהחלט הייתי יכול לקחת רכב בדרגה יותר גבוהה בעלות זהה או אפילו מעט נמוכה יותר.

זה למעשה גם מה ש"תוקע" אותי עם אויס שאני רגיל אליהם. בבדיקה מולם יש להם רק A6 ומעלה (או בקבוצה) בגרסאות אוט', מה שכמובן יקר עבורי ולא כדאי (אני מחפש סדאן אוטומטית גדולה לחמישה (מנהלים:wink:).

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

גם אשתי מסרבת לנהוג בידני, למרות שעשתה זאת משך קרוב ל-25 שנים בלי שום בעיה.

אני כמעט בגיל של אביך, ושמח לחזור מדי פעם לידנית בחו"ל, ולא קניתי רכב ידני רק בגלל ההתנגדות של אשתי. הצרה היא שזה הופך אותי לנהג היחיד ברכב, ובנסיעות ארוכות זה מעייף. עם זאת - בטיול הקרוב כנראה אחד הבנים - שגילו מאפשר לו לנהוג ברכב שכור - ירשם כנהג משני. אני סקרן אם אחרי כ-6 שנים מאז הטסט הוא יסתדר עם ידנית, במיוחד אם המנוע יהיה בנזין (הוא למד על דיזל ידנית, מאז הסט נהג רק על אוטומטיות).

פורסם

על הרץ כמו שרשמתי יש לי ביקורת רעה מה שהם גם לא ממש זולים.

שכרתי כמה פעמים בפרנקפורט דרך דולר, בפעם האחרונה הזמנתי רכב B ידני קיבלתי קרוז טורבו דיזל עם GPS והכי מפתיע שכן היו להם רכבים קטנים במגרש.

• תוכן חדש...