Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 500S

rondon15
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי קארס-פורום היקרים,

מישהו בבקשה יכול להפנות אותי לקישור בו ניתן לראות את המחירים המעודכנים של הדגמים 500,500C,500S?

לא הצלחתי למצוא באתר www.fiat.co.il מחירון של הרכבים.

דבר נוסף, יש אפשרות למנוע 0.9 טורבו בדגם 500S עם תצרוכת דלק מדהימה שממש קורצת לי.

ההבדל בין ה-0.9 ל1.2 הוא בסה"כ 1/2 שניה בהצאה ל-100 ו10 קמ"ש במהירות הסופית.

ביד-2 ראיתי שהרוב המוחלט של הפיאט 500 הנמכרות הוא בעל מנוע 1.2. למה זה לדעתכם? בהתחשב בתצורכת דלק מעולה והבדל מינורי בביצועים.

אשמח לדעת גם לדעת האם הרכב נחשב אמין, ומה עלות הטיפולים ביחס למיני דומה. כל מידע אודות הרכב יעזור מאוד.

תודה

:crazyeyes Dont drink and drive, Smoke and fly! :crazyeyes
פורסם

לדעתי מדובר בשילוב של פחד+מחיר.

אני לא מעודכן במחירי ה500, אבל ממה שאני זוכר גירסת ה1.2 היא הזולה ביותר, וגם אם לא היא הייתה לאורך תקופה ארוכה וזו הסיבה הראשונה.

סיבה שניה- מנוע ה0.9 הוא מנוע קצת מיוחד, 3 צילינדרים עם טורבו, יש הרבה סיבות שאנשים יעדיפו את ה1.2 כמו:

1. העדפה לטכנולוגיה פשוטה ואמינה(בלי טורבו שמורבו).

2. מדובר במנוע מאוד ותיק ואמין(מדבר על ה1.2).

3. ל0.9 אופי פעולה שלא מתאים לכול אחד.

4. 0.9 הוא נפח קטן מאוד, וחלק גדול מהאנשים עדיין לא הפנים את השינוי בנפחי המנועים שמתבצע בשנים האחרונות.

אם אתה רוכש בצע נסיעת מבחן, ובדוק עלויות טיפולים לשני המנועים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מוזר שהיבואן לא מפרסם באתר מחירים עדכניים של כל הדגמים.

מה הכוונה ב-אופי פעולה שלא מתאים לכל אחד?

:crazyeyes Dont drink and drive, Smoke and fly! :crazyeyes
פורסם

1. פיאט 500 0.9 ליטר יובא בזמנו עם תיבה ידנית בלבד ובמחיר גבוה מזה של גירסת ה 1.2. לכן נמכר במספרים זניחים יחסית ולהבנתי ייבואו הופסק. מכאן ובאופן טבעי לא תמצא רבים ממנו בלוחות.

2. דגם 500S הוא סיפור חדש יחסית ולפחות ממה שאני זוכר מדובר בגימור שונה ואטרקטיבי עם אפשרות לבחירה במנועים שונים, לרבות ה 0.9, נדמה לי גם עם אופציה לגיר רובוטי. אין סיכוי רב למחירים אטרקטיביים ולכן מרבית הסיכויים שגרף המכירות לא יקפוץ לפתע.

3. בכל מקרה ובמקום לסמוך על זיכרונם הרעוע של חברים כאן בפורום, אפשר להרים טלפון ליבואן ולשאול מה שרוצים ואפילו, אם מתחשק, לחזור לכאן ולעדכן.

פורסם

מספר השניות מ 0-100 הוא לא הכל ואגב, זה לא נכון מה שכתבת - ההאצה ב 0.9 ליטר טווין אייר לא לוקחת חצי שניה פחות מב 1.2, היא יותר זריזה לפי מיטב זכרוני. מנוע הטווין אייר אמנם זכה במנוע השנה בזמנו, אבל בארץ לא אוהבים אותו ובשיווקו ב 500 בעבר נמכרו מספר יחידות בלבד. אותו מנוע הושתל גם בלנצ'יה אפסילון החדשה כשהגיעה לארץ ובה המשיך להיות משווק. בפיאט פנדה החדשה בתחילת דרכה גם הציעו את הטווין אייר אבל אחרי דקה בערך הורידו אותו מההיצע במכונית זו. עכשיו, מחזירים את המנוע תחת 500S אבל שיובהר, לא מדובר במכונית ספורט...

הטווין אייר הוא מסוג המנועים שאו שאתה אוהב או שאתה שונא. מציע לך לבצע נסיעת מבחן - הוא זריז בפתיחה אבל בתאוצת ביניים צריך רגל כבדה על הגז בכדי שיתנהג כמו מנוע גדול יותר מה שלגמרי מבטל את נושא צריכת הדלק הטובה הנטענת. דבר נוסף - הרעש שלו מזכיר וספה 250. אני באופן אישי נהגתי על הרכב ומאוד נהניתי, גם מהתגובה של המנוע וגם מהרעש, אבל יכול להיות שאתה לא תאהב ומנוע ה 1.2 או ה 1.4 (שגדול יותר וחזק יותר אבל פחות גמיש) ידברו אליך יותר.

עוד דבר, תבדוק האם ה 0.9 מגיע מכוייל עם 85 כ"ס או יותר (כמו באלפא מיטו למשל, שם הוא 105 כ"ס).

בהצלחה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

בתור אחד שרכש אותה

עם מצב ECO האוטו עושה 1-22

אתה לא תרצה ליסוע עם זה כי הרכב הזה כלכך כיף ויעלה לך חיוך טיפשי כזה שתנהג בו .ותצטך ללחוץ כדי להנות.במצב ההנאה אתהתעשה 1-14.

הרכב מאד זריז! .אתה לא תאמין שזה מנוע 900 טורבו ידני עם 85 כ"ס ו2 צלינדרים.יש לו רעש כמו של אופנוע .ממש רעש ספורטיבי מגניב כזה.

ברכב יש מושבים חצי עור חצי בד ספורטיבים הגה מעור רחב ונוח עם שליטה מההגה למערכת ולפלאפון.יש למערכת טכנולוגיה (BLUE& ME)כמו "סירי" של האייפון שממנה אתה שולט על הפלאפון והמוזיקה.(אם פלאפון שלך בעברית אז אתה לא תראה אנשי קשר ותראה הודעות) למערכת יש חיסרון מעצבן שאתה מכניס USB אתה לא יכול להעביר קדימה בשיר או לראות את הדקות עוברות בו.

כל פעם שאני עולה על הרכב אני נהנה לנהוג וללחוץ ואני שמח שקניתי אותו.לפני זה היה לי פולו 2012 1.4 ידני שנהנתי ממנה אבל זה לא אותה רמה בכלל

113,000 עלה לי.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי eladshapsa
  • תוכן חדש...