Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני ועוד בחורה שעובדת איתי עושים פסיכומטרי ביולי ולומדים לבד. אנחנו מחפשים מקום שקט שאפשר ללמוד בו בשעות 16:00-21:00.

מקום העבודה נמצא בטירת הכרמל. היא מהקריות ואני ממושב בחוף הכרמל אז מחפשים משהו באמצע.

בדקנו ספריות באיזור אבל כולם נסגרות ב 7-7וחצי בערב.

חשבתי ללכת לאוניברסיטת חיפה וללמוד באיזה כיתה נטושה. זה יהיה אפשרי?

תודה ויום טוב :lol:

עריכה אחרונה על ידי ishayk
פורסם

באונברסיטת חיפה הספרייה שעובדת עד 22, הייעץ מסיים ב 20:00 אך אתם לא צריכים אותו, בתוך הספרייה יש גם חדרי עבודה מעולים..

יש גם הספריה של רמב"ם, לדעתי גם שם אתה יכול לקרוא וללמוד בכיף, ואם תתקע תמצא לך סטודנט לרפואה שיעזור :)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

הייתי עונה לך "כל מקום אחרי 20:00", אבל הבדיחה הזו מיצתה את עצמה מזמן :)

אתה יכול גם ללכת לאו"פ בבית-בירם ולהתנחל באיזו כיתה נטושה.. אם זכרוני אינט מטעני פתוח שם עד 21:00-21:30.

עשיתי את זה הרבה כשהייתי סטודנט שם ורציתי מקום שקט ללימודים.

אמנם אתה לא סטודנט שם, אבל לא בודקים תעודות סטודנט בכניסה ;-)

אגב, לא ממליץ על ספריות - כל רחש שתעשה הספרניות/סטודנטים אחרים יסתכלו עליך במבט רצחני.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

בוא לטכניון, יש פה מליון איזורי למידה, הבעיה היחידה זה שהדרך היחידה שאני מכיר שאפשר להיכנס בלי שישאלו אותך שאלות זה באוטובוס. אבל מהרגע שנכנסת יש פה מליון מקומות ללמוד, אם וכאשר - דבר איתי בה"פ ואכווין אותך לכל האפשרויות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כששואלים אותי משהו בטכנודרום אני עונה "לאגודת הסטודנטים" ושם זה מסתיים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
בוא לטכניון, יש פה מליון איזורי למידה, הבעיה היחידה זה שהדרך היחידה שאני מכיר שאפשר להיכנס בלי שישאלו אותך שאלות זה באוטובוס. אבל מהרגע שנכנסת יש פה מליון מקומות ללמוד, אם וכאשר - דבר איתי בה"פ ואכווין אותך לכל האפשרויות.

מה זה הדבר הזה?,נסעתי לבקר חברים ויותר קל להיכנס למסלול המראה של נתב''ג עם רכב מאשר למעונות ברגל.

הצגתי לאבטחה ת.ז וגם תעודת סטודנט של מכללת עמק הירדן (אני לומד שם) ורק כאשר הגיעו חברים שלי הם הכניסו אותי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זה בעיקר בגלל מצוקת חניה, בעקרון כל אחד יכול להיכנס לטכניון עם רכב בתנאי שהשעה אחרי 15:30 ושמישהו עם יוזר (דייר מעונות למשל) עשה לו אישור במחשב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)
מה זה הדבר הזה?,נסעתי לבקר חברים ויותר קל להיכנס למסלול המראה של נתב''ג עם רכב מאשר למעונות ברגל.

הצגתי לאבטחה ת.ז וגם תעודת סטודנט של מכללת עמק הירדן (אני לומד שם) ורק כאשר הגיעו חברים שלי הם הכניסו אותי.

כי אתה גאבי

^בטכניון?

שטויות. 240 ש"ח תו חניה.

וגם זה לא מבטיח לך חניה. (רק מראה שבורה כמו שגיליתי היום :( )

עריכה אחרונה על ידי rezik
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תחנו בחניון של שער נשר למטה. יש שם שפע של מקום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כי אתה גאבי

^בטכניון?

שטויות. 240 ש"ח תו חניה.

וגם זה לא מבטיח לך חניה. (רק מראה שבורה כמו שגיליתי היום :( )

יהיה טוב רזיק...כשתהיה מהנדס יהיה לך מספיק כסף למראות :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בתקופה הסטודנטיאלית שלי בטכניון היינו הרבה פעמים יושבים בקאמל ללמוד על בירה צוננת.

אם אתם מהטיפוסים שצריכים יותר שקט אז כל ספספל בטיילת יכול להתאים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

באולמן יש כמו אולם חרישות כזה ליד הבית קפה וזה פתוח עד מאוחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...