Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לפני כחצי שנה נגמר לי המצבר והחלפתי אותו מאז כל 3-4 שבועות המצבר החדש מתרוקן(באוטו לא נוסע יותר מעשר ק"מ ביום ולא יותר מארבע פעמים בשבוע) הלכתי למוסך בדקו את האוטו ואמרו שהכל תקין אז החליפו לי את המצבר שוב(במקום בו רכשתי את המצבר החדש)

השבוע שוב נגמר המצבר החדש(השני) אחרי שהאוטו לא זז 12 ימים, הפעם הלכתי למוסך אחר שמצא שיש הפרש של 0.3 וולט בין מה שהאלטרנטור מוציא(13.9) לבין מה שמגיע למצבר(13.6) לדעתו של בעל המוסך לא זאת הבעיה ואת המצבר החדש הם לא יכלו לבדוק כי הוא היה ריק:

א.האם למישהו יש ניסיון עם איבוד מתח בדרך למצבר ויכול לתת את דעתו אם בגלל זה המצבר שלי מתרוקן?

ב.האם 13.6 וולט אמור להספיק לטעינה תקינה של מצבר?

ג.יש ברשותי רכב נוסף עם מצבר של 56 אמפר לעומת הרכב ה"בעייתי" עם מצבר של 55 אמפר האם אני יכול להחליף בין המצברים כדי לבודד את התקלה(אוטו או מצבר) מבלי להזיק לרכבים בגלל השוני במצברים?

תודה לעונים!

פורסם

בוקר טוב

אתה יכול להחליף בלי שום בעיה בין שני המצברים. לדעתי זמן של 12 יום זה יותר מדי זמן בלי לנסוע ברכב, זאת אומרת המצבר פורק את עצמו ובגלל זה יש לך את הבעיות.

פורסם

שלום,

להזכירך ציון דגם הרכב, נפח מנוע ושנת הייצור חובה כאן בכל פתיחת נושא, בגוף ההודעה ובכותרת.

למעט כמובן נושאים כלליים שלא קשורים לרכב מסויים.

מבקש להקפיד.

פורסם

מחילה...האוטו הוא פיג'ו שנת 2001 1400

והמוסך הראשון שהייתי בו הוא מוסך שמתמחה בחשמלאות רכב

פורסם

לפני כן לא היה לך את הבעיה הזאת? לא השארת אורות אולי? או משהו דולק? הרגלי הנסיעה שלך השתנו מאז החלפת אותו מצבר?

פורסם

שום דבר לא השתנה...

הייתי שמח במיוחד לשמוע את דעתכם לגביי החלפ המצברים ששונים באמפר אחד האחד מהשני..

פורסם

שווה לבדוק, משהו שהיה ברכב של חבר..

תסתכל אם הנורה בתא המטען ממשיכה לדלוק גם כשהוא סגור - אם יש לך אפשרות לקפל את הכיסאות האחוריים ולראות תוכל לדעת בוודאות.

כנ"ל עם הנורה בתא הכפפות

בהצלחה

תצחקו, תגידו שהן לא עובדות, עדינות, אי אפשר למכור אותם..

דבר אחד אני יודע- לפחות לאירופאיות אפשר לקרוא "מכונית".

פורסם (נערך)

מפל מתח של 0.3 וולט זה על גבול הבסדר.

הבעיה שלך זה אולי זליגה ובטוח שאתה צריך ליסוע לעיתים יותר קרובות ברכב

אני מקווה שהחליפו לך מצברים בתחום האחריות, לפי מה שהבנתי החלפת לפני שהוא עבר 12 חודשים.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

את עניין המנורות אני אבדוק, לגביי לנסוע יותר אם אין צורך אני לא יכול להמציא נסיעות...(-:

וכן החלפתי את המצבר החדש באחר...

וראיתי שאמרת שאפשר להחליף רציתי שמוע עוד דעות כי אני פוחד שזרם גבוה מידי יכול לשרוף משהו באוטו...תודה על התשובה

פורסם

אין שום בעיה לפי דעתי להחליף מצברים.

אצלי באוטו (טוראן דיזל 1.9) נגמר המצבר של 60A וכשהלכתי למוסך מורשה ע"מ להחליף מצבר לא היה להם במלאי 60A אז שמו לי 72A! ואמרו שאין בעיה ולהיפך זה יותר טוב

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם
בוקר טוב

אתה יכול להחליף בלי שום בעיה בין שני המצברים. לדעתי זמן של 12 יום זה יותר מדי זמן בלי לנסוע ברכב, זאת אומרת המצבר פורק את עצמו ובגלל זה יש לך את הבעיות.

איזה שטות , יש בערך מיליון איש שנוסעים לחו"ל\ומשאירים את הרכב בחנייה לתקופה של 12 יום ויותר ואז חוזרים ומניעים והכל כרגיל.

פורסם (נערך)

Umardekar אתה מדבר שטויות.

מעל שבוע מומלץ לנתק מצבר. נקודה.

במיוחד היום שיש מיליון קודניות ואיתורנים וצרכנים שמחוברים ישירות למצבר.

כמובן שצריך לוודא שניתוק לזמן ארוך לא יפגע ברכב. (ב206 אין בעיה לדוגמא)

פותח השרשור, אתה יכול לשים גם מצבר של 100 אמפר אם יש לך כסף מיותר.

מצבר וכל סוללה אחרת, תחשוב שזה מיכל מים והזרם זה מים.

לשתות אתה תוכל לשתות בין אם זה כוס ובין אם זה מיכל של 10 קוב.

זה כל העניין.

עריכה אחרונה על ידי nir100
  • תוכן חדש...