Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יום שבת האחרון עשינו כמה חברים טיול שטח על גבי אופנועים, כדי לתעד את מה שעברנו באותו יום, השתמשתי במצלמה ששמה הולך לפניה פה בפורום, מצלמת הmobius. עקב כל ההמלצות הרבות פה בפורום רכשתי אותה, ואני מבסוט עליה אש! הבעיה היא שסרטון של 6 דקות שרציתי להעלות לפייסבוק לא הצליח! ( קובץ כבד), חבר נוסף צילם וידאו עם מצלמה דיגיטלית ולא היתה בעיה להעלות את הסרטון. אחת הסיבות שרכשתי את המוביוס היא יותר לאקסטרים וטיולים, ופחות לרכב. ומה כל זה שווה אם אי אפשר לשתף?

מבעלי הניסיון, אילו אפשרויות עומדות לרשותי בשביל לשתף את סרטוני הוידיאו? יש לבצע המרה כל שהיא? האם זה בהכרח יביא לפגיעה באיכות?

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

מה זה 'לא הצליח' ? איזה הודעת שגיאה קיבלת ? קובץ של 6 דקות אמור לשקול משהו כמו חצי ג'יגה באיכות טובה, לא נורא.

לא אמורה להיות בעיה, אבל אני לא אוהב להעלות לפייסבוק סרטונים, הוא די מקרטע בהזרמה.

תעלה ליוטיוב ותוכל לשים לינק בפייסבוק או בכל מקום שתרצה, ככה גם מי שאין לו פייסבוק יוכל לצפות.

לא צריך שום המרה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אין הודעת שגיאה, הוא פשוט תקוע בקצב ההעלאה, לדעתך להעלות ליוטיוב יהיה יותר מהר?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

המהירות תלויה ברוחב הפס (UPLOAD) שלך, שהוא לרוב עשירית בערך מהרוחב פס ל DOWNLOAD.

במהירות העלאה של 1.5MBIT/S, שזה בערך 200KB/S, אתה מעלה בערך 10 מגה לדקה, כלומר 500 מגה ייקחו כשעה לכל הפחות.

בלי קשר יכול להיות שהפייסבוק נתקע, תנסה שוב, ותנסה ביוטיוב, זה יעבוד בסוף.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...