Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני חדש כאן וזוהי ההודעה הראשונה שלי.

רכשתי לפני שלוש שנים הונדה ג'אז ללא תוספות אצל היבואן מהניילונים.

במשך אותן שלוש שנים לא היתה כל תאונה וכל מכה, הוא היה במוסך בשלושת

הטיפולים השנתיים וזהו. יש רשיון רכב + טסט לשנה מעכשיו.

אני שוקל ללכת לאותו יבואן הונדה אצל קניתי ולשאול כמה אני צריך להוסיף על מנת לרכוש מודל 2014 של

אותו רכב בדיוק.

אינני רוצה ללכת ליבואן של רכב אחר (או של חברת ליסינג). ההנחה שלי היא שאצל היבואן יש לי סיכוי יותר טוב

לקבל תמורה גבוהה יותר.

השאלה היא - כמה אחוזים פחות מהמחירון של לוי יצחק בדרך כלל מציעים עבור עיסקה כזו ? האם זה משהו כמו 5 אחוז או 20 אחוז ? האם יש לצפות שהעיסקה שיציעו לי היא מיידית או שעלי להמתין עד שהם ימכרו את הרכב ?

האם מישהו ניסה פעם הליך כזה אצל יבואן אחר ? עצות/טיפים בבקשה.

בברכה,

יוסי ארבל

פורסם

שלום יוסי,

ברוכים הבאים :-)

דבר ראשון לגבי הרכב, אני ממליץ לך להמתין לתחילת שנת 2015 ואולי אפילו לפני כן, צפויה להימכר בארץ ההונדה ג׳אז החדשה לגמרי, שכבר הוצגה ביפן.

מדובר יהיה כמובן בדגם משופר משמעותית, בין היתר הוא מוצע בגירסה היברידית סופר חסכונית, צריכת דלק של כ- 30 קילומטר לליטר על פי נתוני יצרן.

היבואן של הונדה מאיר, יוצאים השכם והערב במבצעים שונים, לרבות טרייד אין במחיר מחירון ומימון בתנאים טובים (לעיתים גם ללא ריבית והצמדה על ההפרש).

תעקוב אחרי פרסומים או תבקש מהסוכנות שיתקשרו אליך בעת מבצע, כמובן לאחר דהג׳אז החדשה תגיע לארץ.

בזמן רגיל אתה יכול אולי גם להשיג תנאים דומים, לפחות טרייד אין במחיר מחירון או הפחתה נמוכה מהמחירון.

בהצלחה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

העיסקה היא מיידית.

המחיר תלוי מאוד בביקוש לדגם החדש מול הישן.

רק לדוגמה, לי הציעו מחירון פחות ~17% על הרכב בטריידאין לרכב יד2 אבל מחיר מחירון על אותו רכב באותה סוכנות בטריידאין על דגם חדש שהם מעוניינים למכור.

בקיצור, אין חוקים וזה תלוי מאוד מה אתה מחזיר, מה אתה לוקח וכושר המיקוח שלך.

פורסם

,gilz, מותר לי לשאול: האם הרכב שבאת איתו לסוכנות/טריידאין היה יד ראשונה ? אחרי 3 שנים על הכביש ? או יותר ?

האם מותר לשאול באיזה אוטו מדובר ? האם מבחינת מימון הסכימו בסוכנות לתשלומים עבור ההפרש או שדרשו את כל

הסכום לפני אספקת הדגם החדש ?

בברכה

יוסי

פורסם

ממליץ לך לנסות למכור את הרכב בשוק הפרטי. לג׳אז יש ביקוש כיד שניה ואם הרכב שלך שמור, אתה תקבל עליו מחיר מחירון או קרוב לכך.

פורסם
,gilz, מותר לי לשאול: האם הרכב שבאת איתו לסוכנות/טריידאין היה יד ראשונה ? אחרי 3 שנים על הכביש ? או יותר ?

האם מותר לשאול באיזה אוטו מדובר ? האם מבחינת מימון הסכימו בסוכנות לתשלומים עבור ההפרש או שדרשו את כל

הסכום לפני אספקת הדגם החדש ?

* יד1 שנת 2012, 26000 ק"מ כמו חדש.

* סיטרואן C1

* לא הגענו עדיין לדבר על הפרטים - מימון לרוב לא ממש משתלם אם יש לך את הכסף.

פורסם
השאלה מה מצבך, אתה לחוץ? אם לא תחכה.

לחוץ זה עניין יחסי...

כמה זמן בממוצע אמור לקחת תהליך של מכירה דרך יד2 של הונדה ג'אז ללא תאונות אחרי 3 שנים על הכביש ?

4 שבועות ? 8 שבועות ? או יותר ?

יוסי

פורסם
לא חשוב לאיזה יבואן תלך כולם רוצים להרויח, עצתי לך תמכור בשוק הפרטי.

נכון מאוד! כל פעם שאתה רואה בכל פרסומת אפשרית "טרייד אין במחיר מחירון", זה בלוף, בלוף גדול. ברוב המקומות יתחילו לדבר איתך על 40% מתחת למחירון.

החברה היחידה,[ובדקתי הרבה], שנותנת מחיר שמתקרב למחירון, ואפילו מחירון מלא, זה -TRADE IN UMI.

פורסם
נכון מאוד! כל פעם שאתה רואה בכל פרסומת אפשרית "טרייד אין במחיר מחירון", זה בלוף, בלוף גדול. ברוב המקומות יתחילו לדבר איתך על 40% מתחת למחירון.

החברה היחידה,[ובדקתי הרבה], שנותנת מחיר שמתקרב למחירון, ואפילו מחירון מלא, זה -TRADE IN UMI.

לפי הבנתי אתה מדבר על חברת טרייד-אין, ואילו אני מדבר על טרייד אין אצל היבואן המקורי. יש מקרים שיבואן מאוד רוצה להיפטר ממלאי שיש לו, ויותר קל לו למכור רכב בן שלוש שנים מהסוג שהוא משווק. הסיבה לכך היא שחברות ליסינג בד"כ מוכרות אחרי 3 שנים את הרכבים שלהם, ויש הרבה מקרים שיבואנים קשורים לחברות ליסינג (או שהם בעצמם גם ליסינג). היתה יוזמה במשרד התחבורה למנוע קשר כזה בין יבואנים לליסינג, אבל היוזמה נשארה על הנייר למיטב ידיעתי.

פורסם

אבא שלי מכר פיאט גרנדה פונטו עם נתונים דומים לשלך (בת 4, 42 אלף ק"מ) תוך שבוע. הפחית 2000 ש"ח מהמחירון.

אם היה הולך לטרייד אין, היה מקבל מחיר נמוך בהרבה (מפחית 6-7 אלף מהמחירון) ומשלם הרבה יותר על הרכב הבא שלו.

פורסם

לרוב, גם יבואנים משתמשים בחברות טרייד אין עצמאיות שעושות להם את ה"עבודה השחורה" ומרוויחים עליך קופה לא קטנה בכלל. דוגמאות:

אוטודיל, טרייד מובייל, אוטו סנטר ועוד הרבה כאלה. ההצעות שתקבל מהיבואן {כביכול}, מגיע לרוב מהחברות מן הסוג הזה.

פורסם

בשוק הפרטי תקבל משהו די קרוב למחירון תוך חודש חודשיים. זה רכב מבוקש.

דווקא אצל הונדה/מאיר המצב פחות צפוי כי יש להם שיקולים משתנים. שינויים של היצע וביקוש על החדש או המשומש משנים את התמונה וענייני מימון מאוד נזילים ומשתנים.

דבר ראשון נסה אותם. בלי מבצע מסוג כלשהוא כנראה שעדיף לך בשוק הפרטי על אף חוסר הנוחיות.

• תוכן חדש...