Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיויוק 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ראיתי את הרכב הנ"ל עם מנוע 1800סמ"ק וקילומטרז' של 70K ומטופל במוסך מורשה

בעל הרכב דורש 65K , מחירון יצחק לוי הוא 68K ולאחר שקלול 73.7K

מחר אני לוקח את הרכב לבדיקה, והאם אני צריך לשים לב למשהו ספציפי?

האם העסקה הזאת שווה???איך הרכב למי שמכיר ?

הרכב באמת שמור חיצונית ופנימית.

תודה מראש,

טל

פורסם

לגבי הסיויק אין לי הרבה מה לתרום, אבל שווה לך לחשוב על כמה דברים.

לדעתי רכב משפחתי חייב להיות משהו מיוחד כדי להצדיק מחיר של 65 אלף ש"ח עבור רכב בן 6, הגם שהקמ"ג' נמוך.

האם הסיויק היא היחידה שאתה שוקל לקנות? מה הצרכים שלך? עבור קצת על הפורום וראה מה חשוב לפרט כדי לקבל עיצות טובות.

עריכה: איך אנשים שלא מכירים את הרכב הספציפי יכולים להגיד לך אם העסקה שווה? תחזור עם תוצאות הבדיקה (ממכון שאתה בחרת) וננסה לעזור.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תודה על התגובה המהירה..אכן אני אעבור על הפורום קצת (משהו שאני עושה הרבה :wink:) והתכוונתי למי שמכיר ויש את הרכב שיגיד אם זה שווה את המחיר .

והרכב הוא לצרכי משפחה, עגלת תינוק וגם נוחות וזריזות עד כמה שאפשר :lol:

פורסם

אז יש לך המון חלופות מתאימות, אל תילחץ ואל תרגיש כורח לקחת את הרכב בכל מחיר.

נצל את הערב לחפור כאן (איך לבחון רכב+חלופות), ככה גם תגיע למחר מוכן יותר ובעל סבלנות רבה יותר, זה חשוב.

חג שמח ובהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש חלופות כל כך הרבה טובות,

הרכב המדובר נמצא לא מעט בליסינג - מה שצריך להשפיע על מחירו, כשאני בדקתי את הרכב המדובר שנת 2008 הוא היה במחיר של 60 אלף עם נתונים טובים, אין סיבה לקנות את הרכב המדובר במחיר כזה לדעתי.

יש חלופות חדשות יותר ועם מפרט טכני טוב יותר במחיר המדובר. או אפילו אותו רכב מליסינג.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם (נערך)

לדעתי שנתון 2008 זה המודל הטורקי של סיוויק. בסהכ המנוע אמין. מרגיש בעלייה כמו רוב המשפחתיות 1.6ליטר. לדעתי לא נח כרכב משפחתי . לא מאחור ולא מלפנים. כסא נהג נמוך ואינו נח לנסיעה של שעה+. מושב אחורי צר אם יש יותר משני ילדים או שני ילדים ומבוגר. מפתח תא מטען צר בגלל מבנה הפנסים. העגלה נכנסת במאונך אבל בקושי. תלוי בסוג העגלה. ידיות תא מטען נתקעות בעגלה בגלל הזוית שלהן.

מושב אחורי נמוך אז שוברים את הגב כשמרימים ילד ישן מהאוטו.

כרגיל בהודנה , מתומחר הרבה מעל לשוויו האמיתי.יש מתחרים ראויים יותר במחיר הזה. אפילו יונדאי i30sw עדיפה.

שקלת אולי קיה סיד סטיישן ?

מהן תוכניות הרחבת המשפחה ? לכמה זמן תחזיק אותו ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

רק עכשיו ראיתי את המשך השרשור מאחר וננעל..****????****

אז ככה בוצעה בדיקה כמעט ולא נמצאו ליקויים קריטיים פרט לנזילה קלה בבולם אחורי ותושבות מנוע יבשות ועוד כמה דברים קטנים בעלי משמעות נמוכה..המנוע נמצא במצב מעולה והומלץ ע"י המכון בדיקה כן לקנות את הרכב יד 1 וקילומטרז' 70000..

אז הרכב נקנה במחיר של 63000

מחירון יצחק לוי לפני שקלול 68000 ואחרי 73,500

איחלתי לעצמי בהצלחה :)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

פורסם
לדעתי שנתון 2008 זה המודל הטורקי של סיוויק. בסהכ המנוע אמין. מרגיש בעלייה כמו רוב המשפחתיות 1.6ליטר. לדעתי לא נח כרכב משפחתי . לא מאחור ולא מלפנים. כסא נהג נמוך ואינו נח לנסיעה של שעה+. מושב אחורי צר אם יש יותר משני ילדים או שני ילדים ומבוגר. מפתח תא מטען צר בגלל מבנה הפנסים. העגלה נכנסת במאונך אבל בקושי. תלוי בסוג העגלה. ידיות תא מטען נתקעות בעגלה בגלל הזוית שלהן.

מושב אחורי נמוך אז שוברים את הגב כשמרימים ילד ישן מהאוטו.

כרגיל בהודנה , מתומחר הרבה מעל לשוויו האמיתי.יש מתחרים ראויים יותר במחיר הזה. אפילו יונדאי i30sw עדיפה.

שקלת אולי קיה סיד סטיישן ?

מהן תוכניות הרחבת המשפחה ? לכמה זמן תחזיק אותו ?

אחת התגובות ההזויות- הסיוויק מאוד מרווחת מאחור, עם ביצועים יותר טובים מכל מנועי ה-1.6 האטמוספריים וגם יותר חסכונית מהן. הישיבה בה נמוכה והנוחות בינונית. איך אתה משווה אותה לקיה וליונדאי? היא הרבה יותר טובה ולא נמצאת בסגמנט הסטיישן כמוהן. לפות״ש- תתחדש. מדובר ברכב טוב בסה״כ.

פורסם (נערך)

doras סליחה על החיטוט : כמה שנים נהגת בסייויק 2008 ?

ואח"כ תענה כמה שנים נהגת על i30 ?

מדדת את הרוחב התפעולי במושב האחורי ?

אני לא אוהב אנשים שמגיבים בלי ש"אכלו מלח" ברכב. סיוויק היא מכונית משפחתית כמו שהיודנאי מכונית משפחתית.תוספת הסטיישן היה כדי לאפשר לבחור להכניס את העגלה שלו בנוחות.

קח את היונדאי המקבילה לסיוויק (יונדאי 2.0 143 כ"ס מודל 2008 לעומת ה 140 כ"ס של הסיוויק) ותגלה שהסיוויק לא רחוקה בצריכת הדלק בנסיעה מנהלתית. מפתיע ? בהחלט.

וגם נסעתי על ה i30 1.6 תקופת מה: (שם יש בקושי 120 כ"ס) ואולי חוץ מרעש יותר גדול בעלייה לכרמל , לא הרגשתי עדיפות כח משמעותית אצל הסיוויק. מפתיע ? אולי.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
doras סליחה על החיטוט : כמה שנים נהגת בסייויק 2008 ?

ואח"כ תענה כמה שנים נהגת על i30 ?

מדדת את הרוחב התפעולי במושב האחורי ?

אני לא אוהב אנשים שמגיבים בלי ש"אכלו מלח" ברכב. סיוויק היא מכונית משפחתית כמו שהיודנאי מכונית משפחתית.תוספת הסטיישן היה כדי לאפשר לבחור להכניס את העגלה שלו בנוחות.

קח את היונדאי המקבילה לסיוויק (יונדאי 2.0 143 כ"ס מודל 2008 לעומת ה 140 כ"ס של הסיוויק) ותגלה שהסיוויק לא רחוקה בצריכת הדלק בנסיעה מנהלתית. מפתיע ? בהחלט.

וגם נסעתי על ה i30 1.6 תקופת מה: (שם יש בקושי 120 כ"ס) ואולי חוץ מרעש יותר גדול בעלייה לכרמל , לא הרגשתי עדיפות כח משמעותית אצל הסיוויק. מפתיע ? אולי.

בתור אחד שנסע בסיוויק דור קודם לתקופה של שבועיים ועשה אחזה נסיעה או שתיים על i30 (רק במנוע ה-1.6) אני יכול להגיד בןודאות קיים פער לא קטן בביצועים ובתצרוכת דלק.

אני אשמח לעשות איתך בדיקה של המרווח במושב האחורי של הסיוויק שנהנית מרצפה שטוחה אל מול היונדאי. הסיוויק רכב הרבה יותר טוב מהיונדאי. מסכים איתך שהמחיר שלה מנופח.

פורסם

בתור אחר שנסע לא מעט על הסיוויק המדוברת, אין ספק שהיא משפחתית מצוינת, המנוע חזק מרוב מנועי 1.6 אטמוספרי, צריכת הדלק שלה לא עדיפה עליהם בהרבה, מה שכן המחיר שלה לא מוצדק! צריך להיות אמיץ לשלם על רכב בן 6 ומשהו 65 אלף שקל ( ועוד לחשוב שזה מציאה כי זה מתחת למחירון! ) התמחור של הונדה ביד 2 בארץ הוא לא מציאותי.

במקומך הייתי לוקח מאזדה 3 2010 עם המבצעים שיש עליהם היום ( ם תקבל אחריות איזה ברת ליסינג וגם תשמור בכיס 13 אלף שקל) יש שיגידו שהסיויק עדיפה עליה בכל פרמטר, לטעמי לא בהפרש שמצדיק את ההפרשי מחיר!.

יש עוד אלטרנטיבות, תתחדש

• תוכן חדש...