Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם וחג שמח וכשר

באוגוסט 2013 רכשתי קיה פיקנטו ידנית חדשה מהחברה, בעקבות שינויים אישיים וסיבות נוספות יש לי צורך לעבור לרכב

עם תא מטען גדול יותר ושהרכב יהיה אוטומט.

אני מאוד מרוצה מהפיקנטו אך לצערי חייב להחליף אותה גם בידיעה שאני מפסיד סכום כסף נכבד.

ואשמח להתייעצות עמכם ולתשובות רציניות ולא מי קונה רכב אחר ופראייר וכו'. זה חשוב לי מאוד.

הייתי בסוכנות רנו לגביי הקליאו החדשה 1200 טורבו, קיבלתי הצעה וזמנית שריינתי את הרכב עד לקבלת החלטה סופית.

ההצעה היא כזאת:

טרייד אין על הקיה לפי מחירון לווי יצחק שהוא 53000 לפני שקלול הם רוצים לתת לי לפני בדיקה 50000

בדיקה על חשבונם (כמובן שאם ימצאו דברים בבדיקה הם יהיו הזויים על רכב חדש בן 8 חודשים על הכביש 8000 ק"מ במצב חדש כמובן)

תמורת הרנו אני צריך לשלם 106000 ועל הכביש 111150 כולל מערכת מובילאיי (מתנה, חח מגולם במחיר), הם לוקחים כסף על צבע חיישני רוורס, קודן, מרימי שמשות, אגרת רישוי ודלק.

אני יודע שאני מפסיד המון כסף בעסקה ולכן אני מתייעץ

המחיר שהם נותנים לי על הקיה לא מוגזם?

לבטל את העסקה ולנסות למכור את הקיה בפרטי או שלא כדאי?

מה אתם הייתם עושים?

למישהו יש את המחירון של קיה חודש ינואר 2014?

תודה חג שמח

אלירן

עריכה אחרונה על ידי eliran_330
פורסם

לאחר שיקלול בלוי יצחק בהנחה שעשית באזור ה8 אלף המחיר יוצא 56 אלף,שזה אף אחד לא יתן כשיש רכב טוב יותר כמו היונדאי I10 ב 60 אלף חדש!

הייתי מנסה קודם למכור בצורה פרטית ולהרוויח כמה אלפים יותר מאשר העיסקה שלהם,אבל כמו כול עסקת טרייד אין הלקוח מפסיד כסף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תיקח מהם הצעת מחיר לקליאו ללא טרייד אין עם מיקוח ואז תוכל להשוות בין ההצעות ולראות כמה באמת הם נותנים לך עבור הפיקנטו. מן הסתם תגלה שפתאום מחיר הקליאו צנח בכמה אלפים.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

תעלה מודעת מכירה לקיה פיקנטו. תראה איזה טלפונים אתה מקבל.

כל מי שיתן לך 50 אלף ש"ח ומעלה - תמכור לו.

אני בטוח שיהיה מישהו שירים אליך טלפון. זה יהיה בנאדם שלא רוצה להשקיע 64 אלף ש"ח ברכב חדש ומוכן להסתפק ברכב שנסע קצת אבל עדיין חדש לכל דבר ועניין.

אחרי שיש לך 50 אלף ש"ח בחשבון, תיגש לסוכנות רנו - ואז תגלה שאתה יכול להתמקח לא מעט על הקליאו החדשה הזו. ככה לפחות אתה ממזער הפסדים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

תודה על הייעוץ, אכן צדקתם את הקיה מכרתי בתוך 48 שעות מרגע פרסום המודעה באתר יד 2, נמכר ב-52000 הרבה יותר מהטרייד אין שלהם

רכשתי את הרנו לאחר הנחה של כ-5000 ש"ח כולל כל האביזרים והדגם המפואר ביותר.

תודה לכולם

• תוכן חדש...