Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה ליצור מנגון מסויים, כפתור סוויץ למשל, שכאשר אלחץ עליו - אור הדרך הראשי יהבהב במהירות.

יש לכם רעיונות איך ליישם כזה דבר?

נ.ב המנגנון עבור אופנוע, אבל אני לא רואה הבדל מהותי בין מערכות הרכב לאופנוע בעניין הזה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
אני רוצה ליצור מנגון מסויים, כפתור סוויץ למשל, שכאשר אלחץ עליו - אור הדרך הראשי יהבהב במהירות.

יש לכם רעיונות איך ליישם כזה דבר?

נ.ב המנגנון עבור אופנוע, אבל אני לא רואה הבדל מהותי בין מערכות הרכב לאופנוע בעניין הזה.

איזה מנורה מותקנת באופנוע ? מה ההספק שלה ?

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
אפשר לתכנן מעגל קטן על ריליי ו555, אבל אתה צריך קצת ידע באלקטרוניקה בכדי ליישם את זה

יש לי זוג ידיים טובות ויכולת למידה עצמית יוצאת מן הכלל. אולי רק הכוונה ורשימת מצרכים תספיק פה :)

כמה מהר אתה רוצה שיהבהב? קח בחשבון שנורת הלוגן היא סליל, ולכן לא תגיע איתה לתדר גבוה.

לגבי המהירות, תעיף מבט בסרטון בזמן 0:26 (כשהוא לוחץ על הברקס) זה אמנם בפנס האחורי והוא לד אבל אותו העקרון בפנס הקדמי.

לגבי התדר אתה צודק, לכן חשבתי להחליף אותה בהזדמנות לקסנון, אני יודע שהוא משמש לפלאש במצלמות אז התדר אמור גבוה במיוחד (אני טועה?)

עניין נוסף,

מדובר בנורה מסוג H4 והאור הגבוה והנמוך הם בנורה יחידה.

אני מעוניין שרק האור הגבוה יהבהב ואור הדרך (הנמוך) ישאר רציף, אני מניח שאם אבצע את "המעקף" רק לחיבור אחד (שמפעיל את הסליל השני) מתוך השלושה שנמצאים בנורה זה אמור לעבוד?!

*מקווה שהייתי ברור מספיק :wink:

איזה מנורה מותקנת באופנוע ? מה ההספק שלה ?

H4 55/60W

12V

תודה חברים!

עריכה אחרונה על ידי Barney

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תוכן חדש...