Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח להמלצה לשדרוג רכב קיים לרכב משפחתי בתקציב 60K בערך.

הדבר החשוב ביותר הוא רכב חסכוני מכיוון שאנחנו נוסעים כ 20K בשנה.

תא מטען מרווח הוא חשוב לא פחות.

תודה רבה.

פורסם

שלום רונן,

בתקציב שלכם יש לא מעט מכוניות משפחתיות מצוינות שיכולות להתאים לדרישות שציינת. אני הייתי מציעה לכם לבדוק למשל את המשפחתיות של ניסאן, ניסאן נוט או ניסאן טידה. מדובר במשפחתיות אמינות, די חסכוניות בדלק ועם תא מטען די גדול (440 ליטר בנוט, 500 ליטר בטידה).

אפשרות מעניינת נוספת היא סיאט איביזה סטיישן. נכון שלא מדובר בדיוק במכונית משפחתית, אבל היא בהחלט יכול לשמש ככזאת. יש לה תא מטען די גדול ושימושי (בערך 430 ליטרים) אבל הבונוס העיקרי שלה על פני המשפחתיות הגדולות יותר הוא צריכת דלק מצוינת של כ-19 קילומטרים לליטר לפי נתוני היצרן.

כיוון נוסף שאני ממליצה לכם לשקול הוא רכב חשמלי, המחיר ההתחלתי אמנם חורג (מעט) מהתקציב אך החיסכון בדלק הוא בולט ויכול להשתלם -

תציץ בלינק >> http://bit.ly/1dZY53m

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

• תוכן חדש...