Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השתגעתי!!! לא מצליח להתקין BS.Player

loko152
שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

רציתי לשדרג את הביסי פלייר.

מחקתי אותו והורדתי מחדש גרסה חדשה (מהאתר הראשי של bs player) .

הורדתי ואני לא מצליח להתקין ואני נתקע במצב הזה:

http://up401.siz.co.il/up2/jezjiwmhmz1d.png

לא עובר לשלב הבא של ההתקנה זה פשוט נתקע ככה.

נ.ב אני לא מצליח להתקין שום גרסה של התוכנה למעט גירסאות ממש ישנות שאפילו לא מפעילות סרטי HD

מתוסכל!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שבוע שעבר התקנתי לחבר BSplayer מ-filehippo אחרי פירמוט בלי בעיה :shock:, תנסה משם.

מציאת כתוביות אוטומטית זה הדבר הכי טוב שיש לנגן הזה להציע בגלל זה אני לא מחליף אותו :-).

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעדיף להשקיע עוד 2 דקות בלמצוא כתוביות בעצמי (או לא למצוא בכלל, גם בסדר) אבל להשתמש בVLC. לוקח כל נגן אחר בהליכה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

BSPLAYER היה נגן טוב לפני 8 שנים כשלא דחפו לו פרסומות ותוספים. את VLC אני לא אוהב משום מה.

אני אישית משתמש ב PotPlayer שבא עם מקודדים ומציג את הכתוביות כמו שאני אוהב על השוליים השחורים.

למצוא כתוביות זה באמת 2 דקות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ל-VLC יש תוסף שמאפשר להוריד כתוביות בעברית בזיהוי אוטומטי לקובץ המופעל.

התרגום מגיע מ-opensubs.

הבעיה היא שהתוסף לא נתמך בגרסה העדכנית ביותר, אלא בגרסה מעט ישנה יותר (נדמה לי 2.0.8).

אני גם לא מעז להתקרב ל-BS Player שמכיל פרסומות, סרגלים ושאר מרעין בישין...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי ה BS PLAYER עבד כמו שצריך,אתמול העברתי כמה סרטים ללפטופ שקניתי לא מזמן והוא עובד כמו ח*א,מציג סרטים בדיליי וכל הזמן יש תקיעות בסרטים,חזרתי חזרה לה VLC הנגן הכי טוב שיש,במיוחד שיש לו סטרימר שנותן לך לראות סרטים מהמחשב בפלאפון.

Vw Polo GTI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עם BS PLAYER כבר שנים, אני לא יודע על איזה פרסומות אתם מדברים ??

מריץ סרט, מוריד תרגום באיזה שפה שאני רוצה, הדבר היחידי שהוא מתריע זה על דירוג התרגום בסוף הסרט.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כתוביות שמאוד קשה למצוא וצריך לחרוש את כל האתרים (חלק דורשים הרשמה) , לכן לbs עדיין יש יתרון משמעותי, אישית אני מוריד דרך הbsplayer ומנגן בvlc .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוריד תרגום לבד מאתרים כמו סאבסנטר או סרטים ולא ה-BS פלייר המזיק הזה.

עדיף VLC או MPC-HC שבשבילו לא צריך אפילו קודקים הכל מובנה בנגן.

אני אישית משתמש ב-MPC, במקרה שכתובית לא מסונכרנת כראוי אני פשוט דוחה/מקדים אותה בלחיצת כפתור אחת בלי הרבה מאמץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...