Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לבדוק אולי משהו הזמין דינמיט מחו''ל?

יש פה לדוגמה מחיר מעניין

יש על דינמיט מכס? על איזה קטגוריה זה נופל?

גם כן יש כל מני יצרנים אחרים כמו FATMAT, GTMAT וכל מני אחרים שהם זולים יותר. כדי או לא ולמה? היה למשהו ניסיון?

phone

-> HELIX DSP PRO MK2 -> Mosconi AS100.4 -> ScanSpeak D3004 & ScanSpeak 12M

Mosconi AS200.4 -> JL ZR800-CW & JL 10W3v3

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעיקרון לא מומלץ להזמין חומרים כמו דיינמאט גם בגלל המחיר וגם המשקל,בסופו של דבר ייצא לך כמו בארץ(אם לא יותר יקר)

אני מדבר על כמות של 12SQF לפחות.

מה אתה רוצה לאטום?

Scan Speak

פורסם

אחרי שהוספתי סאב יש לי רעידות אז אני צריך לאתום את תא מטען כולו

וגם דלתות קדמיות

מצאתי

• 36 sqft (QTY 9 - 36in x16in sheets) of GTMAT ULTRA 80 Mil Thick

EBAY במחיר מעניין

36 sqft!!! שזה יספיק לי גם לדלתות אחוריות

השאלה אם יש על זה מכס

phone

פורסם

יש על זה מכס, נופל תחת קטגוריית ״חלפים מתכלים לרכב״ ואתה תשלם כ48% מכס על המחיר הכולל של המוצר+משלוח.

תעשה לעצמך טובה ותחסוך כאב ראש - תקנה בארץ. ה100 שקל שתחסוך (במקרה הטוב) אינם שווים את כל המאמץ.

פורסם

במחיר נמוך יותר מבאלק דיינמאט אפשר לקנות 50 sqft שלgmat ועבה הרבה יותר.

כולל מיסים כולל הכול.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מהמחקר שעשיתי לפני כמה חודשים, מצאתי שהרבה ממוצרים שיש שם בחוץ - זולים יותר מדיינמאט -אך האיכות שלהם על הפנים. ראיתי המון ביקורות על XXX, FATMAT, ועוד כמה חברות שפשוט הכל היה רע. קילופים בקיץ, שאריות של דבק שלא יורדים, יריעות לא דביקות.

דיינמאט וסקונד סקין הם מוצרים מוכחים עם איכות ידועה. כן לא כדי לשחק עם זה במיוחד כשאתה מזמין על עיוור מוצר שאין לך שום מידע או התנסות איתו מחו"ל.

פורסם

יש לי בין היתר נסיון עם החומר של מיקו פרו ודנימאט אקסטרים,הזמנתי חתיכה קטנה של GMAT וכשהיא תגיע אני אשווה בניהם,השערה שלי שהחומר של מיקו מאיכות נמוכה יותר מהGMAT.

אבל החומר של מיקו מחזיק כמו גדול כבר בקרוב קיץ שני עם תוצאות טובות ומבלי להראות סימני עייפות.

סך הכול זה יריעת זפת עם אלומניום,לא איזה רקטה גרעינית.

שאריות של דבקים היה לי גם עם הדינמאט,ברגע שזה נדבק זה לא יורד וזה לא משנה באיזה חומר מדובר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כשהתכוונתי שאריות של דבקים לא דיברתי על המקרה שבו אתה מנסה לקלף אותו, דיברתי על מקרים שבו הזפת התקלף ונשאר שאריות דבק ענקיים שנראים כמו שתן יבש. בנוסף ראיתי מקרים שהזפת עצמו פשוט התחיל לנזול. דבר כזה לא בא בחשבון בהתקנה.

פורסם

הבנתי,עוד לא יצא לי לראות זפת נוזלת וגם אני מקווה שלא יצא לי לראות,אני יעשה השוואה בין דינמאט אקסטרים לבין החומר של מיקו והGMAT.

בקרוב אני מחליף רכב ועם אני אצטרך לקנות דינמאט זה כמעט 2 באלקים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הSTP מעולים! אבל חלק גדול מהחומרים הבוטילניים שלהם דורשים חימום נוסף בכדי לעבוד וזה בגלל העובי שלהם - אבל מדובר ביצרן מעולה.

ההמלצה שלי תהיה לעבוד על אזורים בהם כוח המשיכה עושה את שלו - עם החומרים הזולים יותר - רק לדאוג שלא מדובר בחומר מסריח ובוודאי שלא רעיל.

למשל רצפות רכב - אין צורך בהדבקה חזקה - זה הרי לא יכול ליפול, זה כבר על הרצפה גם ככה :)

על גגות, ומכסים להשתמש רק בחומרים יעודיים וזה בגלל שהדבקים שלהם נועדו להחזיק בחום גבוה והוודאות שהם לא יפלו גדולה יותר.

החומרים הזולים - עושים את העבודה מספיק טוב, הייתי משתגע עם חומרים ייעודים באמת, כמו שציינתי - רק לדלתות הקדמיות איפה שהרמקולים ולמכסים וגג. כל השאר - תחסוך כסף!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התשובה.

אני בקרוב נוסע לחו ויש לי הזדמנות להביא קצת.

השאלה היא האם המוצרים שלהם מסוגלים לעמוד בחום שלנו?

בעיקרון אני צריך חומר ל2 דלתות הקדמיות ותא מטען.

ראיתי את הפוסט שלך לגבי הSTP אבל לא מצאתי שם שמשהו הישיג את זה בארץ.

יש להם חומרים יעודיים לדלתות השעלה האם זה יעמוד בחום?

או שלדלתות כדי להשתמש בDYNAMAT וDYNALINER?

phone

פורסם

המוצרים שלהם עמידים לחום הארץ שלנו.

STP היה אמור להיות ייבוא ישיר דרך יוני סטריאו אבל הבנתי שהעסקה בוטלה בגלל שהיא לא היתה כדאית כלכלית.

בארץ אתה תוכל למצוא מוצרים של סטינגר, דיינאמאט בעיקר אבל יש עוד כל כך הרבה, השוק הזה גדל מאוד! בשנתיים האחרונות ויש המון מוצרים.

אחד האתרים היותר מעניינים הינו http://sounddeadenershowdown.com/

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...