Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום אני מעוניין לקנות 4 צמיגים

לאחר חיפוש ובדיקה בפורם

ראיתי שהדעות חלקות לאיזה צמיג הכי טוב

ריכזתי את כל המובחרים כולל מחירים (tires4u.co.il)

והייתי רוצה המלצה לחברה הכי טובה

אני מחפש צמיג עם הנתונים הכי טובים

Continental -

PREMIUMCONTACT 2 82T - 265

ECOCONTACT 3 82T - 270

MICHELIN - 82T ENERGYSAV GRNX+ - 320

KLEBER - HP3 – 250

HANKOOK - K715+ 82T TL OE – 270

yokohama- 82T A.drive - 319

Falken ZE912 - 273

עריכה אחרונה על ידי elad098
פורסם

היה לי נסיון טוב עם kleber ו- Falken מבחינת עמידות בשחיקה, התייבשות וביצועים בכביש רטוב. הוחלפו אחרי 4 שנים של נסיעה רגועה.

לא התנסיתי עם continental אבל המחירים שלהם נראים לי טובים. ודא שמדובר על צמיגים "טריים" (תאריך ייצור 2513 או מאוחר יותר).

פורסם (נערך)

קיבלתי המלצה מחבר פה בפורום ללכת על ContiPremiumContact 5

וקיבלתי הצעת מחיר כולל איזון וכיוון פרונט בחינם

אם אני לוקח 4 צמיגים

במחיר של 309 לצמיג

עריכה אחרונה על ידי elad098
פורסם

איזון זה גם ככה בחינם, לפחות אצל כל צמיגאי הגון. כיוון פרונט עולה כמה מאות שקלים. סה"כ אחלה צמיגים. בדוק עמו האם יש אפשרות למחיר יותר נוח ולקונטי 2 או 3. ההבדל בין הצמיגים יחסית זניח. למרות שבסופו של דבר, ההבדל מתכנס לכ-160 שקלים שמחזירים את עצמם בכיוון הפרונט. הייתי הולך על ההצעה שקיבלת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ממליץ על קונטיננטל פרימיום

ה'אקו' אמורים להחזיק מעט יותר זמן ולתרום לצריכת דלק חסכונית תוך ויתור מסויים בנוחות.

כל מקרה ההבדלים לא כאלה מורגשים.

בדוק תאריכי ייצור!

• תוכן חדש...