Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ביום שני 10 למרץ החניתי את רכבי בתחנת דלק באופן מסודר עמד ללא שום הפרעה בצד והלכתי ללימודי הפסיכומטרי.

בשעה 13:15 נכנסה נהגת לנתיב התדלוק באופן הפוך אז היא נסעה אחורה ופגעה כנף הימנית קדמית של הרכב שלי עצרה לשנייה ופשוט המשיכה לנסוע אל הנתיב השני בכדי לתדלק, תדלקה את רכבה ונסעה מהמקום! בשיא החוצפה אפילו לא יצאה להסתכל ולהשאיר פרטים.

למזלי חברה שלי עובדת בתחנת הדלק הזו והוצאנו את הסרטון אשר מראה שהיא פגעה ברכב, יש לי 2 עדי ראיה אשר ראו כי היא פגעה ברכבי ( משום מה לא לקחו ממנו פרטים אבל קיימים 2 עדי ראיה ) יש ברשותי את קבלת התדלוק ואת מספר הרכב.

הלכתי אל המשטרה על מנת להגיש תלונה כדי שאוכל לקבל את הפרטים של בעל הרכב שיבואו לסדר לי את הרכב.

הביאו לי את הפרטים ללא המספר טלפון של האדם וכשניסיתי לבקש את המספר גם ב- 144 אמרו שהמספר חסוי ואי אפשר להביא את המספר, משום שהאדם ידוע ובעל מקצוע מכובד ( לא אציין כי זה לא רלוונטי ) השגתי את מספר הטלפון ואבא שלי דיבר איתו בכדי שיבוא לסדר את האוטו, אישתו בכלל לא הודיעו לו שהיא דפקה את הרכב ואומרת שהיה חשוך והיא לא ראתה ( מה שבבירור צהריים באמצע יום שיא התאורה וגם אם היה חושך זה תחנת דלק היא מוארת ) מפה לשם דיברנו וכשדיברנו בטלפון בשיחות מוקלטות כמובן, הוא מתחיל לבלבל את השכל להגיד שהיה חשוך והיה ככה וככה הגיע למצב שקבענו והוא הבריז פשוט לא בא וכשהתקשרנו הוא אמר שהוא לא יכל לבוא ואפילו לא הודיע ( אני מזכיר כי זה אדם עם מעמד מכובד שאמור לדעת שאם לא יכולים להגיע מודיעים! ) בכל מקרה מרח אותנו עוד זמן ולא יכול ככה ולא יכול ככה, בסופו של דבר קבענו איתו אתמול שיבוא לראות את האוטו באמת האדם בא בסופו של דבר התחיל לבלבל את השכל שזה לא הגובה טמבון של הרכב שלו אפילו ובטלפון הוא גם אמר שאנחנו משקרים והתחיל להתווכח והוא מנסה למרוח אותנו עוד.

הוא אמר שהוא לא רוצה לערב ביטוח.

הלכתי לפחח שיעריך את הנזק, יש צורך להחליף את הכנף ולכוון את הדלת יוצא 1500 ללא מע"מ והכולל מע"מ יוצא 1770

הוא החליט שהוא רוצה ללכת למקום אחר לקבל הצעת מחיר אחרת.

זה מעצבן אותי אני בן אדם הגון שסך הכול ביקשתי שיסדר את רכבי ולא יותר מזה כי בכל זאת אשתו דפקה לי את הרכב אבל עכשיו נמאס לי שהוא מורח אותי וכל הזמן שביזבזתי עליו ודלק וטרטורים וראבק אתם פוגעים ברכב, תשאירו פרטים!

נמאס לי מזה עם כמה שהם ניסו לדפוק איתי אני רוצה ללכת איתם למשפט אני רוצה לדעת מה אני עושה ממצב שכזה על אילו סעיפים אני יכול להאשים אותו ולקבל גם פיצויים על כל העניין הזה כי באמת שנמאס לי!

אני חייל משוחרר ששנים חלמתי לקנות רכב וכשקניתי עושים לי פגע וברח.

אגב מאוד חשוב, יש לי באחת השיחות שהוקלטו הודעה באשמה.

ממש אשמח לעצות ובאילו סעיפים אפשר ללכת נגדו במשפט.

בינתיים אני יודע על: פגע וברח, אי דיווח, הוצאת דיבה ( טוען שאנחנו משקרים ) ואשמח לדעת עוד אילו סעיפים.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

הוא ישראלי מכוער ואתה שה תמים

זכותך לתקן במוסך שאתה סומך עליו.

תאמר לו שזה מה שאתה הולך לעשות .

ירצה לשלם , ישלם

לא ישלם תתבע אותי בבית המשפט לתביעות קטנות על הנזק שלך בלבד.

כל הקשקושים שכתבת שם פגע וברח זה עבירה פלילית שאם המדינה תרצה ( והיא לא תרצה ) היא תתבע אותו.

וכשבן אדם אומר לך בטלפון שאתה שקרן זו לא הוצאת דיבה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תקן את הרכב במקום אמין, תודיע לו על המחיר, אם לא יסכים לשלם תבע אותו בתביעות קטנות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בקש מתחנת הדלק את סרטון מצלמת האבטחה, תקן איפה שאתה רוצה ותבע אותו בתביעות קטנות.

אם רואים את הפגיעה בבירור אתה יכול להיות רגוע שיפסקו לטובתך.

פורסם

תתקן את הרכב איפה שאתה בוחר.

אם אתה רואה שהאדם ה"מכובד" הזה קשה ולא מוכן ללכת בטוב פשוט תפעיל ביטוח ותן להם לטפל בסיפור, אולי זה יהיה שווה את השקט הנפשי שלך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

הרכב שלי זה פז'ו 206 שנת 2002 אין לי מקיף על האוטו רק ביטוח חובה וצד ג'.

הוא יצא ממש מגעיל וגם כשנפגשנו הוא היה מזלזל ויהיר הרים את האף יותר מדיי ודיבר רוב הזמן על התפקיד שלו כאילו שאכפת לי.

אגב שכחתי לציין כי הוא טוען שבכלל חברה שלי נהגה והחנתה את הרכב מאיפה הוא ביסס את העובדות שקר הללו אין לי מושג, אני זה שהחנה ותמיד נוהג ברכב רק לעיתים רחוקות היא נוהגת ברכב.

כמו כן הוא גם אומר שאנחנו שקרנים ושהיה לילה ( שאגב אם חס וחלילה היה ילד במקום האוטו והיא הייתה דורסת אותו חלילה מה היא תגיד היה חושך אז היא לא אשמה? ) ודיבר באופן מעליב ומזלזל.

אם אני רוצה שכן ייפתח נגדו תיק על פגע וברח איך אני דואג לזה? שלא יקרה מצב שכזה למישהו אחר ואם לא יהיו מצלמות זה ללכת לחפש, ואם זה מישהו כמוני שאם לא היה לי ראיות ללכת לתקן בעצמי זה לא ריאלי כי אין לי את הכסף כרגע לתקן בזכות עצמי את הנזק. רק שילמדו להשאיר פרטים שלא יהרסו ויברחו זהו רכוש של אנשים!

את הסרטון שרכבי נפגע על ידי הרכב השני יש בידי כבר.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

פורסם (נערך)

תתקן את הרכב ושלם על התיקון (אתה יכול להוציא צק שוטף + 60 למוסך ), שלח לו בדואר את חשבונית התיקון וצילום הסרטון ממצלמות האבטחה עם צירוף מספר הטלפון שלך.

הוא יחזור אלייך .

אין שום סיבה שאתה תרדוף אחריו .

עריכה אחרונה על ידי ely89
פורסם

שמע נפלת על ספק ערס ספק אהבל, הצעד הבא שלך הוא שיחת טלפון אגרסיבית בו אתה אומר לו - "שמע גבר, אשתך נכנסה בי באור יום בתחנת דלק, יש את זה בוידאו, אם היית בנאדם אולי הייתי זורם איתך על עוד הצעת מחיר, אבל כרגע אני הולך לתקן במקום שאני סומך עליו, זה המחיר - רוצה? שלם, לא רוצה בית משפט, ואז תשלם לי גם הוצאות משפט, עוגמת נפש ואובדן ימי עבודה". תן לו יום לחזור עלייך עם תשובה, בינתיים - לך תקן בכל מקרה. אתה לא צריך לנסוע עם רכב שבור בגלל האבו-עומו הזה.

*ממליץ לך מאד, להשיג עותק של הקלטת לפני כל צעד אחר שתעשה כולל שיחת הטלפון הנ"ל.

אין לך מה להרגיש רע כשאתה מציב לו עובדות, אנחנו הישראלים אוהבים להיות סלחנים ו'יהיה בסדר' כלפי אנשים ששמים עלינו קצוץ. החרא הזה ואשתו עלייך פס, דפוק אותם בחזרה, שילמדו!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתקן אותך - אין עוגמת נפש בנושא הזה.

פשוט לעשות מילה במילה מה שכתב ישה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

סוף סוף נפגשתי עם הבחור במוסך מורשה של פז'ו מסדרים לי את האוטו מחר אני אקבל אותו בחזרה.

הפעם הוא בא עם הרכב הפוגע, אלוהים ישמור האוטו משופשף מכל צד באוטו ויש עליו את כל צבעי הרכבים שקיימים בארץ לדעתי כנראה שהיו המון פגע וברח עם האוטו הזה, פשוט גועל נפש.

איך עוגמת נפש? אני חוזר מהלימודים רואה את האוטו שלי דפוק ללא הפרטים משיג דרך המצלמות את המספר ואת הפרטים הולך למשטרה הבן אדם מורח אותי בסיפורים ושקרים ורק לאחר שבועיים מתקן את הרכב לאחר הוצאת מאמצים רבים וויכוחים מיותרים וכל הדלק, הזמן והעצבים שקרו לי בעקבות זה.

פורסם

בתביעות כאלה אין עוגמת נפש, וגם אם תתבע בבית משפט השלום לא תקבל עוגמת נפש, במקרי תאונות דרכים לא נוטים לפסוק עוגמת נפש, בטח ובטח לא כשמדובר על נזק בלבד.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טוב הסיפור נגמר בכך שהוא תיקן את האוטו עשו עבודה יפה על האוטו אז החלפתי גם את הכנף השניה על הדרך ( על חשבוני ) בגלל שהיא הייתה קצת בחוץ מפוצצת בחומר פחחים.

אבא שלי חתם לו על טופס שתיקנו את האוטו ואין יותר תלונות, מקווה שגם אני לא אפגש עם הבן אדם הזה יותר בחיים שלי.

תודה רבה לכם על העזרה.

פורסם

טוב לדעת שזה נגמר בסדר

עושה רושם שהאנשים ה"מכובדים" פה בארץ לא מעט מהם נבלות שחושבים שהם מיוחדים.

היה לך את כל האמצעים וההוכחות (גם צילום חשאי של הרכב שלו עם שלל השריטות היה מוסיף אותנטיות לתביעה) לתבוע אותו ולזכות.

העיקר שזה הסתיים כמו שרצית.

• תוכן חדש...