Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שטפתי היום את הרכב I30 בצבע כחול מטאלי, והתגלה לי כי ישנו קילוף צבע על גג הרכב ...לא נראה משהו:

offoff.jpg

איך ניתן למנוע את ההתפשטות של זה?

ועוד שאלה לא קשורה, מישהו מכיר אולי צינור שניתן לחבר למיכל מים ולמצת הרכב ומאפשר שאיבה בעוצמה סבירה?

תודה!!

פורסם

זה נראה כאילו התקלף כל הצבע עד לבסיס,ממה זה נגרם?

בכל זאת אולי שווה לצבוע את האזור על מנת למנוע הופעת חלודה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אתה צריך לגשת לפחח,זה חתיכת קילוף,אין דרך למנוע התפשטות מאשר צביעה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבנתי..יש מצב שזה מחרא של איזה ציפור/נשר/דינוזאור משהו שחרבן לו שם? או שזה מוגזם מידי..

והאם ניתן לבצע צביעה נקודתית על האיזור הזה בלבד? כמה פחות או יותר אתם חושבים שזה יעלה?

תודה!!

פורסם

גם קקי של ציפור לא יכול לחדור כול כך הרבה,הקילוף מאוד עמוק,זה לא רק לקה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי מדובר בחומר כימי שגרם לנזק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני גם חושב ככה,אולי שפכו משהו בטעות.

פורסם

וואלה באסה רצינית. טוב נראה כמה ייקחו על צביעה. (האמת אני חונה מתחת לעצים באוניברסיטה..ככה שיש לפעמים לשלשת או שרף מהעצים. אבל זה באמת נראה מוגזם).

• אחראי פורום
פורסם

החלק נצבע בעבר? צביעה לא מקורית רגישה יותר ללשלשת ציפורים וזה אכן נראה נזק כזה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

רכשתי את הרכב מיד שניה לפני מספר חודשים , לפי ההיסטוריית רכב שסופקה לי הוא לא עבר תיקוני צבע /פח בכלל.

• אחראי פורום
פורסם

רוב הזמן צביעה כזו תהיה חלשה יותר מכמה סיבות: קישור פחות מוצלח לצבע הבסיס, עובי השכבות, צורת וזמני הייבוש, איכות החומרים.

מאחר ומעטים בעלי המקצוע שמקפידים על כל הנ"ל, לא החלטתי אלא העליתי השערה שבאה מניסיון עם חלקים צבועים ועמידותם.

כולל מול לשלשת - הנזק היה זהה. קילוף מרוסק כזה. העובדה היא שציפורים מחרבנות על רכבים כל יום ועדיין, נזק כזה לא נפוץ.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

פ"ש: אם לשלול את האפשרות שהרכב נצבע, לדעתי יכול מאוד להיות שהנזק אכן נגרם מלשלשת ציפורים.

לשלשת שהמיסה ונספגה היטב לתוך הלקה,הגיעה לשכבת הצבע ובזמן השטיפה עם כפפה או זרם מים חזק הצבע התקלף.

מוצג A-B , נזק קל : פגיעה שטחית בשכבת הלקה.

מוצג C-D , נזק כבד : סדקים בלקה עד לצבע.

bird_etch_final.jpg

תוצאה דומה מלשלשת:

Droppings01.jpg

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
פ"ש: אם לשלול את האפשרות שהרכב נצבע, לדעתי יכול מאוד להיות שהנזק אכן נגרם מלשלשת ציפורים.

לשלשת שהמיסה ונספגה היטב לתוך הלקה,הגיעה לשכבת הצבע ובזמן השטיפה עם כפפה או זרם מים חזק הצבע התקלף.

מוצג A-B , נזק קל : פגיעה שטחית בשכבת הלקה.

מוצג C-D , נזק כבד : סדקים בלקה עד לצבע.

[ATTACH=CONFIG]374284[/ATTACH]

תוצאה דומה מלשלשת:

[ATTACH=CONFIG]374285[/ATTACH]

ידעתי שהצבע הזה מושך יונים.. נראה לי אני צריך לשים איזה דחליל על האנטנה:?

• תוכן חדש...