Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

מה זה רומן, אתה רוסי??

גם אני לא במצולמים וסבבה לי לגמרי להישאר חצי אנונימי. מעדיף שתראו את הכבישים שהתנסינו בהם עם האוקטביה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

רבע אתיופי, רבע הודי, רבע כורדי ורבע טריפוליטאי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כמובן שהמהלך מבחינת הפורום מרענן ומבורך והלוואי ויהיו עוד. היבואן זוכה לחשיפה ממוקדת ומאוד אפקטיבית.

אבל אם אני מוצא סיבה לתקווה היא דווקא בגלל ג'קי.

אני מאוד מקווה שבגלל שהוא בחר אישית ברכב הזה, הוא יבין בזכות ההנאה מהנהיגה והפרגון שהוא יזכה לו בכביש שהמכונית הזו היא לא למשוגעים בלבד, מעטים שישלמו כל מחיר בשביל לזכות במשהו שונה. אלא שזו מכונית עם זכות קיום אמיתי ועם יכולת לקחת נישה ולהפוך אותה לקטגוריה בפני עצמה, עם מכירות מכובדות.

בקיצור, תנו לו את ההגה של ה RS, אחרי חודשיים שלושה, האסימון יפול לו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מעניין אותי מי זה הבחור בשוט האחרון שעושה "פששש"?

חבר שלי שנהג עד לא מזמן באימפרזה GT משופרת, לא כותב בפורום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)
כמובן שהמהלך מבחינת הפורום מרענן ומבורך והלוואי ויהיו עוד. היבואן זוכה לחשיפה ממוקדת ומאוד אפקטיבית.

אני מאוד מקווה שבגלל שהוא בחר אישית ברכב הזה, הוא יבין בזכות ההנאה מהנהיגה והפרגון שהוא יזכה לו בכביש שהמכונית הזו היא לא למשוגעים בלבד, מעטים שישלמו כל מחיר בשביל לזכות במשהו שונה. אלא שזו מכונית עם זכות קיום אמיתי ועם יכולת לקחת נישה ולהפוך אותה לקטגוריה בפני עצמה, עם מכירות מכובדות.

מהכרותי עימו ועם היבואן, הוא לא בחר ברכב מתוך ההנאה לנהיגה - האוקטביה vRS הוצמדה לו אך ורק על מנת ליחצ"ן אותה ותו לא. כך גם היה עם רכבו הקודם (סופרב 2.0TSI), כך שאל תצפה לניסים ונפלאות בתמחור התמחור, זה לא יקרה.

ואם מדברים על ה-vRS, תראו את המהלך שלו עם היטי מתוחת הפנים. עד כה, יטי 1.2TSI ידנית ("אמבישן") עלתה כ-115K. במבצעים השונים היא נמכרה ב-109K / 110K. היום הוכרז על התחלת יבוא היטי המתוחה, והפלא ופלא, המחיר של ה-1.2TSI הידנית קפץ ל-129K. היטי המתוחה לא שונה מהותית מזו הנמכרת כרגע, עיקר המתיחה הוא - חיצוני (בפנימי - הגה חדש, חומרים רעננים יותר ונגיעות קטנות כאלה ואחרות). האיבזור בבסיס ("אמבישן") שודרג קלות, וכולל כעת 7 כריות אוויר (במקום 6) ור"ד משודרג עם מסך מגע (BOLERO) - עם כל הכבוד, אלו לא תוספות המצדיקות התייקרות של כמעט 15K. אם היטי הייתה קנייה חכמה עד כה - כעת היא פשוט יקרה מידי.

ג'קי הביא לעלייה ניכרת במכירות של המותג - בעיקר בחודשים האחרונים. עם זאת, גם התאבון גדל לו - והתמחור שניתן ליטי מתוחה / אוקטביה vRS הוא קצת יותר מידי. הוא כנראה חושב שלאור הגידול הנאה במכירות וההתקדמות מעלה בטבל המכירות, נותן לו לגיטימציה לעליית המחירים . בעיני הוא נוהג ביהירות - וחושב שעליית המחירים לא תפגע במכירות המותג. את זה רק הימים יגידו...

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש לו נהג פרטי או שהוא ינהג בה? הוא אמור להיות אדם עם אינטלקט מינמאלי בשביל התפקיד. אתה באמת מאמין שהוא לא יבין מה ההבדל מהסופרב? אתה באמת מאמין שאף אחד לא ישאל אותו ברמזור מה זה האוטו הזה?

פורסם
יש לו נהג פרטי או שהוא ינהג בה? הוא אמור להיות אדם עם אינטלקט מינמאלי בשביל התפקיד. אתה באמת מאמין שהוא לא יבין מה ההבדל מהסופרב? אתה באמת מאמין שאף אחד לא ישאל אותו ברמזור מה זה האוטו הזה?

שי, מהכרות עימו, הוא לא כזה שיקח את האוקטביה לכביש ראוי וינהג בה עם יותר פלפל ותעוזה. היא הוצמדה אליו אך ורק כמעשה יחצ"נות - ולא מעבר לזה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לפי התאור שלך הוא ממש בובה.

מקווה שאתה טועה.

אגב, לפי השרשור - היא לא מכונית לכביש ראוי, חוזקה הוא דווקא ביומיום. לתשומת ליבך!

פורסם (נערך)
לפי התאור שלך הוא ממש בובה.

מקווה שאתה טועה.

אגב, לפי השרשור - היא לא מכונית לכביש ראוי, חוזקה הוא דווקא ביומיום. לתשומת ליבך!

נהגת במקרה בסופרב 2.0TSI - ביום יום? חזקה (יחסית כמובן), מאובזרת ונוקשה להפליא.

לפי כל המשתמע מ"חכמי הפורום" על ה-vRS, נשמע שהן לא רחוקות זו מזו בפן השימוש היום יומי.

שי, היכן בדיוק כתבתי עליו בובה? טענתי ואומר זאת שוב - הוא לא כמוני / כמוך / גולשי הפורום השונים.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא מכיר אותו וגם את הסופרב ככה שאין לי מושג. שניהם לא באמת מעניינים אותי.

פורסם

RS, באמת שהדיון הזה לגופו של אדם (ג'קי), מיותר לחלוטין.

אבל מאחר וממש במקרה אנחנו נפגשים הערב, אבדוק מה טיב ההיכרות שלו איתך.:twisted::wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חשבתי לרגע להגיע לאירוע ההשקה שייערך ביום שישי ולדבר עם ג'קי, אם זה היה אפשרי, ולהציע לו הצעת תכלס לרכישת הרכב בתנאים שלי ובגדר ההגיון (כמובן לאחר נסיעת מבחן ולאחר שאחליט שאני רוצה את הרכב, כרגע אני לא בטוח שהוא מתאים לי בכל מקרה).

אני חושב שאולי הייתי מצליח ואם לא אני אולי אחרים שיגיעו בגישה זאת יצליחו (KALA אולי :-)) , ולא מפני שאני סומך על הרצון הטוב של ג'קי להפיץ את בשורת הרכבים הספורטיביים לעמך ישראל, אלא אך ורק מפני שאני סומך על החשיבה העסקית שלו, פשוט במחירים שנדרשים בעבור האוקטביה, לדעתי צ'מפיון ישארו תקועים עם המלאי.

הבנתי שיש כבר יותר גמישות בנושא המחיר ותהיה הנחה גדולה יותר ממה שהוצהר עליה בהתחלה וייתכן שג'קי קורא את השרשור ואולי מפיק מסקנות.

ברמה האישית בסופו של דבר החלטתי שאני לא רוצה את האוטקביה RS בגירסת הסדאן בכל מקרה, אלא אך ורק גירסת הסטיישן אולי יכלה לבוא בחשבון ולכן לא אגיע לאירוע ההשקה (זה יחסית רחוק בשבילי, אם זה היה קרוב הייתי מגיע גם סתם בשביל הכיף).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...