Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפטופ היברידי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי למסקנה כי לפטופ היברידי (מסך נשלף) עונה במדויק לצרכים שלי.

מחפש המלצות למכשיר הכולל :

• מערכת הפעלה 8 WINDOWS
  • OFFICE ׁ(בעיקר לשימוש ב EXCEL ויכולת פתיחת קבצי POWER POINT)
  • כניסת USB
  • תקציב : עד 3,500 ש"ח

עד כה מצאתי כי ל ASUS יש 2 דגמים שיכולים להתאים לדרישות שלי :

• asus transformer book t100
  • asus vivotab rt tf600t

אשמח לקבל המלצות על מכשירים נוספים?

האם מישהו יודע מה ההבדל בין 2 דגמי ה ASUS? (איזה דגם חדש יותר?)

ראיתי שבחו"ל יצא ל ASUS יצא דגם חדש asus transformer duet שכולל גם WINDOWS וגם אנדרואיד, האם מישהו יודע אם ומתי הוא צפוי להגיע לארץ?

איך בכלל מכשירי ASUS ?

אני יודע שזה המון שאלות, אבל פסח מתקרב וזה תקופת הקושיות...

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

לגבי הt100 מנסיון:

סוללה חזקה

זמן תגובה מהיר בדרכ

מחיר רכישה טוב במיוחד כשאופיס כלול ואחריות ארוכה יחסית לטאבלט, די סטנדרית בהשוואה למחשב נייד

חסרונות:

ניתן להשתמש בכניסת הusb רק כשהמקלדת מחוברת (הכניסה בתוך המקלדת)

לוקח זמן, והרבה, (בשבילי לפחות) להתרגל להשתמש בwin8 כשכל האייקונים כאלה קטנים (מסך 10")

(התייחסתי לדגם R104TA-DK012H, אני חושב שיש תתי דגם נוספים)

את הדגם השני שציינת אינני מכיר.

פורסם

ה-VIVO TAB זה Windows RT, מערכת הפעלה מוגבלת שפחות מיועדת לעבודה. זה מתאים בעיקר לגלישה, משחקים וכו'.

ב- T100 לעומתו יש חלונות ואופיס מלאים. קניתי T100 בשבוע שעבר, בינתיים אני מתרשם מאיכות כללית גבוהה ומה שנראה כמו תמורה מצוינת למחיר (איש סיסטם מהמשרד שהביא לי את הT100 שיחק איתו קצת וישר הלך לקנות לעצמו אחד הביתה...).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...