Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אותה יד שניה 66000 מצב מצויין לאחר טיפול של 60,000 .

אחלה של אוטו הבעיה היחידה זה צריכת הדלק, זה כבר המדידה השלישית אשר עושה איתה (כן, יודע למדוד מצויין) יוצא לי איתה בין עירוני -נסיעות עד רבע שעה מקיבוץ לקיבוץ פה בצפון, זה אפילו לא נחשב עירוני! 1:10 ופעם קודמת 1:11 ...

זה הזוי ולא הגיוני.

נהג יחיד בלי מזגן .

לחץ גלגלים בודק בכל תדלוק (נאמר לי 32 בכל הגלגלים), חייב לציין שאני עוד מהנהגים הרגועים על הגז מאוד (גם לא עובר את ה90 100).

מה יכול להיות !? החלפתי מרכב אחר בגלל החסכון ורואה שעוד יותר אוכלת מהקודמת !

עזרה !

תודה

:shock:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת אני לא מכיר את הסיריון, אבל מה גורם לך לחשוב שהיא עשתה רק 66 אלף ק"מ?

כל הידיים פרטיות?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

להורים של אשתי היתה סריון כמה שנים. לפי מה שהבנתי צריכה בינעירונית היתה סביב 1:14-15, ועירונית 1:10-11.

מנגד, היה לי סיריון כרכב חלופי, והיה עושה 1:7 :shock: בנסיעה של 80 עירוני 20 בינעירוני. היא היתה אצלי איזה שבועיים,

אז זה לא היה קריטי, אבל שהחזרתי אותה לחברת ההשכרה, צחקתי עם הבחור שקיבל ממני את הרכב בחזרה, שה- X5

והסיריון עם צריכת דלק דומה :-)

פורסם

הייתי מתחיל מלעשות לה טיפול שמנים ליישור קו, על הדרך מבקש מהמוסכניק לבדוק הכל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שלב ראשון והכי פשוט, בדוק מצב פילטר אויר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זה כבר המדידה השלישית אשר עושה איתה (כן, יודע למדוד מצויין) יוצא לי איתה בין עירוני -נסיעות עד רבע שעה מקיבוץ לקיבוץ פה בצפון

ובכל זאת, איך מדדת את צריכת הדלק? לאורך כמה קילומטרים?

נסיעות עד רבע שעה אלה נסיעות קצרות, גם אם הן מבוצעות מחוץ לעיר. הרכב לא מספיק להגיע לטמפ' העבודה האידאלית והכיבויים התכופים לא תורמים לשמירה על רצף טמפ' עבודה תקינה. בנוסף איזור הצפון הוא איזור הררי למדי, מה שבהחלט משפיע על צריכת הדלק.

אבל פרה פרה, ענה על השאלה הראשונה ונראה איך אפשר להתקדם.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

צריכה תקינה, מה גורם לכם לחשוב שזה רכב חסכוני?

מנוע מיושן עם גיר מיושן וזה מה שתקבלו.

ביום טוב בבין עירוני מישורי הרכב הזה יעשה 1:13.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
צריכה תקינה, מה גורם לכם לחשוב שזה רכב חסכוני?

מנוע מיושן עם גיר מיושן וזה מה שתקבלו.

ביום טוב בבין עירוני מישורי הרכב הזה יעשה 1:13.

לנו היה כזה ל3 שבועות ולשבוע וחצי. 2 רכבים שונים משנתון שונה.

בדרך בין עירונית במהירות של 110-120 אם מעט עירוני הרכב הציג 1/14 ואפילו 1/15. בעירוני זה ירד ל1/13. אולי מעט פחות. אבל זה בנהיגה לא אגרסיבית אבל גם לא עדינה במיוחד. לצורך השוואה אוויאו עשתה בתנאים דומים 1/11 ו1/8 עירוני :shock:

פותח שירשור- אם אתה נוסע גג רבע שעה ובדרך הררית אז זו צריכה לא גרועה במיוחד. דיי רגילה למען האמת. תענה על כל מה ששאלו בשירשור ואז ייעצו לך מה הלאה.

פורסם

לי הייתה כזו לשבוע. נסיעות מחוץ לעיר בעיקר.

1:17 עם מזגן ושלושה אנשים באוטו.

מציע לבדוק תערובת. אולי פילטר דלק סתום או סנסור טמפ' דפוק

פורסם

הרכב ידני או אוטומט?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...