Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני שוקל לעשות טיול טרקטורונים בסופ"ש הקרוב. המשתפים יהיו אנוכי (בן 18.) ואבי. חשבתי על טיול שיוגדר ברמת קושי שנחשבת קשה -מאתגרת.

אשמח לשמוע המלצות.

פורסם

קודם כל, גם בנושאים דומים וגם בחיפוש תמצא לא מעט המלצות על טיולי טרקטורונים.

דבר שני, הצפון הוא איזור גיאוגרפי די גדול, יש לך איזור יותר ספציפי?

בשנים האחרונות עשיתי שני טיולי טרקטורונים. הטיול של טרטורוני דישון (נראה לי שזה היה השם שלהם) היה טיול פרווה למדי, לא אתגרי וקצר. למעט עליה אחת את כל הטיול ניתן היה לעשות ברכב פרטי.

הטיולי של טרקטורוני מרום גולן כבר היה הרבה יותר מוצלח, הנסיעה התבצעה בריינג'רים ובטומקארים "דאבל קבינה" והיה עם הרבה בוץ וכמה עצירות נחמדות. ממליץ.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש תנאים מחמירים, פחד מביטוחים תאונות נהגים לא זהירים או כאלה שיכנסו לפאניקה, לא יודע עד כמה טיול טרקטורונים מחברה יכול להיות מאתגר, אשמח שיתקנו אותי

פורסם

בתור בעלים לשעבר שהיה לו כמה כלים, לקחתי את אישתי לכזה טיול, היא נהנתה, אני לא.

הקטע של הכלי הזה זה הרגשת החופש, ביטול עכבות שקימות על הכביש (בשטח כן), האנדרנלין, דריפטים בכל סיבוב שני.

לעולם לא התנהגתי כמו הקניבלים שאני רואה בסופי השבוע, לפעמים אני מתבייש לומר שהיו לי כלים כאלה שלא חלילה יכניסו אותי לקטגוריה שלהם, זו כבר סטייה מהנושא.

כלי כזה מבטיח הנאה שרכב בחיים לא ייתן, אבל רק שהוא בבעלות פרטית,

השכרה-זה בשביל הטיול, רחוק מהמוטריקה שנות אור.

ואם אה מחפש את הטיול לך רק אחרי גשם, וכמה שיותר ארוך.

תהנו!

SCANSPEAK

פורסם

אני עשיתי טיול ב״טרקטורוני דישון״ לפני כמה שבועות ומאוד נהנתי. נכון שלא היו אתגרי עבירות ורוב הנסיעה הייתה על שבילי כורכר, אבל עדיין היה כיף.

אהבתי את הרצינות של המדריכים המקום, שלא נותנים לאנשים לקחת טרקטורון לפני מבחן שליטה קצר בכלי. גם המחיר היה בסדר גמור, קיבלנו הנחה יפה דרך הסתדרות המורים.

אנחנו לקחנו ריינג׳ר וטרקטורון ובאמצע החלפנו. יש שם גם טומקארים, אבל פחות.

ממליץ לקחת טיול של שלוש שעות, המסלול של השעה וחצי פשוט קצר מידי. ממליץ גם לא להתפשר ולקחת משקפי אבק, אפילו אם הם ג׳יפה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...