Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג / פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני עכשיו הולך להיכנס לחודש חיפושים אינטנסיבי של חיפוש מכוניות.

מה עדיף? אני יודע שבמדריך הראשי של "צביקה פיק" הוא דיי שיבח חברות ליסינג שמוכרות רכבים , אפשר להגיד שזה הצלחה דיי בטוחה

כי את הזבל כביכול הם מעבירים לסוחרים.

בפרטי המחירים יחסים נמוכים מהמחירון! לדוג' סיריון 2008 בטווח מחירים של 30000 - 40000 אפשר למצוא יחסית בשפע. אבל אי אפשר להבטיח שהנהג עושה טיפולים ו/או לא מחרטט וכמובן

פעם ראשונה שאני מחפש רכב. אשמח להכוונה.

פורסם

לכול דבר יתרון וחיסרון

מליסינג אתה זוכה להנחה וכניראה גם שנת אחריות,יש לך במקום אחד מבחר גדול של רכבים,זה נוח,יש לך תנאי מימון,אבל הרכבים הם בעלי ק"מ גבוהה,והסיכוי שהיו להם חיים קשים יותר גבוהה,אם הרכב למשל היה השכרה או ליסינג תפעולי של חברה,אפשר לראות בכביש איך נוהגים על רכבי חברה,כמובן שזה לא מכליל.

מאדם פרטי מחיר כניראה יהיה גבוה יותר,אבל הק"מ יהיה נמוך יותר,ולדעתי הסיכוי ששמרו על הרכב גבוה יותר,אחרת כול תקלה בגלל הזנחה או קריעה של הרכב הבעלים היו סופגים,אבל גם פה לא חסר נהגים שמזניחים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איך אני יכול לבדוק אם קרעו את המכונית או לא? בבדיקה כללית אפשר לדעת את זה?

אגב מה הבלאי של צמיגים בממוצע? אני מניח שיש ק"מ ממוצע כלשהו

פורסם

את זה אי אפשר לדעת,הבדיקה שעושים מראה לך על תאונות וכמובן הזנחה במידה והייתה,זה לא לפי הק"מ אלא לפי המצב שלהם,מומלץ להחליף כול 4 שנים,כמובן שיש יש יובש רציני מחליפים לפני,אבל אם אתה מגיע ל4 שנים והצמיג עם בשר,ללא סדקים אתה יכול להמשיך איתו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שאתה אומר רכב שקרעו אותו סתם לידע כללי

זה אומר רכב שרכבו עליו בפראות? עשו איתו חרקות , לא שמרו על השילדה וכדומה?

או פשוט ק"מ גבוהה שנה לממוצע

פורסם

1. סיריון 2008 כבר מזמן לא נמצאת במגרשי הליסינג הסיריון הראשונות שהיו משנת הדגם המדוברת כבר נושקות לגיל שבע(!) והאחרונות כבר חגגו יום הולדת חמש. כך שמה שתמצא זה רק יד שניה מליסינג או מפרטי.

2. הצמיגים הם הדבר שהכי פחות מעניין ברכב משומש פשוט כי אפשר להחליף אותם בעלות זניחה יחסית.

3. קשה יהיה לדעת אם הרכב עבר "קריעה" או לא, אלא אם כן זה מתבטא במצב הקוסמטי שלו או שיש שחיקה רצינית במנוע/גיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קח,זה אומר שאם יש בורות על הכביש,אתה נוסע עליהם כי לא ממש איכפת לך,קיקים חופשי דברים כאלו...

אם יש פגיעה בשילדה,את זה אתה תיראה בבדיקה.

ק"מ גבוהה לא מחייב שלא שמרו על הרכב.

פורסם

השאלה אם אפשר לסמוך על חברות הליסינג הגדולות שלא ימכרו לי בלוף או מכונית לא מתוחזקת היטב.

אני נוטה לחשוב שהכל בארץ קומבינות ואולי אפשר למצוא צדיק שמוכר רכב אמין וטוב בשוק הפרטי

אני הולך מחר לשלמה סיקסט ואני קצת חושש מכל הקומבינות שיש בארץ.

פורסם

אפשר,בגלל זה עושים בדיקה,בנוסף למה שיציגו לך,לרוב יש להם בדיקה נקיה מאוד.

ואז תחזור אלינו אם הבדיקה ואנחנו נעזור לפענח האם שווה או לא.

אגב תבקש לראות היסטורית טיפולים,ככה תוכל לראות מה עבר על הרכב.

פורסם
השאלה אם אפשר לסמוך על חברות הליסינג הגדולות שלא ימכרו לי בלוף או מכונית לא מתוחזקת היטב. .

לסמוך? מה זה לסמוך? זה חבר שלך? קרוב משפחה?

לא סומכים על אף אחד שלא מכירים (בטח ובטח אם הוא סוחר רכב :wink: ) ולמרות שהסיכוי ליפול בחברת ליסינג גדולה הוא נמוך, עדיין חייבים לקחת את הרכב לבדיקה פרטית ושייתקנו כל ליקוי שנמצע.

שים לב שאתה קונה את הרכב ישירות מחברת הליסינג ולא מכל מיני חאפרים שקוראים למגרש שלהם "ליסינג מושיקו" (סתם לדוגמא, מקווה שאין כזה באמת).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...