Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כרגע אני לא רוצה לפרסם את שם החברה אך היא אחת הגדולות בארץ, רכשתי רכב מאותה חברת ליסינג, ביקשתי לפני הקנייה את היסטורית הטיפולים של הרכב, קיבלתי אך שמתי לב שחסר טיפול 60 אלף ק"מ, המכונית כרגע 69 אלף ק"מ.

המוכרן של הסניף הבטיח לי עד שאקבל את הרכב הוא ישיג לי את האסמכתא לטיפול 60 אלף, סגרתי את העסקה, לאחר כמה ימים מקבלת הרכב קיבלתי אישור בכתב שהרכב עבר טיפול 60 אלף ק"מ במוסך מורשה ואת פירוט הטיפול.

מתוך סקרנות רציתי לבדוק את אמיתות הטיפול מול אותו מוסך מורשה, המוסך אמר שאין לו תיעוד כזה ואין לו מושג מה אני רוצה ממנו, הראיתי לו את המכתב החתום ע"י חברת הליסינג והוא היה מופתע, הוא בדק בכל הרשת אם הרכב עבר טיפול באחד המוסכים של היבואן ולא מצא כלום, אין תיעוד לאף טיפול 60 אלף ק"מ.

פניתי לאותו סניף של חברת הליסינג ממנו רכשתי את הרכב והם מגמגמים, אמרו שיבדקו ובלה בלה, לא יכול להיות, אנחנו חברה רצינית.

מה ניתן לעשות ואיך החוק מגן עלי?, אני מודע שיש חוק מכירת רכב מיד שנייה אך אין לי מושג אל מי מהרשויות אני צריך להתלונן.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום,

כרגע אני לא רוצה לפרסם את שם החברה אך היא אחת הגדולות בארץ, רכשתי רכב מאותה חברת ליסינג, ביקשתי לפני הקנייה את היסטורית הטיפולים של הרכב, קיבלתי אך שמתי לב שחסר טיפול 60 אלף ק"מ, המכונית כרגע 69 אלף ק"מ.

המוכרן של הסניף הבטיח לי עד שאקבל את הרכב הוא ישיג לי את האסמכתא לטיפול 60 אלף, סגרתי את העסקה, לאחר כמה ימים מקבלת הרכב קיבלתי אישור בכתב שהרכב עבר טיפול 60 אלף ק"מ במוסך מורשה ואת פירוט הטיפול.

מתוך סקרנות רציתי לבדוק את אמיתות הטיפול מול אותו מוסך מורשה, המוסך אמר שאין לו תיעוד כזה ואין לו מושג מה אני רוצה ממנו, הראיתי לו את המכתב החתום ע"י חברת הליסינג והוא היה מופתע, הוא בדק בכל הרשת אם הרכב עבר טיפול באחד המוסכים של היבואן ולא מצא כלום, אין תיעוד לאף טיפול 60 אלף ק"מ.

פניתי לאותו סניף של חברת הליסינג ממנו רכשתי את הרכב והם מגמגמים, אמרו שיבדקו ובלה בלה, לא יכול להיות, אנחנו חברה רצינית.

מה ניתן לעשות ואיך החוק מגן עלי?, אני מודע שיש חוק מכירת רכב מיד שנייה אך אין לי מושג אל מי מהרשויות אני צריך להתלונן.

חברת הביטוח לא הציעה לך כלום כפיצוי לאחר שדברת איתם על זה?

פורסם

הם עדיין לא יודעים האם בוצע טיפול בכלל, הם מחפשים תיעוד. עזוב פיצוי, אני מפחד שהמכונית לא טופלה כראוי ואני אחטוף אותה בעתיד עם בעיות מכניות.

פורסם

לפעמים יש בלאגן שלם במחשבי החברה אבל אל תיבהל,תן להם להתאפס על עצמם,תחפור להם שוב ושוב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
הם עדיין לא יודעים האם בוצע טיפול בכלל, הם מחפשים תיעוד. עזוב פיצוי, אני מפחד שהמכונית לא טופלה כראוי ואני אחטוף אותה בעתיד עם בעיות מכניות.

אם פיספסו טיפול אחד בלבד,הנזק לא אמור להיות גדול במיוחד,מציע לך לבדוק את שאר התעוד שקיבלת מהם.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

עשית בדיקה למכונית או שרק הסתמכת על התעוד שנמסר לך?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אם לא ימצאו תעוד בקש מהם לבצע את הטיפול עכשיו על חשבונם. מכיוון שמדובר בחריגה של מספר קילומטרים קטן , אין חשש שהרכב נזוק. מקסימום יבוצע טיפול כפול.

פורסם

במוסכים מורשים, כל תיעוד הרכב אמור להיות בכל מחשבי החברה כאחד.

ז"א על ידי מוסך אקראי של אתו היבואן אתה יכול לגלות אילו טיפולים בוצעו כולל תאריכים וכו'.

השאלה היא, מתי בוצע טיפול אחרון?

פורסם
עשית בדיקה למכונית או שרק הסתמכת על התעוד שנמסר לך?

עשיתי בדיקה עצמאית, הבדיקה יצאה טובה מאוד, החברה תיקנה ליקויים קטנים שהמכון רשם ולקחתי את הרכב לאחר יומיים מהמגרש, אחרי שלקחתי את הרכב ונסעתי הביתה בכביש מהיר כבר כשהגעתי ל-90 קמש כל המכונית התחילה לרעוד, התברר שלא עשו איזון גלגלים והצמיגים גמורים, דבר שמכון הבדיקה היה אמור לעלות עליו ולא עלה עליו, אז הלכתי והחלפתי צמיגים ועשיתי איזון גלגלים על חשבוני, המכון כמובן אומר שאצלו בבדיקה היה תקין.

אני לא כל כך מסתמך על הבדיקה של המכון שאליו הלכתי בעקבות התקלה שהיו בגלגלים, בגלל זה אני די לחוץ מהמכונית, אם היא לא טופלה כראוי אי אפשר לדעת אילו השלכות עתידיות יהיו, הכי מתסכל שתיעוד היסטוריית הטיפולים שהם מוסרים הוא שיקרי(נכון לעכשיו)

פורסם
במוסכים מורשים, כל תיעוד הרכב אמור להיות בכל מחשבי החברה כאחד.

ז"א על ידי מוסך אקראי של אתו היבואן אתה יכול לגלות אילו טיפולים בוצעו כולל תאריכים וכו'.

השאלה היא, מתי בוצע טיפול אחרון?

הטיפול האחרון בוצע ב-45 אלף ק"מ באיזה מוסך, הוא לא מורשה, מחר אני אברר מול המוסך האם הרכב אכן רשום שעשה שם טיפול או שגם תיעוד זה הוא שקרי.

פורסם

אם חסר רק טיפול אחד, זה לא סיפור היסטרי מבחינת הנזק. החשש שטופס הטיפול היה מגלה שהיה אירוע שמבחינתך הוא מהותי - פתיחת גיר או מנוע.

פורסם
עזוב פיצוי, אני מפחד שהמכונית לא טופלה כראוי ואני אחטוף אותה בעתיד עם בעיות מכניות.

אז אל תקנה מליסינג... ולפי מה שכתבת על המכון, סיכוי סביר שהוא בקומבינה איתם.

למה שלא תרשום את שם החברה+סניף, ואת שם המכון, כדי שידעו כולם להיזהר?

ולמה ספגת על עצמך צמיגים? בחיי שהם לא מתים...

[לא נועד לפגוע בך, נועד לדרבן אותך לחשוף את הגופים ש"עבדו" עליך]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גם אם אתה צודק, איך אתה עוזר לו?

פורסם
אז אל תקנה מליסינג... ולפי מה שכתבת על המכון, סיכוי סביר שהוא בקומבינה איתם.

למה שלא תרשום את שם החברה+סניף, ואת שם המכון, כדי שידעו כולם להיזהר?

ולמה ספגת על עצמך צמיגים? בחיי שהם לא מתים...

[לא נועד לפגוע בך, נועד לדרבן אותך לחשוף את הגופים ש"עבדו" עליך]

אני אפרסם בהמשך, אחרי שאני אקבל את הפתרון הכי טוב בשבילי משניהם.

בנוגע לצמיגים, מה היית עושה?, כבר שילמתי על הרכב ואי אפשר ליסוע איתו יותר מ-90? אף אחד לא היה מוכן לשלם עבור הצמיגים , חברת הליסינג אומרת שבשביל זה לקחתי לבדיקה עצמאית, ומכון הבדיקה אומר שבבדיקה היה תקין.

אני לא אשאיר את הרכב באמצע הכביש ואסע באוטובוסים הביתה.

פורסם

קודם כל לדעתי תגיד תודה שלא החליפו לך צמיגים, כי חברת הליסינג היתה שמה לך את הצמיגים הכי זבל.

חוץ מה לכמה חברות ליסינג יש מוסכים משלם שלא קשורים לייבואן, והם מורשים משרד התחבורה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...