Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעניות דעתי ביהמ"ש לתביעות קטנות יפסוק לטובתך כל עוד חברת הליסינג לא הוכיחה כי אין קשר בין ההזנחה לליקויים.

כך או כך, אכפת לך /לשופט ממה נגרמו הליקויים? היית אמור לקבל רכב תקין, ולא קבלת. האחריות אמורה ליפול על מכון הבדיקה ועל חברת הליסינג.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה היא מה המטרה שלך בכל התהליך:

1) אם רצונך "ללמד את חברת הליסינג לקח" לא נראה לי שתשיג את מבוקשך.

2) אם ברצונך לקבל רכב מסודר, פנה לחברת הליסינג ותפרט מה רצונך, ותבהיר שאתה בסך הכל רוצה שהליקויים ברכב שלך יתוקנו, ואין ברצונך לעשות בלגן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הוא לא יקבל רכב מסודר כשיפנה סתם ככה לחברת הליסינג. רק כשירגישו שהלקוח מתעקש לעמוד על שלו ויש להם מה להפסיד - הם יתחילו לזוז

פורסם

זה למה לא קונים מליסינג\השכרה...

ובכל מקרה. מציע לתבוע,

כבר עכשיו, לפני תיקון הליקויים להזמין שמאי רכב שיתן דו"ח שיתווסף לתביעה שלך.

פורסם

כן קונים מהשכרה/ליסינג.

פשוט צריך להיות זהיר,קולני ועם קשרים. זה המתכון לכך שאף אחד לא ינסה לז**ן אותך.

בכל מקרה יש חברות ויש חברות,משום מה יש לי תחושה שבמקרה הזה מדובר בחברה עם הלוגו הכתום כי הם ידועים ברמת אחזקה שתואמת לזאת שאנחנו רואים פה...אבל זאת רק השערה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
השאלה היא מה המטרה שלך בכל התהליך:

1) אם רצונך "ללמד את חברת הליסינג לקח" לא נראה לי שתשיג את מבוקשך.

2) אם ברצונך לקבל רכב מסודר, פנה לחברת הליסינג ותפרט מה רצונך, ותבהיר שאתה בסך הכל רוצה שהליקויים ברכב שלך יתוקנו, ואין ברצונך לעשות בלגן.

כמו שהניסיון של משתמשים בפורום מלמד, אפשר גם וגם... וגם וגם.

תראה מה bar72 עשה לצ'מפיון, כדוגמא.

יש עוד, לא חסר.

אני האחרון שתומך בהשתלחות להשגת דברים שלא כדין, אבל כשהלקוח מקופח באופן כזה, פלילי - עד הסוף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בשעה טוב הסאגה נגמרה, מקרה שהיה לפני שנה בדיוק.

המקרה לווה על ידי עורך דין והמועצה לצרכנות.

הרכב נקנה משלמה סיקסט סניף ראשון לציון ומכון הבדיקה היה קומפיוטסט מערב.

להלן הפעולות שבוצעו ותוצאותיהן:

1) הוגשה תלונה במשטרה על זיוף ומרמה-נסגרה על ידי המשטרה לאחר שחקרו.

2) נרשם מכתב למשרד התחבורה על המקרה, לטענתם לא בטיפולם.

3) שלמה סיקסט שילמו לי את עלות טיפול 60 אלף ק"מ שבוצע במוסך כלמוביל והציעו טיפול נוסף חינם במוסכים שלהם.(טופל ע"י המועצה לצרכנות.)

4) תבעתי בבית משפט לתביעות קטנות את מכון הבדיקה, השופטת החליטה שמכון הבדיקה יפצה אותי ב-1750 שח על מכלולים תקולים שלא זיהה בזמן הבדיקה, עלות התיקון ששילמתי היה 3500 שח.(לווה עי עו"ד)

למדתי שיעור לחיים מהמקרה הזה.

פורסם

פסיקת בית המשפט, והתנערות הרשויות מהתנהלות הנוכלים הללו מרגיזים יותר מהגניבה עצמה, כי הם, הם הפתח שמאפשר להם להמשיך ולגנוב, כך שמתשלם להן לעשות זאת.

מדוע קיבלת רק עבור 50% מהתיקון? מדוע אף אחד לא מעניש בעבור זיוף כזה? מדוע אף אחד לא מפצה מעבר לתיקון עצמו? מדוע אין עונשים לנוכלים?

עצוב, זו המדינה שלנו, גן עדן לנוכלים

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מדוע קיבלת רק עבור 50% מהתיקון? מדוע אף אחד לא מעניש בעבור זיוף כזה? מדוע אף אחד לא מפצה מעבר לתיקון עצמו? מדוע אין עונשים לנוכלים?

עצוב, זו המדינה שלנו, גן עדן לנוכלים

נכון שלפעמים זה נורא מעצבן, אבל צריך לזכור ששופט יודע רק את מה שמספרים לו ומנסה להבין מה יותר סביר שקרה בפועל.

דברים הם לא הכי ברורים עד הסוף, יש דברים אפורים ובגלל זה- לא פוסקים תמיד את כל הסכום כי התמונה לא ברורה לחלוטין.

צודק שצריך להעניש נוכלים, אך צריך ראיות ברורות וחוק שיגבה אותך, לא מספיקה תחושת בטן.

שלומי

• תוכן חדש...