Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרבה פעמים כשאפשר, אני ניגש לאנשים שאחת הנורות הקידמיות שלהם שרופה, ומציע להם שאני אחליף להם. זה עניין בטיחותי, והנהג הממוצע לא שם לב שדולק לו רק נורה אחת במקום 2. גם בדרך כלל מציעים לשלם לי על הנורה. פעם אחת איזה גברת התעקשה לשלם, למרות שלא היה לה מזומן, והיא דרשה לשלם לי עם חבילת פיתות מהקניות שהיו לה באוטו. הם היו הפיתות הטעימות ביותר שאכלתי. אורגניות מקמח מלא, של מאפיית אורנים (לפי מה שהיא אמרה).

היום ניגשתי למישהו, שמתברר שהוא זוכר אותי מטרמפ שנתתי לו בעבר, והוא ציין שהוא זוכר לטובה את הנסיעה ההיא, עם הגאג'טים והמשחקים באוטו... ובכן, הרכב שהוא קנה מאז הוא מאזדה 6, ויש שם נורת H1, שאף פעם גם לא היה לי במלאי.

לכן, החלטתי לשאול את החברים שלי בפורום, איזה נורות נפוצות.

כמובן H4 הכי נפוץ, ועכשיו אני רואה שיש עם H1, בנוסף ל-H11.

נורה אחת פשוטה מכל גודל, לא יעלה הרבה, ולא ייקח הרבה מקום. אבל אני לא צריך נורות שנמצאים רק בלמבורגיני או פרארי.

עריכה אחרונה על ידי yosle
פורסם

באמת כל הכבוד לך.

בגדול הנורות הכי נפוצות הן H1,H4,H7.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

קודם כל, בראבו.

דבר שני - איך אתה מצליח לתפוס את אותם אנשים? לרוב רואים שהנורות שלהם שרופות בשעות ערב וגם זה רק על הכביש.

אתה ממש עוצר אותם בנסיעה או שאתה נתקל בהם בחניון?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
קודם כל, בראבו.

איך אתה מצליח לתפוס את אותם אנשים? לרוב רואים שהנורות שלהם שרופות בשעות ערב וגם זה רק על הכביש.

אתה ממש עוצר אותם בנסיעה או שאתה נתקל בהם בחניון?

ברוב המצבים, אין הרבה מה לעשות, חוץ מלאותת לו עם אורות גבוהים כשהוא מגיע מולי, ולסמן לו עם הידיים "אורות", אם זה מתאפשר.

אבל הרבה פעמים מסתדר לעמוד לידו באיזה רמזור, ולומר לו דרך החלון. או כשהוא עומד מאחורי ברמזור, ויש מספיק נהגים לפני.

וקורה (כמו שהיו לי 2 אתמול), שהרכב בדיוק פנה לחנייה בטווח ראייה שלי.

אציין, שרוב האנשים אומרים "בסדר, תודה", ולדעתי לא מסדרים את זה. אז אם יש להם גם אורות חנייה, לא כל כך נורא. אבל אם זה האור היחיד בחזית, ובמיוחד אם זה צד נהג, אני מתעקש שאי אפשר להמשיך ליסוע כך, כי זה סכנה חמורה לתאונה חזיתית בלילה, כאשר הנהג ממולו יכול לחשוב שהוא אופנוע. ועדיין זה לא משנה לאנשים, ואני לא יודע מה לעשות במקרה כזה.

לפני כשבועיים, במקרה דומה, אותתתי לרכב שהגיע ממולי, וכאשר היה ברור שהוא רואה אותי, פניתי לנתיב הנגדי, וחסמתי אותו בזהירות, וכאשר הוא עצר מולי, יצאתי אליו, והודעתי לו שאני מחליף לו נורה. עצרנו בצד, והוא גם רצה לשלם אבל לא היה לו. הוא היה דווקא מבסוט מזה. מוזר העזתי, אני לא מעיז לעשות כך שוב. זה היה בגלל שדקה לפני כן איזה נהגת החליטה להמשיך ליסוע בחושך ככה, והחלטתי שהאחד הבא לא ממשיך ליסוע ככה וזהו. אני יודע שזה לא חוקי לי לעשות את זה, אבל זה עדיף מאשר תאונת דרכים!

פורסם

כל פעם שהערתי למישהו שיש לו נורה שרופה קיבלתי קללה או ״טוב תודה״.

לא דואג יותר לאנשים, שידאגו לעצמם.

אצלי באוטו למשל יש2 נורות ספייר לכל נורה שקיימת באוטו.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

+1 וכל הכבוד לך על ההתנדבות.

גמני הייתי מסתפק בסימון לנהגת שהאורות לא תקינים, יותר חושש מתגובות מאיימות ומה-אתה-מתערב-לי-ברכב, וחשש שאחרי החלפת הנורה מישהו יטען שהרדיו הפסיק לעבוד, אבל החיוך והתודה של אותה אשה שווים את הכל.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...